evet bizimde kaybolacagnı söyledi ama böbrekteki genişlemeyle birlikte kistin görülmesi iyi birşey değilmiş çok erken görülmüş dediKist koroid plexus mu ve büyüklüğü nedir bizde de koroid plexus var 3.4 mm büyük ihtimalle 26.haftaya kadar kaybolur dedi doktorumuz insallah öyle olur
kızlar lavaboya çok sık çıkıyomusunuz
Kızlar konumuzun dısında bır konu ama , Şu bız calısanlar ıcın yemek konusu..tamam esımde yapıyor bende fln (esım benden once evde oluyor ) ama ben artık ıstıyorum kı duzenlı olayım haftalık program yapayım ve aksamdan yapayım ertesı gun yemegımı ıstıyorum, aperatıf seyler degıl yanı onları ısten eve gıdıncede yapıyoruz yada esım yapıyor. haftalık programmı yapmak lazım acaba , sunu dusunuyorum cocuklu calısan anneler olacagız ve ozaman duzen daha bi sart. sızler nasıl yapıyorsunuz daha uzun suredır evlı olanlar tecrubelı olanlar fln vardır aramızda mutlaka
heh sen bana tercuman oldun aslında burcu =) sankı hep aynı seylerı yıyoruz ya =)
:))) bende hafta ortası iki günlük yemekler hafta sonu ya annem ya kayınvalidem geçiştiriyoruzbizde bir yemek 2 gün yeniyor zaten mutlaka..
pazar gübü yapıyorum pazar pzt o götürüyor. salı anneme gidiyoruz ya balık yapıyor ya da sulu yemekse eve getiriyoruz perşembe de onu yiyoruz. cuma da mantı, köfte, buzluktan hazır kavurma-pilav tarzı pratik şeyler...
2 haftada 1 de kvalideme gidiyoruz orda yiyiyoruz eve de paket yapıyor ertesi gün yine o yeeği yiyoruz:)
yardımlarla yaşıyoruz yani:)
doktor bunları o kdr normal gibi anlattı ki takır takır şok oldum ben zaten bunun ne demek olduğuınu bilmiyorum insan anlatır bilgi verir ama değil micanım doktorun hiçbir yorum yapmadımı bu konuda kıyama lütfen iyi düşün
beni kasımda yine çağırdı doz olarak bilmiyorumgünaydın kızlar dün tetenoz aşısı oldum siz kaç doz yaptırcaksınız
Aynen bende de oyle hem sirt hem bel agrisi yataktan olabilir die dusunuyorumgünaydın arkadaslar, hayırlı cumalar herkese..
sabaha karsı 4 te uyandım ve daha uyuyamadım
fena sekılde sırt agrım oluyor ve sabaha karsı uyandırıyor bu agrı resmen benı sizlerde sırt agrısı yasayan varmı ne yana donsem ne sekıl yatsam gecmıyor =(
bendede var kılcal damar gibi bişeler. varis sanmştm ama değilmş gebelikten oluyo sanırımKizlar ya bacaklarimda yani baldir bölgemde kirmizi noktalar var sanki yeni agda yaparsinda killarin yeri kizarirya oyle kizariklar var birde tuylerim cok ama cok azalmis sizde de boyle bir durum var mi
canım günaydın benimde aynı şekilde çok sırt ve bel ağrım oluyor su termosuna birazcık ılık su koyup onunla yatıyorum bi süre sonra ağrımı hafifletiyor her zaman yapmıyorum ama alışkanlık olmasın diyegünaydın arkadaslar, hayırlı cumalar herkese..
sabaha karsı 4 te uyandım ve daha uyuyamadım
fena sekılde sırt agrım oluyor ve sabaha karsı uyandırıyor bu agrı resmen benı sizlerde sırt agrısı yasayan varmı ne yana donsem ne sekıl yatsam gecmıyor =(
bizde bir yemek 2 gün yeniyor zaten mutlaka..
pazar gübü yapıyorum pazar pzt o götürüyor. salı anneme gidiyoruz ya balık yapıyor ya da sulu yemekse eve getiriyoruz perşembe de onu yiyoruz. cuma da mantı, köfte, buzluktan hazır kavurma-pilav tarzı pratik şeyler...
2 haftada 1 de kvalideme gidiyoruz orda yiyiyoruz eve de paket yapıyor ertesi gün yine o yeeği yiyoruz:)
yardımlarla yaşıyoruz yani:)
günaydın kızlar dün tetenoz aşısı oldum siz kaç doz yaptırcaksınız
canım günaydın benimde aynı şekilde çok sırt ve bel ağrım oluyor su termosuna birazcık ılık su koyup onunla yatıyorum bi süre sonra ağrımı hafifletiyor her zaman yapmıyorum ama alışkanlık olmasın diye
hımm tabi kanama olduysa ona bşy diyemem ben çok şükür öyle bişy yaşamadımben sıcak bıseye koymayada korkuyorum cunku surda nerdeyse 1 aydır hıc kanama yasamıyorum ondan oncesıne hep kanamalı gecırdım , degıık bı dusunce yaratıo sıcak su bende cozdurme etkısı gıbı=)
siz öyle diyosanız ben napiim... eşim bezelye ve patates dışında hiç bir sebzeyi yemez. ben de son dönem tavuk yemez oldum. sürekli köfte, bakliyat, patates yemeği, bezelye yemeği yiyoruz
bi patlıcanı bile yese 3 çeşit yemek çıakr ondan....
hımm tabi kanama olduysa ona bşy diyemem ben çok şükür öyle bişy yaşamadım
yapacak pekde bişy yok sanki illa çekcez bu ağrıları :)
hadi yaaynen bide magnezyum eksıklıgıde agrıları arttırır yarın kontrolum var doktorla konusacagım bu konuyu bacak kramplarımda basladı =( daha sımdıden 4 saatlık uykuy ıle duruyorum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?