2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sezeranim ben cikis problemim yok ama dedigin gibi saglikli olsunda dogumdan sonra alsin kuzum kg nu

hee doğru ya sende öyle bi sorun yok ay ne bileyim canım ya burda konuştuklarımız o kadar etkiliyor ki beni bu gece rüyamda normal doğum yapmışım beni dikiyorlardı dedim ki kaç dikiş atacaksınız? hemşire dedi 40 beni dikmeyin diyorum ben kalayım böyle sen öyle yazınca hemen çıkış geldi aklıma Allahım halime bak

canim burdada baya bi kişi o kuvet takimindan aldi bende dun baya bi arastirmayla son kalan yeşili aldım ama inceleyemedim misafirimiz geldi giderinde nasil bisey varki anlamadım

: 37458070, member: 259670"]Kızlar A101 den bişiler alan var mı?
Kayınvalidem küvet takımını almış,beğendim ben.sadece gider kısmı sıkıntılı gibi olmadı eşim tıkayacak onu.
mama önlüğü,mama kabı,elbise askısı almış.bir de bez ayakkabı çok iyi bişi değil ama.[/QUOTE]
Ben de aldim cnm hemn hemn markete gelen herseyden aldim

bebeğimin cinsiyeti erkek

valla bende yiyorum canım gerçi buaralar biraz daha abarttım sanırsam hatta son gittiğimde doktorum ayda bir kilo alman gerekiyo dedi ama nerde gidiyo işte ayda bir kilo almak imkansız daha fazla alınıyoo

teşekkür ederimm:)

Kızlar ilk 3 ay elbise çorap giydirilr mi?

Rica ederim
Ben bilmiyorum ilk 3 ayı

Bana da ablam küvet takımı almış daha görmedim :)

Kaç kilo aldın ki

Benim eşim de küvet takımını almış.
Güle güle kullan :)

Sıkma canını boş ver gitsin. Sen söylediklerine ehemmiyet verdikçe kendini bir nane sanacak. Ben 2 haftadır eve temizleyemedim işten geliyorum 1.5 yaşındaki oğlumu parka götürüp eve öyle giriyorum yemek çocuğu yedir giydir uyut derken bende düşüyorum. Benimkide seninki gibi ama simdi sesi çıkmıyor

canim burdada baya bi kişi o kuvet takimindan aldi bende dun baya bi arastirmayla son kalan yeşili aldım ama inceleyemedim misafirimiz geldi giderinde nasil bisey varki anlamadım

Giderinden su gitme ihtimali var. Benim banyom küçük. Odada yıkarım çocuğu. O giderden su kaçmasa iyidir.

ya o çilekli ekbiselere tulumlara zıbınlara ben de bayıldım. butikbebe de vardı ama netten alışveriş yapmıyoruz maalesef..

Yaaa
bizde oda da yıkarız ki kışın üşümesin diye
Ben daha görmedim ablamda küvet

Maalesef su gideri var. tıkacı da var ama ben pek emin olamadım denemedim de bi deneyeyim bakayım nasıl olacak. Olmadı atına muşamba falan sercez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…