Canım bende öğretmenim uzun süre ayakta kalınca şişme oluyor. Birde tuzu azalt tavsiyem. Bana nöbet yazmamis okul idaresi.
Nice mutlu bol çocuklu yıllarınız olsunBu arada 27 Kasım bizim evlilik yıl dönümümüz aynı zamanda :)
geçmiş olsun canım pozitif düşünmeye çalışıyorumAllah ın ıznı ıle bıse olmaz ıcını ferah tutmaya bak , dun ben 2 kere kaydım dusuyordum nerdeysehalı ıle toplarmak ıcınde kastım kendımı dun hep agrım oldu bugun ıyıyım cok sukur tepıklıyor kızcemde gecer senınkıde dınlen canım
Pekii ablacım :))
Hemen de laf dinlerim
Bende 31 yaşındayım ilk gebeliğim o yüzden çoooooooooook korkuyorum :))
Doğumdan canım.neden korkuyorsun anlamadım?
Benim pek olmadı biraz şişti ama ayakkabı numarası değişecek kadar olmadı. Sanada hayırlı cumalarsende de oldumu peki aynı sorun.dediğin gibi ayakta çok kalmak tetikliyo sorunu.benim müüdürde halimi görünce iki haftadır nöbetten çıkarmış.eskiye göre daha iyiyim zaten.benim öğlen arası bitiyor.akşama takip ederim artık:) Herkese hayırlı cumalar
BOYUNDA GÜZELMİŞ ÇEKİRGE BEN 1.63 ÜMBende 1,70, hamile olmadan öncesine kadar 53-54 e çıkmıştım en fazla
Şimdi 61 i gördüm :)
Kızlar bebekler artık bundan sonra kilo alacaklar ortalama 3 kg civarı dogacaklarini düşünün bundan sonra 1.5 kilo normal ayda tabii. Ama siz genede doğuma kadar 6 -7 kg arası alırsanız sorun olmaz. Ben ilk hamileligimde 60 kg ile kaldım. 24. Haftamda 69 kg idim. Gebelik şekeri çıkınca diyetisyene gittim. Birde şeker ölçüm cihazı aldım. 39. Haftamda 74 kilo ile doğuma gittim. Bu arada sıkı diyet yapmadım sadece tatlı ve hamur işini kestim.
Nice mutlu bol çocuklu yıllarınız olsun
Tadimlik yemekten bir şey olmaz beslenme tarzın olmasın yeter.Valla hamur işi normalde çok aramam ama canım çekti şuann anneme gidicem bu gun yarın bütün gün ordayım katmer yaptırmayı düşünyorum banane canım çekti :)
aferim :))hemen işi gücü bırakıyorsun gidip tv karşısında yatıyorsun:)))
Evet çalışarak zor üstesinden geleceğimiz hayırlı evlatlar diyerek düzeltiyor umBol çocuk zor bu devirde :) allah bakabileceğimiz kadar ve hayırlı evlatlar versin cümlemize inşallah
Memur olsaymışız keşkeEvet çalışarak zor üstesinden geleceğimiz hayırlı evlatlar diyerek düzeltiyor um
şuan 67 yim 63 le başladm boyumda kısa herkesii uyarıyor böylecANIM normalde kaç kılosunki böle ikaz ettı benımkı hiç bişi sölemedide
Keşke hiç çalışmak zorunda kalnasaymisizMemur olsaymışız keşke
Keşke çalışmak zorunda kalnasaydik. Hem ev işi hem iş hem çocuk bakımı zorMemur olsaymışız keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?