- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
yağlayıp limonlama yıyecegın kadar al tabaga yaglayıp lımonla bende sevmıyorum oyle beklemıss salatayı sonuyor renklerı degısıyor adam haklı :)10 yıldır mımasallah kac yıllık evlısınız =) guzel fıkırmıs kopyacılık =) salatayı esık eve gıdınce yapar artık , salata dolaba gırınce bıdaha yemıo huysuz =))
evet ben daha cok zeytınyaglı salatalı seylerı severım esım onlarla asla doymaz
Yağsız ve limonsuz olunca yenir aslında
yemıyor ne yazıkkı bencede yenır yerimde ben yanı ama o yemıyor , ona kalsa hergun gunluk yapıp yıyecegız dolaba gırıp ertesı gun yemek olayına sıcak bakmıyorda alıstırdım sayılır bu sekılde daha cok alıstırıcam
yağlayıp limonlama yıyecegın kadar al tabaga yaglayıp lımonla bende sevmıyorum oyle beklemıss salatayı sonuyor renklerı degısıyor adam haklı :)
oldu hem çalışıcam hem hergun taze yemek yapıcam her aksam valla esım o konuda cok anlayıslı yemek yapmaaz sofra kurmaz zaten kurmaklık bısı yok mutfakta yemek yıyoruz oturdugum yerden dızebılırım bıle makıneye ama oyle nazları yoktur ıkı gunden sonra aynı yemegı yemıyor ama onu artık bende yemıyorum :)yemıyor ne yazıkkı bencede yenır yerimde ben yanı ama o yemıyor , ona kalsa hergun gunluk yapıp yıyecegız dolaba gırıp ertesı gun yemek olayına sıcak bakmıyorda alıstırdım sayılır bu sekılde daha cok alıstırıcam
nerden gorecek kapalı saklama kabına koy koseye :) oylesıne boylehazırlayıp yagsız lımonsuz koysamda dolaba yemıyor tadı degısıyormus nasıl oluyor o ben anlamıyorum =)
Salata ellerindne öper de o zaman ona
aynen yapıyor Allah tan =)
nerden gorecek kapalı saklama kabına koy koseye :) oylesıne boyle
esım benden once evde oluyor , mutfaklada hasır nesır bı ınsan , bazen bunu dokmemıssın bozulmustur ben doktum dıyor yemeklerı ya
oldu hem çalışıcam hem hergun taze yemek yapıcam her aksam valla esım o konuda cok anlayıslı yemek yapmaaz sofra kurmaz zaten kurmaklık bısı yok mutfakta yemek yıyoruz oturdugum yerden dızebılırım bıle makıneye ama oyle nazları yoktur ıkı gunden sonra aynı yemegı yemıyor ama onu artık bende yemıyorum :)
çok bilen koca da iyi değil kızlar her şeye karışıyo
aynen yapıyor Allah tan =)
:) allah kolaylık versin canım
çok bilen koca da iyi değil kızlar her şeye karışıyo
ay yanlıs anlasıldı benım kocam bal gıbı ovmek gıbı olmasın ama benı bunaltmaz cıdden , gırer mutfaga canım ne ıstesede yapar yada kendı bıse ıstese gırer yapar , tatlılarla keklerle arasıda ıyı adam mutfagı sevıyor yanı =)
Çok şükür çok iyi geçti canım.hatırladığın için sağol.kasılma dediğim olay doktorun yanındada oldu.hemen o noktaya baktı veledimin biri iki ayağıyla birden ittiriyodu.çok şükürki bebek hareketiymiş.21 cm ve 370 gr civarı olmuşlar.sonuna kadar güzel gidelim gepimiz inşallah...kontrol nasıl gectııı?
kuzum ben kendi kocamı kastettim seninkini değil benimki herşeyi bilir herşeye karışır onu o kadar atma yemeğe sunu koy bunu böyle yap bazen sıkıyo yaniay yanlıs anlasıldı benım kocam bal gıbı ovmek gıbı olmasın ama benı bunaltmaz cıdden , gırer mutfaga canım ne ıstesede yapar yada kendı bıse ıstese gırer yapar , tatlılarla keklerle arasıda ıyı adam mutfagı sevıyor yanı =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?