2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ya bacaklarimda yani baldir bölgemde kirmizi noktalar var sanki yeni agda yaparsinda killarin yeri kizarirya oyle kizariklar var birde tuylerim cok ama cok azalmis sizde de boyle bir durum var mi

Hayirli olsun canim saglikli gunlerde kullan insallah, besigini merak ettim bende o tarz almak istiyorum fotografi varsa atabilir misin bide fiyati ne kadardi. Ben bi tane buldum tamamen mdf yatagi yastigi yorgani uyku seti icinde 850ydi pesin olursa indirimi var bide ama alip odama kurmak icin erken diye simdi almadim, bu sekilde ters ekleyebiliyorum ancak

kızlar lavaboya çok sık çıkıyomusunuz

Hemde nasil gunum orda geciyo, aksam yatarken gidiyorum eger 5 dakika icinde uyuyamadiysam tekrar gidiyorum

Kızlar ben 19+3 deyim ama hala hareket hissetmiyorum. Yani bazen kıpırtili bişeyler hisseder gibi oluyorum ama saniyelik bişey. Hissedip hissetmiyor arasi bisey.Normal mi sizce? Sizde nasıl?
Canim endiselenme cok normal benim 21+0 bugun ve iki uc gundur yeni yeni hissediyorum. O da duzenli degil. 20 haftalikken dr a sordugumda sabret iki haftaya hissedersin yavas yavas demisti oyle de oldu

Uyku kaçma bendede var akşam cocuklarla dokuzda sızıyorum gece ıkı dort te kalkıyorum
Ama benim ilk bebis olacak nasipse.Benim arada böyle düzen kaçıyor bundan şikayetçiyim ama düzenli bi işte çalışmadığı müddetçe böyle saatlerim katabilirsiniz maalesef.Neyse bebişimiz olunca sayesinde bende hizaya girerim inş.

yanda iki file var 125 ml lik 4 biberon aliyordu icine yarim litrelik termos mama bez kiyafet vs dolduruyordum ben.kolumda da aman aman tasimadim pusete asiyordum kumasi da sert ve dayanikli
sanırım alıcam bu niveadan :)
Kızlar ben 19+3 deyim ama hala hareket hissetmiyorum. Yani bazen kıpırtili bişeyler hisseder gibi oluyorum ama saniyelik bişey. Hissedip hissetmiyor arasi bisey.Normal mi sizce? Sizde nasıl?
canım bende hissedemedim o aralar çokta korkmuştum ama normalmiş 1 haftadır daha rahat hissediyorum hatta bugun başhekim filn toplantıdayız benimki bir hareketlendi gayri ihtiyari güldüm bi an çok komik duruma düştüm :)

İyi geceler kızlar.yeni yeni takip etmeye başladım siteyi. İnşallah ben de mart ayında oğlumu kucağıma alcam. bir şey merak ettim de.ayrıntılı ultrasonu doktor mu istedi kendiniz mi yaptıracaksınız. Ben 10 gün sonra doktora gidicem de.bana böyle birşeyden bahsetmedi hiç

Kizlar ya bacaklarimda yani baldir bölgemde kirmizi noktalar var sanki yeni agda yaparsinda killarin yeri kizarirya oyle kizariklar var birde tuylerim cok ama cok azalmis sizde de boyle bir durum var mi
Günaydın kizlar hayirli cumalar bahsettiğim sorunları olan var mi merak ettim onlar niye oldu.

Günaydın kızlar bu aralar hem işte hem de ailesel bir takım sorunlar var inşşallah atlatıcam ama iş konusunda cok kafam takılıyor başkasının hataları işin içinden cıkmak için direk size mal ediliyor siz konusuncada kötü oluyorsunuz. Ne garip bi sektör bu özel sektör yaaa

Günaydınlar ve hayırlı cumalar herkese bende dişçi ye gidiyorum bugün diş etlerim çok şişti çünkü

ıns her ıkı sorunlarında hallolur bır an once , ıyı dusun ıyı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…