yapınca resimlerini istiyorum canımCiktim eksik malzemeleri aldim bez pasta,bardak surahi susu,terligin suslemesi icin.pazartesi yapacagim kismetse.
Esim de koridora hali istiyordum ne zamandir onu almis birazdan getirecekler.cok mutlu oldum.
sagol canım 600tl aldıkHayırlı olsun canım çok güzel bi oda olmuş, sandalyeyi kaça aldınız bizde almayı düşünüyoruz
Amin insllhSona yaklaşınca etkilenmemek mümkün değil Rabbim bizi de yavrularımıza sağ salim bi şekilde kavuşmayı nasip etsin :)
Kopuk olabilir.cubuklarin alti sivriyse eva gibi sungerler olabiliryapınca resimlerini istiyorum canımözellikle bez pastanı merak ettim.. benmde süs püs bi kaç eksiğim var ne zamn halletsem hiç bilmyrm..
bir de ben sopaya magnet yapmıştım saksıya koyacaktm sence saksı içine ne koyablrm köpük düşündüm ama saksıya nasıl yerleştrrm bilmyrm senin bi fikrin var mı cnm ?
Rojda çok güzelmis bebisin takımı :)
Güle güle buyut bebeğini içinde :)
Sona dogru yapilabilir.biberonun kapagi sıkı hava gecirmez oluyor.emzik icin de emzik kutulari var onlara koyup cantaya koyabilirsinbebeğimin ütü işleride biti çok şükür hastane çantamı da hazrladım bi iki eksik var onları da ilave edeceğim daha sonra..
bir şey soracağım arkadaşlar biberon ve emziği yıkayıpta koymamız lazım ya bu işlemi ne zamn yapacağız ??
şimdiden benm için erken olur sanırım değil mi?
sagol canım benim
ya ben çekirdeyi cok merak ediyirummmmm
burcudan haber var mı peki hersey yolundaysa eve gitmişlerdir simdiyeBen de ediyorum da ulasabilecegimiz bi kaynağı yok. Onu beklicez artik
Burcudan haber var mi peki?Ben de ediyorum da ulasabilecegimiz bi kaynağı yok. Onu beklicez artik
burcudan haber var mı peki hersey yolundaysa eve gitmişlerdir simdiye
Eve gitmişler. Bebegi emmiyormus onunla uğraşıyor.. ikisi de iyiymis cok sukur..
Ben de ediyorum da ulasabilecegimiz bi kaynağı yok. Onu beklicez artik
Meltem ya cesurya yi da merakettim o nasil habrrin var mi ?
Buarada sen nasilsin sebin bi ara gogsunden sivi gelmisti dimi devam ediyormu o ?
Ha ha ay çok güldüm demek o 14 Şubat mı düşünüyor mus.Bu insanlar ne alem yaakayınvalideme kaç keredir 40 haftaya göre 26 şubat görünüyor doğum diyorum
o da ısrarla her doktor kontrolünde doğum tarihi verdi mi doktor diyor anlamıyor :)
erken doğurtmak istiyor beni herhalde,14 şubat diye düşünüyormuş kendisi
Insallah en kisa surede bebisi emmeye baslar. Bizlerdende selam ilet canim siz telden yazisiyorsunuz.Eve gitmişler. Bebegi emmiyormus onunla uğraşıyor.. ikisi de iyiymis cok sukur..
Aleykum selamKızlar burcu onu soran herkese selam söylüyor :)
canım nasıl aldın bilmiyorum ama bnmki cam. kaynattım sonra kuruladım. büyük kilitli poşetlere yada buzdolabı poşetine koydum. ordanda hastane çantasına. içine toz girmedikten sonra sorun olmaz sanırım.bebeğimin ütü işleride biti çok şükür hastane çantamı da hazrladım bi iki eksik var onları da ilave edeceğim daha sonra..
bir şey soracağım arkadaşlar biberon ve emziği yıkayıpta koymamız lazım ya bu işlemi ne zamn yapacağız ??
şimdiden benm için erken olur sanırım değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?