• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim de güçlü vvurduğu bikaç kere eşim de hissetti hatta ardarda vuruyodu ben söylemeden eşim söledi vurdu şimdi falan diye...

bi iki kere de derimin üzerinden gözle fakettim ama tabi tetikte bekliyodum güçlü vurduğu sralarda... ufak hareketleri farkedilmez

sen 21. haftadasın daha gucludur senınkı bızden;)

bu dönem çok bişey yapamıycan zaten, eşin yapıcak belli bir süre, şikayet edeceğine yardım etsin. sen de saçmalama cam falan silinir mi ben normal zamanda silmiyorum, yarım gün bi kadın al 50 liraya yapsın o büyük işleri, ne zorun var

ben anlamıyorum bu erkekleri bu nasıl bir düsünce dedıgın gıbı cok sıkayet edıyorsan kalkta bır ısın ucundan sen tut.. hem calısıyorum hem hamıleyım hemde bana yardımcı olmucan laf soylıcen boyle bır dunya yok.. :63:

uçmuş bunlar yaa....
minik minik balonlardan oluşan çok güzel bir kapı süsü var instagramda o bile 70 tl mi ne en fazla...

evet dımı ya bence bu seyler @cekırge'nınelındende gelır dıye dusunuyorum ona fıkır olsun dıyede gonderdım fıyatlarda ucuk cıdden

bu dönem çok bişey yapamıycan zaten, eşin yapıcak belli bir süre, şikayet edeceğine yardım etsin. sen de saçmalama cam falan silinir mi ben normal zamanda silmiyorum, yarım gün bi kadın al 50 liraya yapsın o büyük işleri, ne zorun var

Sen yınede ofke ıle temızlıge gırısme esının dusuncesınden elestırısınde cok cok daha onemlı karnındaki bebegın, belkı canı baska bırseye sıkkındıda sana sarmıstır işte

saolun kızlarda gerçekten kendim yapmak istiyorum belki bebişimle yorulucaz ama ona bi ceza vermem gerek bu ceza nasıl olur bilmiyorum ama yarın o evi tertemiz görecek kafaya koydum... en nefret ettiğim şeydir başkalarına kızıpta sinirini benden çıkarması ki şu halimde yapacağı en son şey bu olmalı sonuçta onun bebeğini taşıyorum ve ben bu bebeğe sahip olmak için nerdeyse 3 yıl bekledim şimdi böyle davranması çok canımı yakıyo

Günaydın kızlar bugün neşem yok...akşam eşimle tartıştık... beni 9 yıl önceki hamileliğimle kıyaslıyo evde hiçbirşey yapmıyosun hiçbirşeye elini sürmüyosun dedi çok zoruma gitti....halbuki daha geçen hafta sadece 3 saat evi süpürüp sildim tozları aldım mutfağa dokunamadım napiim çok yorulmuştum... bu haftasonu mutfağı temizlicem camları silicem perdeleri yıkıcam sonrasını o düşünsün artık :KK12:

her hamilelik farklıdır, eşine kızıp da kendini temizliğe verme bebişini düşün, öncelik kuzucuklar her zaman:) bırak her yerde tertemiz olmasın, azar azar kendini bebişini yormadan yaparsın, bu dönemde daha da anlayışlı olması gerekirken olmamış bu canım ya:KK14: ben az ayakta dursam inan sırtım çok ağrıyor, eski enerjimiz nerdeee:)

saolun kızlarda gerçekten kendim yapmak istiyorum belki bebişimle yorulucaz ama ona bi ceza vermem gerek bu ceza nasıl olur bilmiyorum ama yarın o evi tertemiz görecek kafaya koydum... en nefret ettiğim şeydir başkalarına kızıpta sinirini benden çıkarması ki şu halimde yapacağı en son şey bu olmalı sonuçta onun bebeğini taşıyorum ve ben bu bebeğe sahip olmak için nerdeyse 3 yıl bekledim şimdi böyle davranması çok canımı yakıyo

3 yıl sahıp olmak ıcın bekledıgın mucızenı , esıne ceza olsun dıye yoracak ve rıskemı atacaksın ?Bu yonden bak birde , o yarınsoyledıgı sozlerdende pısman olabılır bugun dun dedıklerını bıle unutmustur veya ama sen Allah korusun bıse olursa ıcın ıcını yer ve bebegıne yazık yorulacak senınle bırlıkte , normal ıs ol mutfak toplama utu camasır vs bunları yapıyorum yerı gelıyor yapmıyorum bende ama cam silmeye kalkısma bence

her hamilelik farklıdır, eşine kızıp da kendini temizliğe verme bebişini düşün, öncelik kuzucuklar her zaman:) bırak her yerde tertemiz olmasın, azar azar kendini bebişini yormadan yaparsın, bu dönemde daha da anlayışlı olması gerekirken olmamış bu canım ya:KK14: ben az ayakta dursam inan sırtım çok ağrıyor, eski enerjimiz nerdeee:)
normalde inan 5 dk yerimde oturmam temizlik hastasıyımdır ama gerçekten hem hamileliğin veridği ağırlık hem yaşın verdiği ağırlık beni yoruyo ama anlamıyo işte

hayatım adamın kasttettiği temizlik bizim mutfakta bi dolap var dolabın içinde fırın ve mikrodalga var onların içi temiz değilmiş fırının yanında un vardı neymiş altından biraz dolabın içinde dökülmüş bende eline mi yapışıyo sen yapıver dedim sonra başladı tartışma zaten... yani benden detay istiyo offff

Sıkma canını bebeğine daha çok zarar vereceksin ona ceza vericem diye. Duymamazlıktan gel en büyük ceza.

özel bi şirkette canım muhasebeciyim üst üste izin alınca tavır yapıyolar dün izinliydim pazartesi aşı vardı öğleye kadar izinliydim
canım bende kamudayım aynı izin sıkıntılı değişen birşey yok dün başkanımız 1 sene bekleyemedin hemen çocuk yaptın dedi çok sinir oldum hiç altta kalmadım bende 4 çocuk istemesini biliyorsunuz başkanım benim yaşım 27 hangi araya sığdırayım ben peki dedim sustu birşey demedi

bence eşine kızıp kendini sakın yorma sonra sen rahatsızlanıcaksın bişey olucak gene sen çekiceksin bırak konuşsun kendi kendine duyma sen .

canım bende kamudayım aynı izin sıkıntılı değişen birşey yok dün başkanımız 1 sene bekleyemedin hemen çocuk yaptın dedi çok sinir oldum hiç altta kalmadım bende 4 çocuk istemesini biliyorsunuz başkanım benim yaşım 27 hangi araya sığdırayım ben peki dedim sustu birşey demedi
benim eski patronumda bana öyle yapmıştı işte hatta söylemedim bile 4 yıl çocuk yapmama şartıyla işe almıştı beni

benimki ara sıradan daha fazla son zamanlarda ve daha güçlü, tekme bu mu diye düşünüyorum:KK14: ilerleyen zamanda daha iyi ayırt ederiz herhalde:)
Kızlar ben içerde döndüğünü de hissediyorum.resmen balık gibi kayiyor masallah elhamdulillah

Zeynep Gençler!!! Ben üsküğdardan kartala gittim o kadın için... Muhteşem! Ama oralardaki hastanelerde doğum yaptırtıyomuş o yüzden ona devam edemiycem evime de çok uzak

Teşekkürler tavsiye için , Hangi hastanede bu dr ?

Back
X