- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gozun aydin canim sag salim dogmasinida nasip etsin rabbim :)
Gunaydinlar. Aynen ben de gormek istiyorjm detaylida. Insan nasil da merak ediyor di mi :)Gozin aydin canim cok sukur hersey yolunda,bende girmek istiyorum artik detayliyaaaa :s
İyi geceler kızlar kaynanamlardan geliyorum kızıma ciciler yapmş dayanamadm nasılllar ben bayıldım
Kizlar buda benim bebisin popadan goruntusu ayrintili dr erkek dedi dun kendi dr da erkek dedi dun aksam bi arkadas daha cok kucuk kordan bagida olabilir pipiye benzemiyor ben 2 tane erkek dogurdum pipi goruntusu boyle degil dedi sasirdim
CNM ben küçükyalı delta hospital düsünmüstüm iyi yorumlar alamadım, erdem hastanesinde kısmetse dogum yapmayı dusunuyorum ınternetten yorumları okudum memnun herkes
ben basta selımıye vıa hospıtale gıttım ayrıca devlette de kontrollere gıdıyordum kanımda mıkrobu devlet farkettı ama vıadakı doktorum farkedemedı guvenım sarsıldı sonra hep devlette kontrole devam etttım camlıca erdem hem bana cok yakın hemde yorumları ıyı..Küçükyalı da benim şirketim , Delta Hospital'da çok yakın Dr. Hakan bey varmış orda çok iyi dediler ama içim ısınmadı...
Çakmak Erdem hastanesine iki tane dr var o linktede yazdığım ama bana biraz ters , yinede alternatifler arasında tutuyorum..
Son olarak Via Hospital ı ekledim Dr hakkında çok güzel şeyler okudum , 3-4 hafta sonra birtanesine karar verip başlıcam kısmetse...
Yaptır brnce canım sen bilirsin amaKızlar bana doktorum tetenoz aşısı yaptırma dedi boşuna ateşin cıkmasın bende yaptırmıycam![]()
ben basta selımıye vıa hospıtale gıttım ayrıca devlette de kontrollere gıdıyordum kanımda mıkrobu devlet farkettı ama vıadakı doktorum farkedemedı guvenım sarsıldı sonra hep devlette kontrole devam etttım camlıca erdem hem bana cok yakın hemde yorumları ıyı..
yok canım daha neler artık cihazlar eski değilki 15. haftada doktorlar anlıyo artıkKizlar buda benim bebisin popadan goruntusu ayrintili dr erkek dedi dun kendi dr da erkek dedi dun aksam bi arkadas daha cok kucuk kordan bagida olabilir pipiye benzemiyor ben 2 tane erkek dogurdum pipi goruntusu boyle degil dedi sasirdim
günaydın canım hayırlıs olsun allah analı bablı büyütsünGünaydın hanımlar kahvaltımızı yapıp hastaneye bebek ziyaretine gidicez :)
Canim bu bacak arası resmi değil femur olcmusler bu fotoda bacak arası görüntüsü yokGunaydin annlerrr mutlu hafta sonları herkesedun yanimda yoktu atamadim buda benim bebegimin bacak arasi resimi bi bakin teyzeleri:)))Eki Görüntüle 1281192
canım benim bebişimin bacak arası fotosunu gördün mü sen anlıyomusunCanim bu bacak arası resmi değil femur olcmusler bu fotoda bacak arası görüntüsü yok
yok canım benim paylaştığımdan bahsediyorumGördüm tatlim da bacak arası değil gibi ayak uzun kemiği femur var ya onu yandan olcuyolar.ondan bacak arasını göremedim ben.ama doktor görmüştür mutlaka