- 1 Ekim 2011
- 2.437
- 1.605
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oy o dugun borcları bı bıtmek bılmıyor , kredı kartlarıysa başa belaa :S
biz birde yeni evliyiz kredi borcumuz var bebişte geliyor ee tek maaşa düşücez zaten öyle uçuk maaşlar almıyoruz kira vs giderler hakkımızda hayırlısıDüğün borcu bitse
Ev borcu başlar
Ev bitse araba
Hayat artık böyle
Çalışmaya mecbur kılıyor herkesi
Evet sağlık ocaklarındaki d vtamini damlalarını o yuzden veryorlarmış ama ben kullanmadım verdikleri damlayı.ben onu duymadım hiç ama doğru olabilir.d vitamini mi akmak lazım o zaman.
26-28 ARASI diye biliyorum ben canım bana oyle gel dedılerşeker yüklemesini kaça yapıyorlar hiç fiyat alan oldu mu?
Bizim kurumun ücretsiz polikliniği var pahalıysa direkt orda yaptırırım.
Bir de 23+...'larda yaptırsak mı yoksa biraz daha büyüsün diye beklesek mi acaba
şeker yüklemesini kaça yapıyorlar hiç fiyat alan oldu mu?
Bizim kurumun ücretsiz polikliniği var pahalıysa direkt orda yaptırırım.
Bir de 23+...'larda yaptırsak mı yoksa biraz daha büyüsün diye beklesek mi acaba
Bizim burda kadın doğumcu arkadaş varda sarılığın nedenine annenin d vitamini eksikliği neden oluyor dedi. Bebeği sarı ışığın altına koymalarındaki amaç güneş ışığından d vitamini alıyoruz ya o yuzden bebek d vitamini alıyormuş. Tabiki kesinliğini bilmiyorum.
biz birde yeni evliyiz kredi borcumuz var bebişte geliyor ee tek maaşa düşücez zaten öyle uçuk maaşlar almıyoruz kira vs giderler hakkımızda hayırlısı
Canim saglik ocaginda yapiliyo benim bildigim ve ucretsiz oluyo
ay ben hiç ölçtürmedim d vitaminimi..
geçen sene çok düşüktü bi ara, dvit kullanmıştım 3 doz, sonra kontrol ettirmedim bidaha
Evet sağlık ocaklarındaki d vtamini damlalarını o yuzden veryorlarmış ama ben kullanmadım verdikleri damlayı.
26-28 ARASI diye biliyorum ben canım bana oyle gel dedıler
Bana da 22+0'da yaptir dedi. Ona gore randevu aldımyarın kontrolum var dr soylerı sanırım daha once sordugumda ben sana soyleyecegım daha var 22. haftada yapılır demıstı detaylı usg
Niye kullanmadın ?
Üzerinde hamileleikte kullanılmamalı yazıyor canım bende korktu kullanmadım. Abimin bebeşi ağrı kesici yüzünden 8. ayında doğdu 3 gün yaşadı ve vefat etti bende korkuyorum ilaç kullanmaya
ağrı kesici yüzünden mi hangi ağrı kesici neden kullanmışki annesiÜzerinde hamileleikte kullanılmamalı yazıyor canım bende korktu kullanmadım. Abimin bebeşi ağrı kesici yüzünden 8. ayında doğdu 3 gün yaşadı ve vefat etti bende korkuyorum ilaç kullanmaya
ben 27. haftada gıdıyorum hesaplamama gore devlette yaptırıcam 28 kasımdaaoo doktora birdaha sorayım ben o zaman