zümrem napıyon nasılsın?Kızlar çekirgeden haber var mı?
beklemedi dün nişan gibi akıntısı gelmişti sabah çantasını filan aldı gitti bu saate kadar girmediğine göre sezeryana alınmış olabilir bende merak ettimya oku oku bitiremedim atladım valla en son @Cekirgee bu geceyi atlatsam bi filan diyordu onu okıyunca hopppppp en sona atladım çekirge misali... hayrola kızlar çekirge mize nolduuuu yoksa oda mı gitti beklemedi mi ikra hanım cuma yıı :)))
Nolsun canım evde ayaklarımı havaya diktim uzanıyorumzümrem napıyon nasılsın?
hayır olsun inşallahhhbeklemedi dün nişan gibi akıntısı gelmişti sabah çantasını filan aldı gitti bu saate kadar girmediğine göre sezeryana alınmış olabilir bende merak ettim
Ben de esofmanla cikmistim tayt tunik de olur.karin kismi rahat bir sey olsun yine de.ben pijama ozurluyum evde de hic giyemem bazi yerlerde logusa gecelik pijamayla misafir agirliyor mumkun degil yapamamGenelde hastaneden pijama ile çıkılıyor.
bende aynı gündüz iyiyim yürüyüşe filan çıkıyorum yarım saatte olsa. ama akşamları ne oturabiliyom ne yatabiliyorum..Nolsun canım evde ayaklarımı havaya diktim uzanıyorum
Son bi haftadır şişiyo ayaklarım da
Sende durumlar nasıl?
selam arkadaşlar bugun giremedim nete ne var ne yok çekirge den haber yok sanırım bizim doğum tarihi gelene kadr her doguranla doğuracağı z gibi :)
Hayir kaynar suyun altini kapatip icine atiyoruz 5 dakika sonra cikariyoruz.Biberon ve emzikleri kaynatiyor muyuz? Evet ise kac dakika?
Biberon ve emzikleri kaynatiyor muyuz? Evet ise kac dakika?
bir de lokum dağıtmalık Süslü tepsiKızlar ben çantaya neler koyduğumu yazayım,bir ortaboy valiz birde bebek çantası hazırlarım,oğlumunkinde 3 hastane çıkışı,1 ince battanesi,5 bebek bezi,1 yenidoğan Islak mendil,1 ağız silme bezi,1 kağıt havlu,1 biberon,1 emzik,1 süt sağma makinesi,benimkinde 1 bebeğim için kalın battane,yatak süslenelim mavi tül,kapı süsü,kapı süslemelik beyaz tül,balon,20 tane küçük nazar Boncuklu tülleri tutturmak için Çengelli iğne,taç ve terlik takımı,kamera,diş fırçası ve macunu,2 bana Çorap,2 emzirme sütyeni,2 emzirme atleti,3 külot,1 gecelik,1 pijama,2 lohusa hırkası,4 orkid ve makyaj malzemesi,aklıma gelenler bunlar
gözün aydın canımiyi akşamlar kızlar bgn doktora göründük bizde yuzunu göstermedi bize nazlı yine terse dönmüş baya bi dönüyor benim kızım :S
Canim bez hastanedeyken alacaksiniz sanirim 5 cok az.bir gun kaldik ama yanlis hatirlamiyorsam 10 12 bez gitmistiKızlar ben çantaya neler koyduğumu yazayım,bir ortaboy valiz birde bebek çantası hazırlarım,oğlumunkinde 3 hastane çıkışı,1 ince battanesi,5 bebek bezi,1 yenidoğan Islak mendil,1 ağız silme bezi,1 kağıt havlu,1 biberon,1 emzik,1 süt sağma makinesi,benimkinde 1 bebeğim için kalın battane,yatak süslenelim mavi tül,kapı süsü,kapı süslemelik beyaz tül,balon,20 tane küçük nazar Boncuklu tülleri tutturmak için Çengelli iğne,taç ve terlik takımı,kamera,diş fırçası ve macunu,2 bana Çorap,2 emzirme sütyeni,2 emzirme atleti,3 külot,1 gecelik,1 pijama,2 lohusa hırkası,4 orkid ve makyaj malzemesi,aklıma gelenler bunlar
Sakin ol esracim hayirlisiysa gelsin annesini uzmesin.arkadaşlardan biri beni rüyuasında görmüştü bi kaç hafta önce 36+3 de doğum yapmışım diye yarın da tam ^36+3 oluıyom :))) korku bastı
Ben de hala yuzunu goremedim kuzumun.sadece yanak resmi variyi akşamlar kızlar bgn doktora göründük bizde yuzunu göstermedi bize nazlı yine terse dönmüş baya bi dönüyor benim kızım :S
Tamam canım sağol ilave edeyimCanim bez hastanedeyken alacaksiniz sanirim 5 cok az.bir gun kaldik ama yanlis hatirlamiyorsam 10 12 bez gitmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?