Benim dönem dönem değişti
Bi arada tuzlu çubuk kraker iyi geliyodu
Ya da her akşam karabiber-kırmızı biberli şehriye çorbası içiyodum
Bi de zor değil diye yazıyorum sadece kıvırcıktan salata yapıyordum ekşi diye ağzımın tadına iyi gleiyodu
Boyumuz ve suan ki kilomuz ayni tek fark ben 61 le hamile kaldım 6 kilo aldim :)bende 67 olmusum 64 ıle hamıs kaldım =))) boy 1.68
korkuyorum bir sey olcak dıe korkmamak mumkun degıl.. doktora gıdıcem agrılarım devam ederse yada hareket hıssedemezsem.Stres yapma Allah korusun erken doğum yaparsın. Stres çok etkili biraz mekan değiştir sonrada evini taşı ordan
Bu arada kimler kaç yaşında
Ben 27 yaşındayım, ilk gebeliğim
günaydın kızlar, bir haftadır apartmanımız da hırsız alarmı var ama gelenler aslında hırsız degıl ortada aılevı bır durum soz konusu aıle apartmanında kıracıyız ıkı seferdır apartmandakı bagrısmalar ve seslerle uykumuzdan uyanıyoruz ve ben cok korkuyorum dun aksam da aynı dogru duzgun uyuyamadım ıcım korkudan tıtredı bu sabah da kasık ve karın agrım var korkudan bir sey olur mu devam ederse aksam gıdıcem doktora
Bu arada kimler kaç yaşında
Ben 27 yaşındayım, ilk gebeliğim
Allah korusun ama korku stres yüzünden ben bir düşük yaptım. Hiç bir şey bebeginden önemli değil bir kaç gün uzaklas tabi dr git.korkuyorum bir sey olcak dıe korkmamak mumkun degıl.. doktora gıdıcem agrılarım devam ederse yada hareket hıssedemezsem.
Evi silmem lazım ama hiç halim yok napicimm
Karnım da ağrıyor
Benim kocam da çekirge gibi market sepeti bir doluyor zannederler mahalledeki çocuklara abur cubur bağışı yapıyor. Ama gel gör 1.80 boy 70 kilo masallah
Evi silmem lazım ama hiç halim yok napicimm
Karnım da ağrıyor
Kizlar hepinize merhaba ;
Sağlık ocagindan tetanoz asisi icin aradilar yaptiran varmi ? Ne düşünüyorsunuz bilgilerinizi paylasirmisiniz ? Öpüyorum
Bende bugün gideceğim inşallahKizlar hepinize merhaba ;
Sağlık ocagindan tetanoz asisi icin aradilar yaptiran varmi ? Ne düşünüyorsunuz bilgilerinizi paylasirmisiniz ? Öpüyorum
Ben yaptırdım doktor tavsiyesi üzerine
2.dozum 27 Kasımda kısmetse
Şuan yorma kendini ne zaman iyi hisseder sen o zaman yap.Evi silmem lazım ama hiç halim yok napicimm
Karnım da ağrıyor
bende yaptırdım yalnız 1.5 hafta geçti hala kolumda şişlik var sende de varmı çek?
Boyumuz ve suan ki kilomuz ayni tek fark ben 61 le hamile kaldım 6 kilo aldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?