- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
aynen zaten çok sık lavaboya gitmek için uyanıyorum deli oluyormuyku problemei bendede var kızlar uykusuz geceler başladı :) sağa dön sola dön of offf deliksiz uyumak istiyorummm
kıyamam ya demekki herkesde aynı sorun varmışHayirli olsun canim saglikli gunlerde kullan insallah, besigini merak ettim bende o tarz almak istiyorum fotografi varsa atabilir misin bide fiyati ne kadardi. Ben bi tane buldum tamamen mdf yatagi yastigi yorgani uyku seti icinde 850ydi pesin olursa indirimi var bide ama alip odama kurmak icin erken diye simdi almadim, bu sekilde ters ekleyebiliyorum ancakEki Görüntüle 1287658
Hemde nasil gunum orda geciyo, aksam yatarken gidiyorum eger 5 dakika icinde uyuyamadiysam tekrar gidiyorum
ben gece uyanmıyorum canım allahtannben gündüz çok gitmiyorum da inadına gece uykumu bölüp gidiyorum 2-3 kere
yani bencede bilgi vermeliydi doktorunu değiştir bencedoktor bunları o kdr normal gibi anlattı ki takır takır şok oldum ben zaten bunun ne demek olduğuınu bilmiyorum insan anlatır bilgi verir ama değil mi
hadi yaben çok sık uyanıyorum ama yine uyuyorum ya magnezyum iç ben içyirum 3-4 günde bir bir defa kramp girdi bacagıma hareketleri net hissediyor musn artk?
günaydın canım hayırlı cumalar benim oğlumda sabahtan başladı maşallah canımmkızlarrr günaydınn hayırlı cumalar benim oğluşum bu sabah çok hareketli maşallah :)
:) sanada canım hayırlı cumalar maşallah oğlunagünaydın canım hayırlı cumalar benim oğlumda sabahtan başladı maşallah canımm
ağrılar artadabilir hazırlıklı olmamız gerek kardeş,sırt agrım masallah atlamıyor hıc sabaha karsı 4-4.30 olmadı 5 te mutlaka baslar ve ne yana donsem uyuyamam anca kalkıcam dolasıcam oyle gecsın agrı =( zaten sabahın 6 sında kalkıyorum ıse gelmek ıcın =( yarın kontrolum var doktor versınkı ıceyım canım , hareketlerı net hısedıyorum ben bı suredır , sende nasıl hıssetme
Hayirli olsun canim saglikli gunlerde kullan insallah, besigini merak ettim bende o tarz almak istiyorum fotografi varsa atabilir misin bide fiyati ne kadardi. Ben bi tane buldum tamamen mdf yatagi yastigi yorgani uyku seti icinde 850ydi pesin olursa indirimi var bide ama alip odama kurmak icin erken diye simdi almadim, bu sekilde ters ekleyebiliyorum ancakEki Görüntüle 1287658
Kizlar ya bacaklarimda yani baldir bölgemde kirmizi noktalar var sanki yeni agda yaparsinda killarin yeri kizarirya oyle kizariklar var birde tuylerim cok ama cok azalmis sizde de boyle bir durum var mi
ağrılar artadabilir hazırlıklı olmamız gerek kardeş,
ben doğru dürüts hissetmiyorum ya ona da moralim bozuluyor bir iki defa tekme hissettim bide tam göğsümün altında karnımın üstünde bişy oturuyo gibi hissediyorm ara sıra hep onu hissediyorm bi uyuşukluk gibi başka yok :)
6 aylık oluyoruz artık biz :)
Birkaç gündür göbeğimin daha gerginleştiğini hissediyorum.hareketlerim yavaştan kısıtlanmaya başladı bile.
Bir de hafiften Ağrı gibi Şeyler hissediyorum.üşütüyo müyüm yoksa göbiş büyüdüğü için mi oluyor anlamadım.ayın 15inde kontrolümüz o zaman sorucam artık doktora.
Kizlar ya bacaklarimda yani baldir bölgemde kirmizi noktalar var sanki yeni agda yaparsinda killarin yeri kizarirya oyle kizariklar var birde tuylerim cok ama cok azalmis sizde de boyle bir durum var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?