3 aylıkken baya ele gelmiş oluyorlar elbise giydiriliyor ama 3 aylıkken hava sıcak olur kadife elbise kalın gelebilir.kız bebeklere bayılıyorum bütün yaz bez ve elbiseyle o cıbıl cıbıl kollar bacaklar ay yirim yirimteşekkür ederimm:)
Kızlar ilk 3 ay elbise çorap giydirilr mi?
Giderini tıkayıp bi su dök bize de haber ver
allah esirgesin hepimizin miniklerini grami gramina dusundurtuyolar bizi:)Tedirginliğe gerek yok bence arkadaşım 19+2de 270gr 21cm di benim minnakda
Alttaki yazılanlar referans değerler...
Normal mi seninki ayy dogana kadar kimbilir ne ruyslar gorecez dahahee doğru ya sende öyle bi sorun yokay ne bileyim canım ya burda konuştuklarımız o kadar etkiliyor ki beni bu gece rüyamda normal doğum yapmışım beni dikiyorlardı dedim ki kaç dikiş atacaksınız? hemşire dedi 40 beni dikmeyin diyorum ben kalayım böyle sen öyle yazınca hemen çıkış geldi aklıma Allahım halime bak
Normal mi seninki ayy dogana kadar kimbilir ne ruyslar gorecez daha
Çay içen ?
Günde 1 - 2 tane çok açık
seninki bizi geçicekkk ne magnetler yapcak annesine kimbilirHamarat annenin hamarat kızı olur
:)
Çay keyfime ortak birilerini arıyorum ya. Kimsem yok burda bunalıma gircem yakında..
canım benim ilk napıcam başıma ne gelecek hiç bilemiyorumo yüzden şimdiden rüyalarıma giriyor ya:)
seninki bizi geçicekkk ne magnetler yapcak annesine kimbilir
2.DÜZEY USG TARAMASINA GİRDİNİZ Mİ ARKADAŞLAR?
hadi ya bende odada yakarım soğuk sonucta bebekken hep odada yikanmazmi zaten ben oyle gördüm hep yegenlerimde falan bi caresini buluruz artik silikonla falan tikanmazmikiGiderinden su gitme ihtimali var. Benim banyom küçük. Odada yıkarım çocuğu. O giderden su kaçmasa iyidir.
evde ugras bulabılırsın kendıne , su sıralarda susler yapabılırsın bebegınekıtap okuyabılırsın bebek ıle ılgılı olabılır mesela
Tatlım ben denedim su kaçırmıyor :)hadi ya bende odada yakarım soğuk sonucta bebekken hep odada yikanmazmi zaten ben oyle gördüm hep yegenlerimde falan bi caresini buluruz artik silikonla falan tikanmazmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?