2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cok hızlı kilo alcakmışız o yüzden doktorum az ye dedi bana. hamurlu yağlı şekerli yeme dedi. en fazl 10 kilo almalısın fazlası zararlı bebek içinde senin içinde dedi.

Ben o tarz şeyler çok svediğimden hep yemeye devam ettim maalesef

YANDIK O ZAMAN ZATEN 64 LE BAŞLADIM 68 OLDUM ÇOK DİKKAT ETMEME RAĞMEN

Ben dikkat etmedim
Şimdiden sonra etsem bari

cok hızlı kilo alcakmışız o yüzden doktorum az ye dedi bana. hamurlu yağlı şekerli yeme dedi. en fazl 10 kilo almalısın fazlası zararlı bebek içinde senin içinde dedi.

Hamile olmadan önce hiç iştahla yemek yediğimi hatırlamam şimdi çok pis boğaz oldum ben ya ne görsem canım çekiyor. Eskiden eşimle markete giderdik şunu alayımmı alma bunu alayımmı yemem, yemek yemeye giderdik onu yemem bunu yemem derdim şimdi tam tersi onuda alayım bunuda alayım şunuda yiyeyim :))

Bende yiyorum halleyden vazgecemem eticin de ayni şekilde cok sık olmazsa bişey olmaz ben hamilelikte neler yiyenler duydum Cekirgee cigimde bizim gibi abur cuburcu

Ben cipskoliğim
Azalttım hamilelikte desem de haftada 3 büyük paket yediğimiz oluyo yine
Sonracıma patates kızartmasına da bayılırım

Eti pufta mikemmel

Ben o tarz şeyler çok svediğimden hep yemeye devam ettim maalesef

Ben dikkat etmedim
Şimdiden sonra etsem bari
64 LE BAŞLAYIP 61 E DÜŞMÜŞTÜM ŞUAN 68 İM HIZLI KİLO ALICAZ MADEM 75 OLURUM BEN BELKİ DAHA FAZLA BİRDE ONU VERMEK VAR DOĞUMDAN SONRA AMA ÇOK ÇABUK ACIKIYORUM

Ben cipskoliğim
Azalttım hamilelikte desem de haftada 3 büyük paket yediğimiz oluyo yine
Sonracıma patates kızartmasına da bayılırım

Eti pufta mikemmel
BENDE ÇUBUK KRAKER LEBLEBİ GALETA MEYVE TARZI ŞEYLERLE GEÇİŞTİRİYORUM EKMEK MAKARNA PİLAV ASLA YEMİYORUM ÇOK TİKSİNDİM BULGUR HARİÇ AMA TATLIYA DAYANAMIYORUM BENDE SÜTLÜ TATLI ŞERBETLİ DEĞİL

64 LE BAŞLAYIP 61 E DÜŞMÜŞTÜM ŞUAN 68 İM HIZLI KİLO ALICAZ MADEM 75 OLURUM BEN BELKİ DAHA FAZLA BİRDE ONU VERMEK VAR DOĞUMDAN SONRA AMA ÇOK ÇABUK ACIKIYORUM

Ben hiç ömrümde rejim yapmaıdm veya yiyeceğim bişeyden kilo alırım düşüncesiyle kısmadım
Yedim de yedim hal böyle olunca hamilelikte daha da coştum diyebilirim eee 2 canlıyım bahanesiyşe :)

Ben biraz tuhafım
Bana simit peynir dünyanın en lezzetli şeyi gelir mesela
Bu yüzden hamurişi tarzından uzak durmam mümkün olmuyo

Ben hiç ömrümde rejim yapmaıdm veya yiyeceğim bişeyden kilo alırım düşüncesiyle kısmadım
Yedim de yedim hal böyle olunca hamilelikte daha da coştum diyebilirim eee 2 canlıyım bahanesiyşe :)
ama sen zayıfsın düşün ben 61 kiloyum 55 olmam gerekirken :))

Bende 6 kilo aldim ya simdiden 12-15 arasi dogururum heralde ama bende surekli açlık hissediyorum poffff Bide onlari vermesi var

kiloları takmayın kızlar emzirdiğiniz sürece çok çabuk kilo verirsiniz... ben ilk hamileliğimde 49 kilo ile hamile kaldım 70 kilo ile doğum yaptım... doğum yaptıktan 6 ay sonra tekrar 49 a düştüm simdi de 50 ile hamile kaldım şu an en son 56 idim sonum ne olur bilmiyorum ama kilodan da korkmuyorum

Benim baktigimda 70-130 du, uyku setini bende degistiririm diye dusundum. Sen hangi sehirdeydin bide mdf mi suntalem mi besik, biraz fazla soru sordum galiba

yok canım sor tabi:) ben ankaradayım, beşik suntaydı galiba uyku setini de ben iki iş olmasın istedim:) senin baktığın neydi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…