selam kızlar.ben de 30 yaşındayım ilk hamileliğim.inşallah mart ortalarında bir oğlum olacak.siteyi yeni takip etmeye başladım.paylaşımlar çok güzel.Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Allaha şükür çok sıkıntılı bir hamilelik geçirmiyorum ama haftada en az iki üç gün ayaklarımda şişme oluyor.öğretmenim ve özellikle nöbet günleri ayakta çok kaldığım için mi yoksa başka neden mi bilemiyorum.doktorum 9 ay olacak bu dedi ama içim rahat değil.sizlerde bu sorunu yaşayan var mı
selam kızlar.ben de 30 yaşındayım ilk hamileliğim.inşallah mart ortalarında bir oğlum olacak.siteyi yeni takip etmeye başladım.paylaşımlar çok güzel.Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ca
Allaha şükür çok sıkıntılı bir hamilelik geçirmiyorum ama haftada en az iki üç gün ayaklarımda şişme oluyor.öğretmenim ve özellikle nöbet günleri ayakta çok kaldığım için mi yoksa başka neden mi bilemiyorum.doktorum 9 ay olacak bu dedi ama içim rahat değil.sizlerde bu sorunu yaşayan var mı
Ben yaptırdım doktor tavsiyesi üzerine
2.dozum 27 Kasımda kısmetse
Şuan yorma kendini ne zaman iyi hisseder sen o zaman yap.
bende bu pazartesı yaptırdım 2. doz 27 kasım =)
cok hızlı kilo alcakmışız o yüzden doktorum az ye dedi bana. hamurlu yağlı şekerli yeme dedi. en fazl 10 kilo almalısın fazlası zararlı bebek içinde senin içinde dedi.
Bende 31 yaşındayım ilk gebeliğim o yüzden çoooooooooook korkuyorum :))34 yaşımdayım ilk gebeliğim :)
Kizlar hepinize merhaba ;
Sağlık ocagindan tetanoz asisi icin aradilar yaptiran varmi ? Ne düşünüyorsunuz bilgilerinizi paylasirmisiniz ? Öpüyorum
nasıl anladın dusuk yaptıgını bak sımdı aklıma takıldıAllah korusun ama korku stres yüzünden ben bir düşük yaptım. Hiç bir şey bebeginden önemli değil bir kaç gün uzaklas tabi dr git.
Canım bende öğretmenim uzun süre ayakta kalınca şişme oluyor. Birde tuzu azalt tavsiyem. Bana nöbet yazmamis okul idaresi.
ama korkudan sonra olunca daha da panık oluyorrum bu ıkıncı defadır oluyor cunkucnm hemen panikleme..kasık ve karın ağrıları artık normal aslında bişey yoktur biraz bacaklarını uzatıp dinlenmeye çalış.
Bu arada 27 Kasım bizim evlilik yıl dönümümüz aynı zamanda :)
Bu arada kimler kaç yaşında
Ben 27 yaşındayım, ilk gebeliğim
ama korkudan sonra olunca daha da panık oluyorrum bu ıkıncı defadır oluyor cunku
Merhaba hoş geldiniz
Çok ayakta durmak veya çok oturmak ta etkiler
En azından akşamları ayaklarının altına yüksek bişey koyup öyle uzan dinlen istersen
oo daha nice yıllara , ozaman ogun ıxınlı olmanda ıyı olmus olacak sanırım =) kacıncı yılı dolduruyorsunuz ?
Seni korkutmak için yazmadım canım sakin ol ama o zaman korkudan stresten uyuyamamistim. Haftası erkendi. 8.haftandaydim ama rahimimin kasildigini resmen hissettim.nasıl anladın dusuk yaptıgını bak sımdı aklıma takıldı
saoll canım Allah bebeklerimizi korusun..Seni korkutmak için yazmadım canım sakin ol ama o zaman korkudan stresten uyuyamamistim. Haftası erkendi. 8.haftandaydim ama rahimimin kasildigini resmen hissettim.
Kendini olumlu anlamda motive et. Iyi şeyler düşün bir şey olmaz inşallah. Ama sana tavsiyem uzaklas biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?