2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ağrı kesici yüzünden mi hangi ağrı kesici neden kullanmışki annesi
Hangisi olduğunu hatıralmıyorum epey zaman oldu doktora gitmişti yengem hafif karın ağrısı vardı doktor ağrı kesici vermiş üzeirnde yine hamileler kullanmasın yazıyormuş yengemde sormuş zararı olmasın böyle böyle yazıyor deyince sizin kadar biz bilmiyormuyuz deyip azarlamış yengemi. İlacı kullandım 2 gün sonra bebeğin hareketleri yavaşladı dedi yengem. Sonrasında hemen acil sezeryanla aldılar ne olduysa 3 gün içinde olmuş işte.

Bana şeker için 1 ay sonra gel dedi. Normal yüklemeden farklıymış bşrkez açken sonra iki kez 1 saat arayla içecekten sonra kan alınıyomuş.
Karatayın dedikleri için ne düşünüyosunuz diye sordum.kişisel fikirler koskoca bir tıp camiasını bağlıyamaz.bilimsel araştırmalar ve donelerle ispat gerekir tıp için,çocuk oyunu mu bu dedi.

Düğün borcu bitse
Ev borcu başlar
Ev bitse araba
Hayat artık böyle
Çalışmaya mecbur kılıyor herkesi

Aynen oyle nasıpse evımızıde alsak 1-20 seneye ,
ev araba tamam oluyorda bıtıyormu cocuk buyudukce okulu vs.. bıde hersey tamam olsada prım gunumuzu tamamlamak ıcın calısırız (gercı ben calısmayı sevıyorum )
hayatta bı amacımız mucadelemız hedeflerımız var oyle dusunelım =)

Aynen oyle nasıpse evımızıde alsak 1-20 seneye ,
ev araba tamam oluyorda bıtıyormu cocuk buyudukce okulu vs.. bıde hersey tamam olsada prım gunumuzu tamamlamak ıcın calısırız (gercı ben calısmayı sevıyorum )
hayatta bı amacımız mucadelemız hedeflerımız var oyle dusunelım =)

Bende öyle
Emeklilik şart diye düşünüyorum
Çok param varsa belki ilerde 2.çocuk olunca çalışmama ama sigortamı dışardan öderim

biz birde yeni evliyiz kredi borcumuz var bebişte geliyor ee tek maaşa düşücez zaten öyle uçuk maaşlar almıyoruz kira vs giderler hakkımızda hayırlısı

nıye tek maasa dusuyorsunuz canım , dogum ıznınde devletten alıyorsun maasını ,

Bende öyle
Emeklilik şart diye düşünüyorum
Çok param varsa belki ilerde 2.çocuk olunca çalışmama ama sigortamı dışardan öderim

Aynı dusuncedeyım sıgortamı odeme ımkanım var ıse 2. cocugumu yapar ( nasıp etsın Rabbım) dısarıdan oderım sıgortamı.Onumde canlı ornek var k.valıdemde k.pederımde calısmıslar ama sıgorta yok hadı sımdı k.pederım calısıyor ama yaslandı daha kac sene daha calısacak. esımde tek erkek bılıyorum kı mecbur bız bakacagız emeklı maas yok gelır yokki

Hangisi olduğunu hatıralmıyorum epey zaman oldu doktora gitmişti yengem hafif karın ağrısı vardı doktor ağrı kesici vermiş üzeirnde yine hamileler kullanmasın yazıyormuş yengemde sormuş zararı olmasın böyle böyle yazıyor deyince sizin kadar biz bilmiyormuyuz deyip azarlamış yengemi. İlacı kullandım 2 gün sonra bebeğin hareketleri yavaşladı dedi yengem. Sonrasında hemen acil sezeryanla aldılar ne olduysa 3 gün içinde olmuş işte.
Allah allah yaa ilaçtanmı olduki belki başka bişedendir. bana doktorum ağrı kesici sadece parol kullan başka hiçbişe kullanma dedi.

Aynı dusuncedeyım sıgortamı odeme ımkanım var ıse 2. cocugumu yapar ( nasıp etsın Rabbım) dısarıdan oderım sıgortamı.Onumde canlı ornek var k.valıdemde k.pederımde calısmıslar ama sıgorta yok hadı sımdı k.pederım calısıyor ama yaslandı daha kac sene daha calısacak. esımde tek erkek bılıyorum kı mecbur bız bakacagız emeklı maas yok gelır yokki

O konua hiç girmesem daha iyi
Öz babam sigortasız çalışmış
Ben en küçük evladıyım, dışardan ödedim 2 yıl da askelriğini borçlandım ( bekarken )
Bu ay emekli oluyo sonunda kısmetse, ama göbeğim çatladı

O konua hiç girmesem daha iyi
Öz babam sigortasız çalışmış
Ben en küçük evladıyım, dışardan ödedim 2 yıl da askelriğini borçlandım ( bekarken )
Bu ay emekli oluyo sonunda kısmetse, ama göbeğim çatladı

ne guzel kız evlat hayırlı evlat dıye bosuna denmıyor ;) bekarken bende bu tarz seyler yaptım .
emeklı oluyormus gozunuz aydın ;) en azından bı elınden tuttun sen babanın ve emeklı olmasına yardımcı olsun , k.pederın ole bı durumda yokkı odeyelımde olsun , sonumuz hayrolsun=)

ne guzel kız evlat hayırlı evlat dıye bosuna denmıyor :KK66: bekarken bende bu tarz seyler yaptım .
emeklı oluyormus gozunuz aydın :KK66: en azından bı elınden tuttun sen babanın ve emeklı olmasına yardımcı olsun , k.pederın ole bı durumda yokkı odeyelımde olsun , sonumuz hayrolsun=)

Amin
Bari biz gözümüzü açalım da emekli olalım inşallah :)

Back
X