2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hoş geldin Bitter
İyi yapmışsın bende bi ucundan başlasma devamı gelir inşallah
Hoş buldum Çek
yarım gün tatildi,yarın da tatil.fırsat bu fırsat hemen kayınvalidemle gittik alışverişe.en önemli giysi dolabı kaldı sadece.
sen de bir başlasan gerisi geliyor dediğin gibi.

Hoş buldum Çek
yarım gün tatildi,yarın da tatil.fırsat bu fırsat hemen kayınvalidemle gittik alışverişe.en önemli giysi dolabı kaldı sadece.
sen de bir başlasan gerisi geliyor dediğin gibi.

Güzelmiş güle güle kullansın kuzucuğun
Bize de yaırn tatil ve kahvaltıya misaifirim var
Yarın çıkamayız da başka gün kısmetse
Aslında ben beşik ve dolap beğendiğim için rahatım teslimat kısa sürer diye düşünüyorum
Beşiği kayınvalidem alacak sanırım, eşime öyle demiş
Dolapta 3 kapılı önerdiler ömürlük gibi kullanır diye

Bugün yine bol bol yürüyüş yaptım buz gibi havada misss gibi :)

Bugün yine bol bol yürüyüş yaptım buz gibi havada misss gibi :)
Ohhh sefaniz olsun ne güzel,eşim benim yalniz yürüyüş yapmama izin vermiyor tansiyon probleminden dolayı,zaten kars tada havalar iyice söğüdü hasta olmak istemiyorum,bende evdeyken hareket olsun diye kendime iş buluyorum çok fazla oturmamaya çalışıyorum,zaten isteyken hastalar izin vermiyor oturmamiza

Çalışıyosun madem bu günlerde dinlen :)
Ben de eşimle yürüdüm. Burası böyleyle Kars kim bilir nasıl soğuktur ya

Çalışıyosun madem bu günlerde dinlen :)
Ben de eşimle yürüdüm. Burası böyleyle Kars kim bilir nasıl soğuktur ya
Bugün nobetciyim sabaha kadar hastane deyim yani,kars çok soğuk çok,allah tan hamileyim de çok fazla usumuyorum

Kızlarr benmde allah nasip ederse kizim olacak adinida begüm dusunuyrz daha dogrusu hamile olduumu ogrendigim gun bir basladik begum diye bahsetmeye sansimizada kizmis smdi isme okadar cok alistikki baska isimlerde dusunuyrz hicbirini yakistiramiyrz herhlde begum kalacak szce nasil isim yanina ikinci isim olmalimi ?

kizlar hala midesi bulanan varmi cunku benimkisi hala devam ediyor ve hic hosuma gitmiyorum

bi dahaki aya kadar alışveriş yapamıcaz biz artık
Her şey duruyo nasıl yetişcek bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…