cok hızlı kilo alcakmışız o yüzden doktorum az ye dedi bana. hamurlu yağlı şekerli yeme dedi. en fazl 10 kilo almalısın fazlası zararlı bebek içinde senin içinde dedi.
YANDIK O ZAMAN ZATEN 64 LE BAŞLADIM 68 OLDUM ÇOK DİKKAT ETMEME RAĞMEN
cok hızlı kilo alcakmışız o yüzden doktorum az ye dedi bana. hamurlu yağlı şekerli yeme dedi. en fazl 10 kilo almalısın fazlası zararlı bebek içinde senin içinde dedi.
Bende yiyorum halleyden vazgecemem eticin de ayni şekilde cok sık olmazsa bişey olmaz ben hamilelikte neler yiyenler duydumCekirgee cigimde bizim gibi abur cuburcu
64 LE BAŞLAYIP 61 E DÜŞMÜŞTÜM ŞUAN 68 İM HIZLI KİLO ALICAZ MADEM 75 OLURUM BEN BELKİ DAHA FAZLA BİRDE ONU VERMEK VAR DOĞUMDAN SONRA AMA ÇOK ÇABUK ACIKIYORUMBen o tarz şeyler çok svediğimden hep yemeye devam ettim maalesef
Ben dikkat etmedim
Şimdiden sonra etsem bari
BENDE ÇUBUK KRAKER LEBLEBİ GALETA MEYVE TARZI ŞEYLERLE GEÇİŞTİRİYORUM EKMEK MAKARNA PİLAV ASLA YEMİYORUM ÇOK TİKSİNDİM BULGUR HARİÇ AMA TATLIYA DAYANAMIYORUM BENDE SÜTLÜ TATLI ŞERBETLİ DEĞİLBen cipskoliğim
Azalttım hamilelikte desem de haftada 3 büyük paket yediğimiz oluyo yine
Sonracıma patates kızartmasına da bayılırım
Eti pufta mikemmel
64 LE BAŞLAYIP 61 E DÜŞMÜŞTÜM ŞUAN 68 İM HIZLI KİLO ALICAZ MADEM 75 OLURUM BEN BELKİ DAHA FAZLA BİRDE ONU VERMEK VAR DOĞUMDAN SONRA AMA ÇOK ÇABUK ACIKIYORUM
BENDE ÇUBUK KRAKER LEBLEBİ GALETA MEYVE TARZI ŞEYLERLE GEÇİŞTİRİYORUM EKMEK MAKARNA PİLAV ASLA YEMİYORUM ÇOK TİKSİNDİM BULGUR HARİÇ AMA TATLIYA DAYANAMIYORUM BENDE SÜTLÜ TATLI ŞERBETLİ DEĞİL
ama sen zayıfsın düşün ben 61 kiloyum 55 olmam gerekirken :))Ben hiç ömrümde rejim yapmaıdm veya yiyeceğim bişeyden kilo alırım düşüncesiyle kısmadım
Yedim de yedim hal böyle olunca hamilelikte daha da coştum diyebilirim eee 2 canlıyım bahanesiyşe :)
çok pahalı yaaa!
ben geçen sene dayımın bebeğine chiccodan bebek telszi almıştım 130 tl mi neydi, onu saklamışlar bana verecekler
hamur işi bende severim yalan yokBen biraz tuhafım
Bana simit peynir dünyanın en lezzetli şeyi gelir mesela
Bu yüzden hamurişi tarzından uzak durmam mümkün olmuyo
ama sen zayıfsın düşün ben 61 kiloyum 55 olmam gerekirken :))
evet ben lise bittikten sonra bir inat uğruna 73 kilodan 50 ye düşmüştüm 1 senede iradem çok kuvvetlidirama sen durdurbailiyosun kendini doğumdan sonra verirsin çabucak inşallah
evet ben lise bittikten sonra bir inat uğruna 73 kilodan 50 ye düşmüştüm 1 senede iradem çok kuvvetlidir
Bende 6 kilo aldim ya simdiden 12-15 arasi dogururum heralde ama bende surekli açlık hissediyorum poffffBENDE ÇUBUK KRAKER LEBLEBİ GALETA MEYVE TARZI ŞEYLERLE GEÇİŞTİRİYORUM EKMEK MAKARNA PİLAV ASLA YEMİYORUM ÇOK TİKSİNDİM BULGUR HARİÇ AMA TATLIYA DAYANAMIYORUM BENDE SÜTLÜ TATLI ŞERBETLİ DEĞİL
Maşallah doğumdan sonra tüyolar sorarız o zaman sana :)
evet hareketlendikçe bebişler çok çabuk acıkıyoruz ama onlar için değer alınan kilolarBende 6 kilo aldim ya simdiden 12-15 arasi dogururum heralde ama bende surekli açlık hissediyorum poffffBide onlari vermesi var
elbette zayıflama topiği kurarızz:)
Benim baktigimda 70-130 du, uyku setini bende degistiririm diye dusundum. Sen hangi sehirdeydin bide mdf mi suntalem mi besik, biraz fazla soru sordum galiba
kaşımamaya çalış.gögüslerin küçükse yırtılıyordur.benim çok şükür yok kaşıntı falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?