2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şeker yüklemesini kaça yapıyorlar hiç fiyat alan oldu mu?

Bizim kurumun ücretsiz polikliniği var pahalıysa direkt orda yaptırırım.

Bir de 23+...'larda yaptırsak mı yoksa biraz daha büyüsün diye beklesek mi acaba

Düğün borçları, kredi kartları mevzularını hiç açmayın :)
Bitmek bilmiyor MAŞAALLAH..

Bir de 23+...'larda yaptırsak mı yoksa biraz daha büyüsün diye beklesek mi acaba
26-28 ARASI diye biliyorum ben canım bana oyle gel dedıler

Canim saglik ocaginda yapiliyo benim bildigim ve ucretsiz oluyo

Bizim burda kadın doğumcu arkadaş varda sarılığın nedenine annenin d vitamini eksikliği neden oluyor dedi. Bebeği sarı ışığın altına koymalarındaki amaç güneş ışığından d vitamini alıyoruz ya o yuzden bebek d vitamini alıyormuş. Tabiki kesinliğini bilmiyorum.

ay ben hiç ölçtürmedim d vitaminimi..
geçen sene çok düşüktü bi ara, dvit kullanmıştım 3 doz, sonra kontrol ettirmedim bidaha

ay ben hiç ölçtürmedim d vitaminimi..
geçen sene çok düşüktü bi ara, dvit kullanmıştım 3 doz, sonra kontrol ettirmedim bidaha

Hamilelikte dvit3 kullanılması zararlı diye yazıyor ilaçta bende cesaret edip kullanamadım :( Burda da kimse kullanmıyormuş sağlık ocağından da kimseye vermemişler

Üzerinde hamileleikte kullanılmamalı yazıyor canım bende korktu kullanmadım. Abimin bebeşi ağrı kesici yüzünden 8. ayında doğdu 3 gün yaşadı ve vefat etti bende korkuyorum ilaç kullanmaya

Ay Allah korusun..

İnsan şaşıyo
Annelerimiz bizi iyi doğurmuş, ilaçsız 2 li 3 lü detaylı olmadan :)

Üzerinde hamileleikte kullanılmamalı yazıyor canım bende korktu kullanmadım. Abimin bebeşi ağrı kesici yüzünden 8. ayında doğdu 3 gün yaşadı ve vefat etti bende korkuyorum ilaç kullanmaya
ağrı kesici yüzünden mi hangi ağrı kesici neden kullanmışki annesi

Back
X