2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ekşiler bana da iyi geliyor çok lımonlu salata ve mandalina en iyi gelenler ..

cnm hemen panikleme..kasık ve karın ağrıları artık normal aslında bişey yoktur biraz bacaklarını uzatıp dinlenmeye çalış.

Evi silmem lazım ama hiç halim yok napicimm
Karnım da ağrıyor

Kizlar hepinize merhaba ;
Sağlık ocagindan tetanoz asisi icin aradilar yaptiran varmi ? Ne düşünüyorsunuz bilgilerinizi paylasirmisiniz ? Öpüyorum

selam kızlar.ben de 30 yaşındayım ilk hamileliğim.inşallah mart ortalarında bir oğlum olacak.siteyi yeni takip etmeye başladım.paylaşımlar çok güzel.Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Allaha şükür çok sıkıntılı bir hamilelik geçirmiyorum ama haftada en az iki üç gün ayaklarımda şişme oluyor.öğretmenim ve özellikle nöbet günleri ayakta çok kaldığım için mi yoksa başka neden mi bilemiyorum.doktorum 9 ay olacak bu dedi ama içim rahat değil.sizlerde bu sorunu yaşayan var mı

bende yaptırdım yalnız 1.5 hafta geçti hala kolumda şişlik var sende de varmı çek?

Yok
3 gün gerilme yaptı, o yöne yatamadım mesela ya da bişey değse ağrıyodu korumaya çalıştım
Sonra geçti

Bi de 2 gün suya değdirme demişlerdi, değdirmedim

Boyumuz ve suan ki kilomuz ayni tek fark ben 61 le hamile kaldım 6 kilo aldim :)

valla =) ay takıp edelım bırbırımızı frenlıyelım asırıya kacarsak =) bende evlendıkten sonra aldım kılo 64 oldum bı verdım 61 oldum sonra 64 oldum derken hamıle kaldım=) evlenmeden oncesıne kadar hep 58 dim =) dogumdan sonrakı hedefım 58 =)

Geçenlerde hamilelikte beslenme ile ilgiyi bi yazı okudum.
Bebek 300 gramken biz neden 3-4-5 kilo almışız diye merak ettim.
Vucut yağ depoluyormuş doğumdan sonra bebeği beslememiz için.
Bebeğin suyu, annenin vucudunda toplanan sular falan filan derken bir sürü kilo alıyormuşuz.
Sağlıklı beslenip gerisini çok düşünmemek gerek bence.
Bir de gebelik sonuna kadar en fazla 15 kilo normal diye biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…