Amin :) biz de hemen kavuşmak istiyoruz ama bir yandan da sağlık diliyoruzIyimis yaa. Allah saglikla zamaninda gelmeyi nadip etsin.
anlaşılan benimki de çok heyecanlı.Benim kv dede geçen gün gelsin de biranavvel sevelim dedi, ne diyosun anne o nasıl bi dilek gelişimini tamamlasın sağlıklı bi şekilde gelsin dedim heyecandan ne dediğimi biliyo muyum diyo :))
bence temizle koy,biberonların kapağı var emziğinin de varsa sıkıntı olmaz.bebeğimin ütü işleride biti çok şükür hastane çantamı da hazrladım bi iki eksik var onları da ilave edeceğim daha sonra..
bir şey soracağım arkadaşlar biberon ve emziği yıkayıpta koymamız lazım ya bu işlemi ne zamn yapacağız ??
şimdiden benm için erken olur sanırım değil mi?
beni strese sokuyor farkında değil.Ha ha ay çok güldüm demek o 14 Şubat mı düşünüyor mus.Bu insanlar ne alem yaa
kayınvalideme kaç keredir 40 haftaya göre 26 şubat görünüyor doğum diyorum
o da ısrarla her doktor kontrolünde doğum tarihi verdi mi doktor diyor anlamıyor :)
erken doğurtmak istiyor beni herhalde,14 şubat diye düşünüyormuş kendisi
Bizlerden de çok slm söyle, uygun olduğu zamanda bekliyoruz onu doğum süreci ve sonrası detaylar için :)Kızlar burcu onu soran herkese selam söylüyor :)
Sikmadikca gelmiyor canım..
Cesurarya iyi çok şükür..
Nst ye girdiğimde hemşire ilk dönemler için ne biberon nede emzik önermiyoruz sütü vermek gerekirse bile biberon değil kaşıkla verin diye bayaa bişeyler anlattı ama ben yine de hem emziği hemde biberonu kaynattım koydum çantaya :))canım nasıl aldın bilmiyorum ama bnmki cam. kaynattım sonra kuruladım. büyük kilitli poşetlere yada buzdolabı poşetine koydum. ordanda hastane çantasına. içine toz girmedikten sonra sorun olmaz sanırım.
ya aslında çoğumuz etraftan duyduğumuz herşeyi doğru zannediyoruz yada modernlik adıyla gelen herşeyi hemen kabul ediyoruz. eski usullerin çoğu zaman en doğrusu olduğunu sonradan öğreniyoruz. eskiden file mi varmış, biberon mu veriyorlarmış çocuğun ağzına. örneğin ben kundak olayını hiç sevmezdim. hem görüntü olarak hemde bebek sıkılır içinde diye düşünüyordum. doktorum dedi ki çocuk sıkışık bir ortamdan geldiği için kendini serbest ortamda güvensiz hissediyor. bu nedenle tam kundak olmasa bile yarım kundak ilk zamanlar yapılabilir dedi. ama ben yine de kundak falan düşünmüyorum. işte buna benzer şeyler hep duyuyorum.Nst ye girdiğimde hemşire ilk dönemler için ne biberon nede emzik önermiyoruz sütü vermek gerekirse bile biberon değil kaşıkla verin diye bayaa bişeyler anlattı ama ben yine de hem emziği hemde biberonu kaynattım koydum çantaya :))
Emzikle biberonu ben de kaynattim. biberonun kapagini kapatıp koydum.
emzigi de emzik kutusuna koydum oyle çantaya koydum.
ya aslında çoğumuz etraftan duyduğumuz herşeyi doğru zannediyoruz yada modernlik adıyla gelen herşeyi hemen kabul ediyoruz. eski usullerin çoğu zaman en doğrusu olduğunu sonradan öğreniyoruz. eskiden file mi varmış, biberon mu veriyorlarmış çocuğun ağzına. örneğin ben kundak olayını hiç sevmezdim. hem görüntü olarak hemde bebek sıkılır içinde diye düşünüyordum. doktorum dedi ki çocuk sıkışık bir ortamdan geldiği için kendini serbest ortamda güvensiz hissediyor. bu nedenle tam kundak olmasa bile yarım kundak ilk zamanlar yapılabilir dedi. ama ben yine de kundak falan düşünmüyorum. işte buna benzer şeyler hep duyuyorum.
