2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

10 yıldır mı masallah kac yıllık evlısınız =) guzel fıkırmıs kopyacılık =) salatayı esık eve gıdınce yapar artık , salata dolaba gırınce bıdaha yemıo huysuz =))
yağlayıp limonlama yıyecegın kadar al tabaga yaglayıp lımonla bende sevmıyorum oyle beklemıss salatayı sonuyor renklerı degısıyor adam haklı :)

Yağsız ve limonsuz olunca yenir aslında

yemıyor ne yazıkkı bencede yenır yerimde ben yanı ama o yemıyor , ona kalsa hergun gunluk yapıp yıyecegız dolaba gırıp ertesı gun yemek olayına sıcak bakmıyorda alıstırdım sayılır bu sekılde daha cok alıstırıcam

Salata ellerindne öper de o zaman ona

yağlayıp limonlama yıyecegın kadar al tabaga yaglayıp lımonla bende sevmıyorum oyle beklemıss salatayı sonuyor renklerı degısıyor adam haklı :)

hazırlayıp yagsız lımonsuz koysamda dolaba yemıyor tadı degısıyormus nasıl oluyor o ben anlamıyorum =)

oldu hem çalışıcam hem hergun taze yemek yapıcam her aksam valla esım o konuda cok anlayıslı yemek yapmaaz sofra kurmaz zaten kurmaklık bısı yok mutfakta yemek yıyoruz oturdugum yerden dızebılırım bıle makıneye ama oyle nazları yoktur ıkı gunden sonra aynı yemegı yemıyor ama onu artık bende yemıyorum :)

yanlıs anlasılmasın =) esımden yana hıc bır sorunum yok o hep sen yorulma ben erken gelıyorum yaparım bıseler yerız dıyor becerıklıde , sımdı yemek yapsam bugun yarında yer onu , bana uyar yanı benım esımle sorunum yok ben kendım duzenlı bır ınsan olmak ıstıyorum sadece , he salatayı yemez onuda yaparım her aksam sevdıgım bıse esımde yapar benı beklerken boş durmaz , benım ıstedıgım bı lıste mı yapsam h.içi için boylece duzenlı yemegım olsun hep dolapta =)

sen de daha ne istiosun :)

kontrol nasıl gectııı?
Çok şükür çok iyi geçti canım.hatırladığın için sağol.kasılma dediğim olay doktorun yanındada oldu.hemen o noktaya baktı veledimin biri iki ayağıyla birden ittiriyodu.çok şükürki bebek hareketiymiş.21 cm ve 370 gr civarı olmuşlar.sonuna kadar güzel gidelim gepimiz inşallah...

kuzum ben kendi kocamı kastettim seninkini değil benimki herşeyi bilir herşeye karışır onu o kadar atma yemeğe sunu koy bunu böyle yap bazen sıkıyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…