2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın canım bak ittirmeymiş

ohh masallah kuzuya , ben burdayım dıye ayaklarını dayıyor demek karnına=)) ay cumartesı gelsede bence kuzumu gorsem =)

benim eşimde akşamları 9da geliyo o yüzden zaten yoruluyo mutfağa sokmuyorum o gelene kadar hem yapıyorumhemde dinleniyorum ama hafta sonları pazar kahvaltılarında yardım eder

Bazı yiyecekler 1 .çeşit bile yetiyo ama insanı tıkıyo
Biz bazen öyle yapıyoruz
Anlatsam ayıp kaçabilir mi bilmem, bulunması ya da yapılmaıs zor malzemeler değil ama

eşim şu ara balık tutmaya hevesli yanlızca kendi tuttuğu balıklardan yiyebiliyoruz tezgahtakileri beğenmiyor :)
Tutabiliyorsa iyi canim bizde sadece küçük balik alıyoruz hamsi. zaten büyük balik tavsiye etmiyolar bize
Ben salata meze tarzı seviyorum
Hamur işine de bayılırım

Eşim sulu yemek sever
Benimki de hiç yemez pasta Börek poğaça illa sulu olacak
ben birde düdüklü kullanamıyorum kaç kere anlattılarsa yok olmuyor cesaret edemiyorum
canım bi yerde bi yazi okumuştum bir genç kiz düdüklü kullanmayi öğrendiğinde evlenme çağı gelmiştir Tabi bu esprisine yazilmis bi yazi saka bi tarafa bende çok korkuyordum bekar kaldigim dönemde annemi arayip sora sora öğrendim bi kere yapsan devami geliyor.simdi her yemegi yapiyorum onunla

Bazı yiyecekler 1 .çeşit bile yetiyo ama insanı tıkıyo
Biz bazen öyle yapıyoruz
Anlatsam ayıp kaçabilir mi bilmem, bulunması ya da yapılmaıs zor malzemeler değil ama
yoo neden ayıp kaçsın :) aşermeler bitmiştir sanırım merak ettim

evet bir öğrensem saatlerce uğraşmam hem daha sağlıklıymış

neden büyük balık yasak canım ?

yoo neden ayıp kaçsın :) aşermeler bitmiştir sanırım merak ettim

Eşimden öğrendim ben
Adı tatarmış
Kolay ve doyurucu
Hiç yemek yoksa ve acıkmışsanız kurtarıcı olabilir diye paylaşmak istedim

Patatesleri küçük küp küp doğrayıp kızartıyoruz, borcama döküyoruz
Boncuk makarnayı haşlıyoruz, borcama ekliyoruz
Yoğurdu hafif sulandırıp çırpıyoruz, borcama ekliyoruz
Salça ve sıvıyağı kavurup arzuya göre kuru nane de eklenebilir, yoğurdun üstüne paylaştırıyoruz

Afiyet olsun :)

zaten içinde patates olan herşey güzel oluyo bende patatesleri haşlayıp eziyorum üzerine yoğurtla iyice karşıştırıp salçalı naneli sos yapıyorum çok güzel oluyo

ters hareketten ya da bi anda sandalyeden kalkarken oldu normaldir dimi ?
Geçen hafta benim de oldu canım sandalyeden kalkarken ters bi hareket yaptim sanirim oturup kalkarken yürürken sanki kasiklarimda yara varmis gibi acima oldu 3 gun acidi gecti ama simdi aara ara sandalyeden kalkarken oluyor

Sen normal tencerede haşlıyosan uzun sürüyodur Gülsün
Benim dediğim kızartma ya daha çabuk hazırlanır, aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…