2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kıyamam ya demekki herkesde aynı sorun varmış

hadi ya ben çok sık uyanıyorum ama yine uyuyorum ya magnezyum iç ben içyirum 3-4 günde bir bir defa kramp girdi bacagıma hareketleri net hissediyor musn artk?

sırt agrım masallah atlamıyor hıc sabaha karsı 4-4.30 olmadı 5 te mutlaka baslar ve ne yana donsem uyuyamam anca kalkıcam dolasıcam oyle gecsın agrı =( zaten sabahın 6 sında kalkıyorum ıse gelmek ıcın =( yarın kontrolum var doktor versınkı ıceyım canım , hareketlerı net hısedıyorum ben bı suredır , sende nasıl hıssetme

ağrılar artadabilir hazırlıklı olmamız gerek kardeş,
ben doğru dürüts hissetmiyorum ya ona da moralim bozuluyor bir iki defa tekme hissettim bide tam göğsümün altında karnımın üstünde bişy oturuyo gibi hissediyorm ara sıra hep onu hissediyorm bi uyuşukluk gibi başka yok :)

sağol canım teşekkür ederim, foto beklersen ancak pazartesi yükleyebilirim evde net yok bu ara ama eklediğin resime çok benziyor, 70x130 ebat olarak alttan 2 çekmeceli, istiyorsan gene eklerim resim. uyku setini beğenmediğim için almadım ben içinin yatağıyla aldım fiyat olarak da peşin 440. birde direkt yapandan aldım, sıkıntı olursa muhatap bulmak önemli:) belki vakit olarak erken ama ben çalışıyorum, hafta sonu ancak evi halledebiliyorum yavaş yavaş alıcaklarımı alayım istedim, sona doğru bişey kalmasın kuzucuk erken merken gelmeye kalkar hazır olsun herşeyi

6 aylık oluyoruz artık biz :)
Birkaç gündür göbeğimin daha gerginleştiğini hissediyorum.hareketlerim yavaştan kısıtlanmaya başladı bile.
Bir de hafiften Ağrı gibi Şeyler hissediyorum.üşütüyo müyüm yoksa göbiş büyüdüğü için mi oluyor anlamadım.ayın 15inde kontrolümüz o zaman sorucam artık doktora.

normal olabılır canım ılerıkı haftalarda en ıyı hısedecekmısız kımı erken kımı gec hısedıyormus normalmıs buda okuduklarımdan ve duyduklarım boyle, mıden den belkı oyle hısedıyorsundur canım

masallah kocaman olmussunuz =) bende bugun bu haftalara bakıyordum sımdı 1 hafta sonra 5 ayım mı bıtecek benım de ?

4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.

Kizlar ya bacaklarimda yani baldir bölgemde kirmizi noktalar var sanki yeni agda yaparsinda killarin yeri kizarirya oyle kizariklar var birde tuylerim cok ama cok azalmis sizde de boyle bir durum var mi

O kızarıklıklardan bendede oluştu sanki alerjı olmuşum gibi belki kız bebeklerde oluyordur senınkı kızmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…