Gunaydin ve hayirli cumalar kizlar. Ben bugun yapmamam gereken bisey yaptim, kontrolume iki hafta var etrafimdakiler hic kilo almadin bebegin gelisimi normalmi diyim icime suphe dusurduler ve bugun devlet hastanesine gittim. Doktor ulttasonla bakti toplam 5-6 saniye tuttu surdugu jel bile yayilmadi ayni duruyodu. Ekran doktora donuktu, zeka testi yaptirdinmi dedi bende hayir istemiyorum dedim, kalbi atiyo dedi kapatti cihazi bende cinsiyeti soyleyebilir misiniz dedim, siyah beyaz bu cihaz gorunmuyo bunda dedi. Gitti sekreterine bilgisayarda yazdirdi, 2li test yaptirmadi 3luyu istemiyo 4luyu istemiyo bukadar. Yanina gittim gelisimi nasil dedim dort aylik dedi! Ayrintili zamani geldi randevu al git yaptir ben baska bisey goremiyom testlerini yaptirmadin bisey diyemem dedi.baska bisey varmi dedim bi umut, yok bu kadar dedi ciktim odadan. Resmen delirdim ya! Zeka testi yaptirmadim diye beni sucluyo sana ne ya ben her haliyle kabulum yavrum diyorum. Bu nasil istir parasini aliyo tikir tikir devletten ama suratimiza bakmadin geleni iki dakikada yolluyo odadan muayene bitti diye!!! Mecbur muyuz ozele gitmeye, hadi biz gidebiliyoruz ya gidemeyip bu insanlara muhtac olanlar ne yapsin?
:-(((allah yardımcıları olsun canımmmGunaydin ve hayirli cumalar kizlar. Ben bugun yapmamam gereken bisey yaptim, kontrolume iki hafta var etrafimdakiler hic kilo almadin bebegin gelisimi normalmi diyim icime suphe dusurduler ve bugun devlet hastanesine gittim. Doktor ulttasonla bakti toplam 5-6 saniye tuttu surdugu jel bile yayilmadi ayni duruyodu. Ekran doktora donuktu, zeka testi yaptirdinmi dedi bende hayir istemiyorum dedim, kalbi atiyo dedi kapatti cihazi bende cinsiyeti soyleyebilir misiniz dedim, siyah beyaz bu cihaz gorunmuyo bunda dedi. Gitti sekreterine bilgisayarda yazdirdi, 2li test yaptirmadi 3luyu istemiyo 4luyu istemiyo bukadar. Yanina gittim gelisimi nasil dedim dort aylik dedi! Ayrintili zamani geldi randevu al git yaptir ben baska bisey goremiyom testlerini yaptirmadin bisey diyemem dedi.baska bisey varmi dedim bi umut, yok bu kadar dedi ciktim odadan. Resmen delirdim ya! Zeka testi yaptirmadim diye beni sucluyo sana ne ya ben her haliyle kabulum yavrum diyorum. Bu nasil istir parasini aliyo tikir tikir devletten ama suratimiza bakmadin geleni iki dakikada yolluyo odadan muayene bitti diye!!! Mecbur muyuz ozele gitmeye, hadi biz gidebiliyoruz ya gidemeyip bu insanlara muhtac olanlar ne yapsin?
AYNI BENİMKİDE ÖYLE GÖĞSÜMÜN ALTINDAN BAŞLIYO.evet üstten başlıyo benim, alt daha çok tabi ama en başından beri üstten de başladı şişme
AYNI BENİMKİDE ÖYLE GÖĞSÜMÜN ALTINDAN BAŞLIYO.
