2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba hoş geldiniz
Çok ayakta durmak veya çok oturmak ta etkiler
En azından akşamları ayaklarının altına yüksek bişey koyup öyle uzan dinlen istersen

Canım bende öğretmenim uzun süre ayakta kalınca şişme oluyor. Birde tuzu azalt tavsiyem. Bana nöbet yazmamis okul idaresi.

Pazartesi aşı için gidicem ben de. Salı da doktor kontrolune. demir normal çıkar İNŞAALLAH bu sefer

ama korkudan sonra olunca daha da panık oluyorrum bu ıkıncı defadır oluyor cunku

Allah ın ıznı ıle bıse olmaz ıcını ferah tutmaya bak , dun ben 2 kere kaydım dusuyordum nerdeyse halı ıle toplarmak ıcınde kastım kendımı dun hep agrım oldu bugun ıyıyım cok sukur tepıklıyor kızcemde gecer senınkıde dınlen canım

Merhaba hoş geldiniz
Çok ayakta durmak veya çok oturmak ta etkiler
En azından akşamları ayaklarının altına yüksek bişey koyup öyle uzan dinlen istersen

aynen yapıyorum ama tamamen geçmiyor.özellikle derste bile sınıfta gezerek anlatıyorum.Akşamları yürüyüş falan yapıyorum ama aynı.doktorun dediği gibi çekicem galiba:)sağol önerilerin için

oo daha nice yıllara , ozaman ogun ıxınlı olmanda ıyı olmus olacak sanırım =) kacıncı yılı dolduruyorsunuz ?

Amin sağ ol hepimize
İzinli değilim ki aşı olur gelirim yine sanırım
3 yıl bitiyo 2011 de evlşenmiştik biz
24 yaş 51 kilo ile çıtırdım ey gidi günler

nasıl anladın dusuk yaptıgını bak sımdı aklıma takıldı
Seni korkutmak için yazmadım canım sakin ol ama o zaman korkudan stresten uyuyamamistim. Haftası erkendi. 8.haftandaydim ama rahimimin kasildigini resmen hissettim.
Kendini olumlu anlamda motive et. Iyi şeyler düşün bir şey olmaz inşallah. Ama sana tavsiyem uzaklas biraz

saoll canım Allah bebeklerimizi korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…