2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Iyimis yaa. Allah saglikla zamaninda gelmeyi nadip etsin.
Amin :) biz de hemen kavuşmak istiyoruz ama bir yandan da sağlık diliyoruz

Benim kv dede geçen gün gelsin de biranavvel sevelim dedi, ne diyosun anne o nasıl bi dilek gelişimini tamamlasın sağlıklı bi şekilde gelsin dedim heyecandan ne dediğimi biliyo muyum diyo :))
anlaşılan benimki de çok heyecanlı.
kendi kızında böyle değildi anlamadım gitti.

bence temizle koy,biberonların kapağı var emziğinin de varsa sıkıntı olmaz.
gerçi ben emziği kaynatmadım çantaya da koymadım onu niyeyse hesaba katmamışım.
neyse vereceğimiz zaman hemencecik dezenfekte eder veririz :)

Ha ha ay çok güldüm demek o 14 Şubat mı düşünüyor mus.Bu insanlar ne alem yaa
beni strese sokuyor farkında değil.

aynı şeyi benim kv dede yapıyordu .her aradığında doğum ne zaman diyordu.bende şubat sonu diyordum.neyseki artık sormuyor anladı galiba

canım nasıl aldın bilmiyorum ama bnmki cam. kaynattım sonra kuruladım. büyük kilitli poşetlere yada buzdolabı poşetine koydum. ordanda hastane çantasına. içine toz girmedikten sonra sorun olmaz sanırım.
Nst ye girdiğimde hemşire ilk dönemler için ne biberon nede emzik önermiyoruz sütü vermek gerekirse bile biberon değil kaşıkla verin diye bayaa bişeyler anlattı ama ben yine de hem emziği hemde biberonu kaynattım koydum çantaya :))

Emzikle biberonu ben de kaynattim. biberonun kapagini kapatıp koydum.
emzigi de emzik kutusuna koydum oyle çantaya koydum.

ya aslında çoğumuz etraftan duyduğumuz herşeyi doğru zannediyoruz yada modernlik adıyla gelen herşeyi hemen kabul ediyoruz. eski usullerin çoğu zaman en doğrusu olduğunu sonradan öğreniyoruz. eskiden file mi varmış, biberon mu veriyorlarmış çocuğun ağzına. örneğin ben kundak olayını hiç sevmezdim. hem görüntü olarak hemde bebek sıkılır içinde diye düşünüyordum. doktorum dedi ki çocuk sıkışık bir ortamdan geldiği için kendini serbest ortamda güvensiz hissediyor. bu nedenle tam kundak olmasa bile yarım kundak ilk zamanlar yapılabilir dedi. ama ben yine de kundak falan düşünmüyorum. işte buna benzer şeyler hep duyuyorum.

Analarimiz legenin icine bebegin cikardigi kiyafetleri atarmis bebegi yikarmis filede neymis:)

Hayirli haberlerini bekliyoruz sağlıklı bi şekilde kızına kavusursun inşallah

Maaşallah size cnm.Ne güzel her şey yolunda gidiyor

Hepsi de çok güzeller her bir aynı yerden sipariş mi? Netten mi siparis verdin fiyat ve adres bilgisi varsa yazar mısın cnm.

aslında hepsini instagramdaki sayfaları gezerken buldum. bissürü seçtim. en son eleye eleye bunlara karar verdik. sonra instagramdaki sayfalarından iletişime geçtim. o şekilde sipariş ettim. kapı süsü 85tl ve baykuş keçe anahtarlık tanesi 6 tl bebeğinrüyası diye bi sayfadan. lokumlarda pembelimembeli diye bi sayfadan oda 50 tanesi 90 tl. isimli çubuk sabunlarda tanesi 2.5 tl onuda sabunart diye bir sayfadan sipariş ettim canım.

Arada kalmak çok kötü kimi kundak diyo senin doktorunun dediğini onaylar şekilde kimi aman yapma omurgada eğrilik olur, emziğe sakın alıştırma tam tersi emzik kurtarıcım oldu diyen bizlerde artık tecrübe ederek öğrenicez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…