görüntü kalitesi çok güzelmiş normal kamera netliğinde ve rengindeymiş. telsizler bazen boş yere cızırtı yaparmış bunda cızırtı olmuyormuş sd kartla görüntü kaydetme özelliği varmış bir sürü özelliği var anlayacağın ben zaten dışarıdayken de izleyebilme özelliğini duyunca dayanamadım aldım :) normalde alışveriş yapmıyorum son aylara kadar yapmayacaktım ama bunu duyunca aldım. n11 den aldım son üründü en ucuz ordaydı 341 tl ye aldım e bebekte 399 tl imiş arada takip edersin daha uygun denk gelirseay evet bız ıstıyoruz goruntulu almak =)
zaten bu devlet hastanesindeki doktorlara anlam veremiyorum ben soru sorunca cevap vermek bu kadar zorlarına gidiyor nasılsa
Allah onlara muhtaç olanlara sabır versin inşallah.
2 liyi de yaptırmış olsan göreceğin muamele aynı olacaktı muhtemelen
Devlettekilerin %80 i böyle
Salla başını al maaşını
:-(((allah yardımcıları olsun canımmm
Fena değil diyelim. Nispeten daha iyi. Hafta sayıyorum :) sen nasilsin?
sağol canım teşekkür ederim, foto beklersen ancak pazartesi yükleyebilirim evde net yok bu araama eklediğin resime çok benziyor, 70x130 ebat olarak alttan 2 çekmeceli, istiyorsan gene eklerim resim. uyku setini beğenmediğim için almadım ben içinin yatağıyla aldım fiyat olarak da peşin 440. birde direkt yapandan aldım, sıkıntı olursa muhatap bulmak önemli:) belki vakit olarak erken ama ben çalışıyorum, hafta sonu ancak evi halledebiliyorum yavaş yavaş alıcaklarımı alayım istedim, sona doğru bişey kalmasın kuzucuk erken merken gelmeye kalkar hazır olsun herşeyi
CANIM BEN 19+1 DE GİTMİŞTİM EN SON O ZMAN DAHA 250GRAMDI OĞLUŞUM BAKALIM ŞİMDİ PAZARTEİ AYRINTILIYA GİRCEZ 22+1 OLCAZ ALLAHIN İZNİYLE KAÇ KİLO OLCAZ.
Hamile olduğumdan beri Bisküvi çok yiyorum hergün bir paket halley ikram vs bitiriyorum. Zararlıdır ama çok sık acıkıyorum acıkıncada atıştırmalık bunlardan yiyorum.
görüntü kalitesi çok güzelmiş normal kamera netliğinde ve rengindeymiş. telsizler bazen boş yere cızırtı yaparmış bunda cızırtı olmuyormuş sd kartla görüntü kaydetme özelliği varmış bir sürü özelliği var anlayacağın ben zaten dışarıdayken de izleyebilme özelliğini duyunca dayanamadım aldım :) normalde alışveriş yapmıyorum son aylara kadar yapmayacaktım ama bunu duyunca aldım. n11 den aldım son üründü en ucuz ordaydı 341 tl ye aldım e bebekte 399 tl imiş arada takip edersin daha uygun denk gelirse
YAA BENİMDE YANLAR ÇOK ÇIKTIGöbişte son durum , yanlar ve gogus alti iyice doldu
YAA BENİMDE YANLAR ÇOK ÇIKTI
valla kızlar benim de göğüs altından itibaren başlıyor göbeğim :) özellikle şu 2-3 gündür bir anda şişti göbeğim :)Göbişte son durum , yanlar ve gogus alti iyice doldu
YANDIK O ZAMAN ZATEN 64 LE BAŞLADIM 68 OLDUM ÇOK DİKKAT ETMEME RAĞMENSon aylar daha hızlı kilo alınacakmış
Bende yiyorum halleyden vazgecemem eticin de ayni şekilde cok sık olmazsa bişey olmaz ben hamilelikte neler yiyenler duydumHamile olduğumdan beri Bisküvi çok yiyorum hergün bir paket halley ikram vs bitiriyorum. Zararlıdır ama çok sık acıkıyorum acıkıncada atıştırmalık bunlardan yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?