Benim elim hic gitmiyor sanki hazirlasam hemen olacak gibi o beni strese sokacak.mini bavulu cikardim o bile gerdi uc gundur.dizmedim icini.Hazır olması en azından içimizi rahatatacak..
önce nasıl bir şey istedğine karar ver canm çok uğraştırmalı bişey olmazsa hemen hallederzsn merak etme..Daha bebek sekeri vs ne yapacagima karar vermedim kizlar hazir alacak olan var mi ya da almis olan? Hersey son zamana siksti valla hic istemesemde...
bende bugün çantamı hazrladım hep oyalanıyordum inan hazrlaynca stres olmadım daha da rahatladımBenim elim hic gitmiyor sanki hazirlasam hemen olacak gibi o beni strese sokacak.mini bavulu cikardim o bile gerdi uc gundur.dizmedim icini.
Bes dakkada hazirlarim acil bir sey olsa diyorum.ilkinde 28 haftalikken hazirlamistim erken dogum riski vardi.bende bugün çantamı hazrladım hep oyalanıyordum inan hazrlaynca stres olmadım daha da rahatladım
hazrla dursun kenarda nolur nolmaz en azndan bi iş aradan çıksın
Benim elim hic gitmiyor sanki hazirlasam hemen olacak gibi o beni strese sokacak.mini bavulu cikardim o bile gerdi uc gundur.dizmedim icini.
evt canim yikanabilioyor
Her sey temiz yikali hazir.sadece cantaya koyulacak.biberon ve emzigi sterilize etmedim sadece.Her şey temiz ve hazırsa çantaya koymak mesele değil.. İnsan son anda da koyar cantaya..
Eger hazırlamak senı gerecekse koyma valıze :)
10 şubat geç degil cnm sen her ihtimale karşı alsaydın randevu.yada burdan araştır sana yakın bir hastane ve dr.Kızlar sinirden patlayacagim nerdeyse benim dr hastaneden ayrılmış hanımefendi 5 aylık hamileymis kendisine ulaşamadım. Hastanede başka bir dr aradım onunda randevulari 10 şubata kadar doluymus. Akıllı asistanıbana başka dr gidebilir siniz diyor. Tüh nasıl akıl edemedim
Önceki sezaryen olmasa normal yapmak isterdim. Ortada kaldım
Hangi sehirdesin canım.dr un son anda gitmesi cok zor bir durum.oglumda yasadik dr hastaneden ayrilmasi gerekti ozel bir durumdan (sebebi biliyorum) ben son gun son dogumu oldum.ertesi gun dr umu goremedim haliyle.simdi baska sehirde yine ayni dr uma gidiyorum ne zor gunlerdi diye konusuyoruz.simdi diyorum ki emekli olacaksaniz söyleyin 3.yu dogurayimKızlar sinirden patlayacagim nerdeyse benim dr hastaneden ayrılmış hanımefendi 5 aylık hamileymis kendisine ulaşamadım. Hastanede başka bir dr aradım onunda randevulari 10 şubata kadar doluymus. Akıllı asistanıbana başka dr gidebilir siniz diyor. Tüh nasıl akıl edemedim
Bebege citcitli bodyHamişler valizini hazırlamasanızda içine ne koyacaklarınızı yazın acil bir durumda insan ne koyacagını şaşırabiliyor
senin haftanda bana göre ilerdeymiş cnm deneymlisindr ama nolur nolmaz hazrlayamayack durumda olursn bi de acele ederken illa koyarken bi eksik çıkar..psikoljn etkilenr diye endişe ediyrsn sanrm..Bes dakkada hazirlarim acil bir sey olsa diyorum.ilkinde 28 haftalikken hazirlamistim erken dogum riski vardi.
senin haftanda bana göre ilerdeymiş cnm deneymlisindr ama nolur nolmaz hazrlayamayack durumda olursn bi de acele ederken illa koyarken bi eksik çıkar..psikoljn etkilenr diye endişe ediyrsn sanrm..Bes dakkada hazirlarim acil bir sey olsa diyorum.ilkinde 28 haftalikken hazirlamistim erken dogum riski vardi.
Kızlar sinirden patlayacagim nerdeyse benim dr hastaneden ayrılmış hanımefendi 5 aylık hamileymis kendisine ulaşamadım. Hastanede başka bir dr aradım onunda randevulari 10 şubata kadar doluymus. Akıllı asistanıbana başka dr gidebilir siniz diyor. Tüh nasıl akıl edemedim
bende pompa ve pişik kremi yok..gerek görürsem alırım nasılsa eczaneden dedim.. ilaveten havlu peçete,kendime krem,diş fırçası macunu koydum o kadar.. aslında liste senin yaptğn gibi az özBebege citcitli body
Tulum
Hastane cikisi
Farkli kalinliklarda birkac battaniye
Alt acma
Islak mendil bez pisik kremi
Biberon emzik
Sapka eldiven agiz mendili minik bir havlu
Corap patik
Sut makinesi
Gecelik pijama sabahlik ic camasiri terlik tac deodorant hirka corap esofman takimi tarak ayna belki makyaj malzemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?