2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Normal mi seninki ayy dogana kadar kimbilir ne ruyslar gorecez daha

canım benim ilk napıcam başıma ne gelecek hiç bilemiyorum o yüzden şimdiden rüyalarıma giriyor ya:)

haha ahlas ayni durumdayiz, benimde ilk. napicam nasil gecicek falan diye dusunuyorum.
insallah iyi gecer dogum, Rabbim kolay dogumlar nasip etsin hepimize

Giderinden su gitme ihtimali var. Benim banyom küçük. Odada yıkarım çocuğu. O giderden su kaçmasa iyidir.
hadi ya bende odada yakarım soğuk sonucta bebekken hep odada yikanmazmi zaten ben oyle gördüm hep yegenlerimde falan bi caresini buluruz artik silikonla falan tikanmazmiki

evde ugras bulabılırsın kendıne , su sıralarda susler yapabılırsın bebegıne kıtap okuyabılırsın bebek ıle ılgılı olabılır mesela

El emeği bi şeyler yapmak istiyorum da ne yapsam karar veremedim

uff ben de şu an doktorsuzum ya medipoldeki doktorlara bakıyorum iki oalsı doktor var; biri için son aylarda değişiyor demişler ilk aylar çok güleryüzlüyken falan (seval pata)

Leyla altuntaş var ona çok iyi diyolar ama normal doğum yanlısıymış ve sezaryan doğum değil ameliyat diyormuş. Bunu överek yazmışlar da ben sezaryan istesem de zorla normal yaptırtır mı acaba??

uff böyle belirsizlikler çok geriyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…