2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ciktim eksik malzemeleri aldim bez pasta,bardak surahi susu,terligin suslemesi icin.pazartesi yapacagim kismetse.
Esim de koridora hali istiyordum ne zamandir onu almis birazdan getirecekler.cok mutlu oldum.
yapınca resimlerini istiyorum canım özellikle bez pastanı merak ettim.. benmde süs püs bi kaç eksiğim var ne zamn halletsem hiç bilmyrm..

bir de ben sopaya magnet yapmıştım saksıya koyacaktm sence saksı içine ne koyablrm köpük düşündüm ama saksıya nasıl yerleştrrm bilmyrm senin bi fikrin var mı cnm ?

Kopuk olabilir.cubuklarin alti sivriyse eva gibi sungerler olabilir
Ben pek bir sey yapmadim aslinda sus okarak.oglumdan kapisusu ve taki yastigi duruyor.tac yaptik eltimle.kirmizi patik aldim ona hir iki ekleme yapacagim.bez pasta bitince eklerim tabi

Sona dogru yapilabilir.biberonun kapagi sıkı hava gecirmez oluyor.emzik icin de emzik kutulari var onlara koyup cantaya koyabilirsin

Ha ha ay çok güldüm demek o 14 Şubat mı düşünüyor mus.Bu insanlar ne alem yaa

canım nasıl aldın bilmiyorum ama bnmki cam. kaynattım sonra kuruladım. büyük kilitli poşetlere yada buzdolabı poşetine koydum. ordanda hastane çantasına. içine toz girmedikten sonra sorun olmaz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…