2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada aşı vurulmaya gitmişken tartıldım 60 kg olmuşum
Toplamda 6 kilo aldım yani ama daha hızlı alınıyo sanırım bundan sonrası..

Merhaba arkadaskar dr geliyorum benim bebis 273 gr ve 21 cm olmus kg az degil mi dedim gayet iyi dedi 19+2 deyim.hamilelik gunlugunde de 320 gram yazio sizce kg az mi tedirgin oldum simdi

belki günlüğe göre kilosu az ama boyu maşallah yani tedirgin olacak bişey yok canım ya daha 20. haftanın başında sayılırsın, haftanın sonuna tamamlar kuzucuk:)

Canım
senle yaşlarımız aynı evlilik yılımızda aynı ben 1979 doğumluyum 2005 te evlendim bana aynı gibi geldi

Bende duvar panosuna başladım keseden inşallah güzel olur 1tane yaptım ama yapıştırmadım henüz 2. Ye başladım

ben hamile kalmadan önce 63-64 gibi bişeydim, yazın bayağı sıkıntılı geçti benim, kusmalarım bile 18. haftaya girince seyrekleşti hala da bitmiş değil ama seyrek:) 65 olmuşum bu arada bakalım kaça kadar çıkıcaz

belki günlüğe göre kilosu az ama boyu maşallah yani tedirgin olacak bişey yok canım ya daha 20. haftanın başında sayılırsın, haftanın sonuna tamamlar kuzucuk:)
Benim bebekler hep kg az doguyo ondan tedirgin oluyorum canim saglikli sihatli olsunda artik dogduktan sonra alir ins kg :)

Ben 53-54 le hamile kaldim simdi 61 gibiyim cok hizli kilo aldim ama hic bulantim olmadi bi de dusuk tehlikesinden ilk 3 ay hep yattim umarim bundan sonra cok almam

Merhaba arkadaskar dr geliyorum benim bebis 273 gr ve 21 cm olmus kg az degil mi dedim gayet iyi dedi 19+2 deyim.hamilelik gunlugunde de 320 gram yazio sizce kg az mi tedirgin oldum simdi

Tedirginliğe gerek yok bence arkadaşım 19+2de 270gr 21cm di benim minnakda
Alttaki yazılanlar referans değerler...

Pofffff bahsetmeyelim şu kilolardan psikolojim bozuluyor ben çok sistim yaNasıl 1-2kilo aliyorsunuz hamile kalmadan önceki gibi yiyorum abartmiyorum yani iki canliyim diye beyaz ekmek pilav makarna zorunlu kalmadikca yemiyorum yürüyüş yapıyorum evde sürekli kosturuyorum aksam 6ya kadar işte kosturuyorum yine sistim yine sistim siz yemiomusunuz

Kızlar A101 den bişiler alan var mı?
Kayınvalidem küvet takımını almış,beğendim ben.sadece gider kısmı sıkıntılı gibi olmadı eşim tıkayacak onu.
mama önlüğü,mama kabı,elbise askısı almış.bir de bez ayakkabı çok iyi bişi değil ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…