2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

beklemedi dün nişan gibi akıntısı gelmişti sabah çantasını filan aldı gitti bu saate kadar girmediğine göre sezeryana alınmış olabilir bende merak ettim

Nolsun canım evde ayaklarımı havaya diktim uzanıyorum
Son bi haftadır şişiyo ayaklarım da
Sende durumlar nasıl?
bende aynı gündüz iyiyim yürüyüşe filan çıkıyorum yarım saatte olsa. ama akşamları ne oturabiliyom ne yatabiliyorum..
gece de her yanım uyuşuyo.. az kaldı artık.. kilomuz arttıkça daha zor olmaya başladı. pazartesi randevumuz var bakalım ne dicek doktorumuz

Kizlar e bebekte subat indirimleri baslayacak 1 inde.her gun baska urunde oluyor takip edin derim.

Kızlar ben çantaya neler koyduğumu yazayım,bir ortaboy valiz birde bebek çantası hazırlarım,oğlumunkinde 3 hastane çıkışı,1 ince battanesi,5 bebek bezi,1 yenidoğan Islak mendil,1 ağız silme bezi,1 kağıt havlu,1 biberon,1 emzik,1 süt sağma makinesi,benimkinde 1 bebeğim için kalın battane,yatak süslenelim mavi tül,kapı süsü,kapı süslemelik beyaz tül,balon,20 tane küçük nazar Boncuklu tülleri tutturmak için Çengelli iğne,taç ve terlik takımı,kamera,diş fırçası ve macunu,2 bana Çorap,2 emzirme sütyeni,2 emzirme atleti,3 külot,1 gecelik,1 pijama,2 lohusa hırkası,4 orkid ve makyaj malzemesi,aklıma gelenler bunlar

Biberon ve emzikleri kaynatiyor muyuz? Evet ise kac dakika?
bir de lokum dağıtmalık Süslü tepsi

arkadaşlardan biri beni rüyuasında görmüştü bi kaç hafta önce 36+3 de doğum yapmışım diye yarın da tam ^36+3 oluıyom :))) korku bastı

Canim bez hastanedeyken alacaksiniz sanirim 5 cok az.bir gun kaldik ama yanlis hatirlamiyorsam 10 12 bez gitmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…