2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İzmir de Behçet uz çocuk hastanesinde emzikleri topliyorlardi biliyormusun. Hatta böyle fanus gibi biseyin içine koyuyorlardi zararli diyo.Ama ben ogluma kullandim valla çünkü cok iyi bir kurtarıcı. Bizim iki üç tane emzigimiz vardı hepsini kaynatiyordum.Cantsmizda duruyordu biri gittiğim bir yerde misafirlikte falan düşerse hemen temizini veriyordum.

se

senin haftanda bana göre ilerdeymiş cnm deneymlisindr ama nolur nolmaz hazrlayamayack durumda olursn bi de acele ederken illa koyarken bi eksik çıkar..psikoljn etkilenr diye endişe ediyrsn sanrm..
Evet ben hala 3 hafta sonra anne okacak gibi hissetmiyorum tek dusuncem büyük oglum icin o ne yapacak nasil olacak diye.psikolojim bir acayip

Bebek süslerim geldi dun paylasmisken her şeyi paylaşım dedim
Çok güzel hepsidee
Slm kızlar hasta bezi aldım ben ama bi tuhaf canpedin hasta bezi.Kullanışlı değil gibi sanki.
Sizin önereceğiniz bi marka var mı?
Canım ben depend istedim sitesinden numune geldi güzel görünüyo baya beğendim
Çok güzel olmuşlar uğur böcekli notluk bende mi yapsam diyorum abartı mı olur ki :) sabun Yaptım , puset Keçe magnert bi de o abartı mı okur ki
bence seninkiler gayet güzel ve yeterli onuda başka bişeyinde yaparsın

Ben ilk cocugumda vermem diyordum oyle aglak zirlak bir bebekti ki denemedigimiz emzik kalmadi hir dakika susmasi icin.en son bakkal emzigi aldik sadece 15 gun zorla emdi.o yuzden bu sefer bastan aldim emzikleri

Kizlar ben de hastane cantasi hazirliyorum. sanki hep eksik var gibi.. Siz neler koydunuz?
Bende bebek için
2 takım hastane çıkışı
Bez
Islak mendil yenidoğan
Battaniye ince ve kalın
Çorap
Kendimede
2 takıM pijama
2 takım iç çamaşırı
ıslak mendil
Çorap
Havlu
Hırka
Ped ve hasta bezi
en sonda makyaj için bişeyler ekliycem buna

Son düzenleme:
Kız anneleri sac bandı ve sac fırcası koyun cantaya :) :)

Cok sagol canim netten de arastirdim ben baya abartili dusunuyomusum bence de bunlar yeter zaten ev yakin eksik olursa esim gelir evden alir

10 şubat geç degil cnm sen her ihtimale karşı alsaydın randevu.yada burdan araştır sana yakın bir hastane ve dr.
Geç tabi bilmiyorum ne yapacağım. Eski dr aramayı düşünüyorum ama adam Prof tüp bebek yapıyor musait olurmu bilmem. Olsada ona vereceğim ücreti karsilayabilirmiyim eşimde çalışmıyor.

Cok sagol canim netten de arastirdim ben baya abartili dusunuyomusum bence de bunlar yeter zaten ev yakin eksik olursa esim gelir evden alir
Canım ben çok abartmadım şahsen çünkü bi aksilik olmazsa çalıştığım hastanede doğum yapıcam zaten ve evimde yürüyerek 5 dk uzaklıkta lazım bişey olsa hem arkadaşlar yardımcı olurlar hemde eşim evden alır gelir bazı şeyler bana çok abartılı geliyo bide bitane hasta beziyle büyük ped aldım

2 hastane çıkışı
Bez
pamuk
ıslak mendil
Alt açma
pişik kremi
Çıkarken sarmak için peluş battaniye
Pusetin üstüne örtmek için battaniye
Bineron
Emzik
Ağız mendili
Patik
Kendim için:
2takım pijama
Ped
Taç
Terlik
Deodorant
Rimel eyeliner tarak :))
Çıkarken giymek için tayt ve üst

Cok sanslisin:)

Genelde hastaneden pijama ile çıkılıyor.

ya oku oku bitiremedim atladım valla en son Cekirgee bu geceyi atlatsam bi filan diyordu onu okıyunca hopppppp en sona atladım çekirge misali... hayrola kızlar çekirge mize nolduuuu yoksa oda mı gitti beklemedi mi ikra hanım cuma yıı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…