Hayirli haberlerini bekliyoruz sağlıklı bi şekilde kızına kavusursun inşallahHayırlı sabahlar
Gece boyunca sancı çektiğimden uyumka pek mümkün olmadı
Çakar mıyım diyodum ya çakılmıycak gibi değilmiş
Ama hem akıntıdan emin olmak hemde kendi doktorumla ameliyata girmek istediğimden dayanmaya çalıştım
Şu dakikalarda daha sık olmaya başladı ve çokşükür gün ağarmak üzere
Dantelli nevresimi bile ütüledim
Saçlarımı düzleştirdim
Kızımın ve benim çantam hazır
Birazdan çıkacağız
Dualarınızı eksik etmeyin, görüşmek üzere inşallah +1 farkla
Allah kabul etsin.Aynen cnm inş anne bebis sağ salim kurtulalim hepimiz.Okuyrm bol bol biraz rahtliorm okudkca. Hazrlklrm da tmm sayilir. 36 . Haftyi da doldrdk cok sukur. Hayrlsya gelsn ins bebis
Hepsi de çok güzeller her bir aynı yerden sipariş mi? Netten mi siparis verdin fiyat ve adres bilgisi varsa yazar mısın cnm.Eki Görüntüle 1395731 Eki Görüntüle 1395732 Eki Görüntüle 1395733 Eki Görüntüle 1395734
bende dün artık herşeye karar verdim ve bunları sipariş ettim. heyecandan daha gelmeden paylaşıyorum :)
bende o cizgiden gobegimin altinda belirmisCanim iki gogsun arasindan gobek deliginw kadar hatta bazen daha asa kisma kadar inen kahve rengi cizgiye dogum lekesi diolar
Maaşallah size cnm.Ne güzel her şey yolunda gidiyorBiz de kontrolden geldik.
3 kilo 51 cm olmuş kızım
1 hafta ileriydi gelişimi 2 güne düşmüş.nst de hafif agrim çıktı,onun dışında normal her şey çok şükür.
Gece yaşadığım kasılmalar yalancı sanırım,bebegin hareketlerinden de olurmuş.
Normal doğumda ısrarcı olmadigimi söyledim doktora, 38 den önce gelmezse duruma gore sezeryan da olabilirim kızlar.
Hepsi de çok güzeller her bir aynı yerden sipariş mi? Netten mi siparis verdin fiyat ve adres bilgisi varsa yazar mısın cnm.
Arada kalmak çok kötü kimi kundak diyo senin doktorunun dediğini onaylar şekilde kimi aman yapma omurgada eğrilik olur, emziğe sakın alıştırma tam tersi emzik kurtarıcım oldu diyen bizlerde artık tecrübe ederek öğrenicez :)ya aslında çoğumuz etraftan duyduğumuz herşeyi doğru zannediyoruz yada modernlik adıyla gelen herşeyi hemen kabul ediyoruz. eski usullerin çoğu zaman en doğrusu olduğunu sonradan öğreniyoruz. eskiden file mi varmış, biberon mu veriyorlarmış çocuğun ağzına. örneğin ben kundak olayını hiç sevmezdim. hem görüntü olarak hemde bebek sıkılır içinde diye düşünüyordum. doktorum dedi ki çocuk sıkışık bir ortamdan geldiği için kendini serbest ortamda güvensiz hissediyor. bu nedenle tam kundak olmasa bile yarım kundak ilk zamanlar yapılabilir dedi. ama ben yine de kundak falan düşünmüyorum. işte buna benzer şeyler hep duyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?