- 18 Ekim 2014
- 459
- 424
- 73
- 38
s
sagol canım 600tl aldık
Insallah saglikla buyutursun bebeginizibuda benden.....Yatirmak bu odada buyutmek nasip olur Insallahhh.
Eki Görüntüle 1395746
bende o çizgi ne zaman çıkıcak diye ep kontrol ediyordum. bi gün bi baktım aaa çizgi oluşmuş. gitgide de koyulaştı. göbeğin dört beş parmak üstünden başlıyor aşağıya kadar iniyor. ilk belirginleşmeye başladığı zamanda 4-5 aylar. doğum değil gebelik çizgisi diye biliyorum ben. hatta baya bi sıkıldım bu kararmalardan. geçen doktora da sordum ne zaman gidecek bu kararmalar diye. oda doğumdan sonra 3-6 ay arası geçer dedi. neyse Allahtan geçecek. hatta erkek çocuklarında oluyor dediler ama bilmiyorum o kadarını. var mı kız anneleri sizdede?bende o cizgiden gobegimin altinda belirmis
biberon henüz elime ulaşmadı ama arkadaşım cam aldı sanrm öyle demştm çünkü o zamn bende biraz daha zamn geçsin kaynatıp poşetleyp ataym çantaya.. emziğede kutu alaym unutmadan..canım nasıl aldın bilmiyorum ama bnmki cam. kaynattım sonra kuruladım. büyük kilitli poşetlere yada buzdolabı poşetine koydum. ordanda hastane çantasına. içine toz girmedikten sonra sorun olmaz sanırım.
Eve çıkmışlar .Sütü azmiş ama o da zamanla düzelir inş. Temizliğe felan takılmayın bol bol dinlenin diyor.Bebis 2.680 gr doğmuş. Hast.de doğum öncesi çok terleyip doğum sonrası çok usudugünü söyledi. Sizde ona göre hazırlıklı olun diyor. Bebis çok usuyormus iki kat giydirdiler diyor.Kızlar Burcudan haberi olan var mı ?
evet cnm gecer yavas yavas iyiki oyleymis cok sukur :)bende o çizgi ne zaman çıkıcak diye ep kontrol ediyordum. bi gün bi baktım aaa çizgi oluşmuş. gitgide de koyulaştı. göbeğin dört beş parmak üstünden başlıyor aşağıya kadar iniyor. ilk belirginleşmeye başladığı zamanda 4-5 aylar. doğum değil gebelik çizgisi diye biliyorum ben. hatta baya bi sıkıldım bu kararmalardan. geçen doktora da sordum ne zaman gidecek bu kararmalar diye. oda doğumdan sonra 3-6 ay arası geçer dedi. neyse Allahtan geçecek. hatta erkek çocuklarında oluyor dediler ama bilmiyorum o kadarını. var mı kız anneleri sizdede?
Canım benim gece arkadaşım haberim yoktu doğumundan. Gözünüz aydın diyelim inş.bebişinde tez zamanda toparlar kendini.Sağlıklıymis allaha çok şükür. DileriM tez zamanda bebişinizle mutlu mesut eve donersiniz.Geçmiş olsun.Kesinlikle.
Hayırlısı neyse senin için öyle olsun cnm.Dr.un mutlaka güvendiği birine yonlendirecektir.Hamile olduğunu dün öğrendim canım bilsem gitmezdim. Bugün kendisi ile gorusecegim bir yine aynı hastanede bir dr yönlendirir. Takip yapan olmasa bile yapacak bir şey yok suyum gelip sancılar başlayınca giderim
Benim ilki erkekti ikinci de erkek ama o cizgiden iki hamileligimde de olmadibende o çizgi ne zaman çıkıcak diye ep kontrol ediyordum. bi gün bi baktım aaa çizgi oluşmuş. gitgide de koyulaştı. göbeğin dört beş parmak üstünden başlıyor aşağıya kadar iniyor. ilk belirginleşmeye başladığı zamanda 4-5 aylar. doğum değil gebelik çizgisi diye biliyorum ben. hatta baya bi sıkıldım bu kararmalardan. geçen doktora da sordum ne zaman gidecek bu kararmalar diye. oda doğumdan sonra 3-6 ay arası geçer dedi. neyse Allahtan geçecek. hatta erkek çocuklarında oluyor dediler ama bilmiyorum o kadarını. var mı kız anneleri sizdede?
hala karar veremediyseniz buraya bir bakin yardimci olurum. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mizin-ilk-dis-sekerleri.788248/#post-38926080Daha bebek sekeri vs ne yapacagima karar vermedim kizlar hazir alacak olan var mi ya da almis olan? Hersey son zamana siksti valla hic istemesemde...
Hayırlı olsun cnm isimli sabun fiyatı gayet uygunmus bende bi göz atayım.aslında hepsini instagramdaki sayfaları gezerken buldum. bissürü seçtim. en son eleye eleye bunlara karar verdik. sonra instagramdaki sayfalarından iletişime geçtim. o şekilde sipariş ettim. kapı süsü 85tl ve baykuş keçe anahtarlık tanesi 6 tl bebeğinrüyası diye bi sayfadan. lokumlarda pembelimembeli diye bi sayfadan oda 50 tanesi 90 tl. isimli çubuk sabunlarda tanesi 2.5 tl onuda sabunart diye bir sayfadan sipariş ettim canım.
bizde üç kardeşiz. geçen annem göbeğimdeki kararmayı görünce aaa dedi. onda hiç olmamış. değişiyor demekki bünyeden bünyeye.Benim ilki erkekti ikinci de erkek ama o cizgiden iki hamileligimde de olmadi
Ben hapa cantayi hazirlamadim ya :s bugun yarin diorum , pijama takimi almadimfa hala onu alinca hepsini koyayim diyorum
evet canım bak bence mutlaka orda birsürü farklı model de var beğenirsin :)Hayırlı olsun cnm isimli sabun fiyatı gayet uygunmus bende bi göz atayım.
evt canim yikanabilioyorbuda benden.....Yatirmak bu odada buyutmek nasip olur Insallahhh
Eki Görüntüle 1395746
gule gule kullanin canim.acaba sandalyenin minderleri fermuarlimi?yikanabiliyormu.banada dun aksam geldi kirlenmisti geri gonderdim.feemuari felan yoktuki yikayabilim
Benim kv gecen hickirmayi gorunce hayret etti noluyor dedi e hickiriyor dedim yok daha neler dedi.oglan da cok hickirirdi hamileyken.6 tane dogurdum hic olmadi diyorbizde üç kardeşiz. geçen annem göbeğimdeki kararmayı görünce aaa dedi. onda hiç olmamış. değişiyor demekki bünyeden bünyeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?