- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
cnm int bile alcaksan eğer magazadan gıdıp gordukten sonra sıparıs et ben ılla su modeli alıcam dıe gttm magazaya ınternetten begenmıstım fakat gıdınce pek de saglam olmadıgını gordum vazgectım.bebek arabası gibi büyük şeyler sipariş edicem
ortak noktayı bulabildik sonundagüzelmiş canım..
benimde eşim çalışmıyor yarın:-(aynen canım bende anlamadım gitti eşimde çalışmıyorr:-(
canım kuzenimin çocuğunda var aynısı o yüzden bende sipariş vermek istiyorumcnm int bile alcaksan eğer magazadan gıdıp gordukten sonra sıparıs et ben ılla su modeli alıcam dıe gttm magazaya ınternetten begenmıstım fakat gıdınce pek de saglam olmadıgını gordum vazgectım.
o zaman tamam referanslı :) hangi modell bak ben travel sistemde sunny baby aldım güzel sağlam.canım kuzenimin çocuğunda var aynısı o yüzden bende sipariş vermek istiyorum
canım oda çalışıyor ki görümcemin catering şirketi var hep birlikte oraya gidiyorlar :))
değişmiyor canım bende senin gibi düşünmüştüm ama 16.hafta da bana da erkek denmişti
darısı biizm başımızaortak noktayı bulabildik sonunda
:-((((pufff işte asıl zor alanda o zaten canımcımbenimde eşim çalışmıyor yarın
benimkide travel sistem ouseti de var kuzenim kırmızı almıştı bende kırmızı gri alıcam bir ara burdan atmıştım cnmo zaman tamam referanslı :) hangi modell bak ben travel sistemde sunny baby aldım güzel sağlam.
en kötü o şekilde yapıcam canım yapıcak bişey yokSana kim yakınsa ona söyle yani
Komşunu yaz olmadı bi imza atıcak teslim alan alt tarafı
evet yaa birlikte dinlenseydin ne güzel olucaktı :):-((((pufff işte asıl zor alanda o zaten canımcım
resımlerını paylas canım fıkrımız olsunmerhaba annişler :)
English Home'da geçen gün gittiğimde indirim vardı ama ben yorgan fln bakmıştım sadece.Tavşanlı sepet vardı ondan aldım çok şirin :) bebişin dolabı için çoraplarını falan koyarım dedik.badilerden almadım.
Bugün de park beşiğimizi(babylife),yatağını,ana kucağımızı aldık
uyku seti aldık,ayrıyetten yine bir yorgan ve nevresim takımı aldık.
Uyku setinin beşiğin kenarlarına koymak için minder gibi aparatları da var hoşuma gitti.
oooo neredeysee herşeyi hazır güle güle kullanınmerhaba annişler :)
English Home'da geçen gün gittiğimde indirim vardı ama ben yorgan fln bakmıştım sadece.Tavşanlı sepet vardı ondan aldım çok şirin :) bebişin dolabı için çoraplarını falan koyarım dedik.badilerden almadım.
Uyku setinin beşiğin kenarlarına koymak için minder gibi aparatları da var hoşuma gitti.
merhaba annişler :)
aynen canım valla süper olurdu ayy inş.canım valla ya bizde çağan düşünmüştük sonra nolduysa vazgeçtii:-((evet yaa birlikte dinlenseydin ne güzel olucaktı :)
inş bulursunuz biz önce çağan demiştik ama değişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?