- 27 Ağustos 2014
- 1.176
- 1.218
- 168
- 37
dogum pozisyonunda değil canım bas yukarda ayaklar yanda yeri bol bulmus benimkigözün aydın canım
evet demi hıçkırmaları o kadar çok belli oluyor ki geçen bnmki neredeyse bir dakika boyunca hıçkırdı. diyorum acaba birşey mi oldu? sevsinler onların hıçkırıklarını :)Benim kv gecen hickirmayi gorunce hayret etti noluyor dedi e hickiriyor dedim yok daha neler dedi.oglan da cok hickirirdi hamileyken.6 tane dogurdum hic olmadi diyor
Bende 10 tane bebek bezi 6 7 ped koydum çantaya ama ayrı bir poşete bebek bezi ve ped koyup bagajda bulundurcam ne olur ne olmaz diyeCanim bez hastanedeyken alacaksiniz sanirim 5 cok az.bir gun kaldik ama yanlis hatirlamiyorsam 10 12 bez gitmisti
Korkma cnm bn ne ruylr goruyrm bi bilsenarkadaşlardan biri beni rüyuasında görmüştü bi kaç hafta önce 36+3 de doğum yapmışım diye yarın da tam ^36+3 oluıyom :))) korku bastı
15 tane koydm bn. Nasil olsa araba gotrck fazla olsn eksk olmsn :)Canim bez hastanedeyken alacaksiniz sanirim 5 cok az.bir gun kaldik ama yanlis hatirlamiyorsam 10 12 bez gitmisti
Hamile taytım var onu koydum birde tunik. rahat oldukları için tercih ettim.Genelde hastaneden pijama ile çıkılıyor.
canım bence bebekler annesinin göğsünü bile emmekte zorlanıyor yoruluyor normal emziği hiç tutmaz. ben emzik vermeyi düşünmüyorum açıkçası ama verseydim de götürmezdim hastaneye. zaten ilk günler o emip uyuyacakmış sadece çok sesi olmaz diyorlar. hatta biraz önce burdan bir arkadaş söyledi ilk zamanlar biberon bile vermeyin demiş ebeler eğer emmezse ağzına kaşıkla verin demişler. biz pipirikleniyoruz biraz. sanki annelerimiz bizi doğurmaya biberonla gitti. :)Bn emzik koymdm ama herkes listye emzk de eklms. Dogar dogmz emzik mi vercz bebege ? Bi arkds biberon koy emzk hemn lazm olmz demsti
cnm cok kotu olmus dilerim en kisa zamanda dr bulursunKızlar sinirden patlayacagim nerdeyse benim dr hastaneden ayrılmış hanımefendi 5 aylık hamileymis kendisine ulaşamadım. Hastanede başka bir dr aradım onunda randevulari 10 şubata kadar doluymus. Akıllı asistanıbana başka dr gidebilir siniz diyor. Tüh nasıl akıl edemedim
Önceki sezaryen olmasa normal yapmak isterdim. Ortada kaldım
Cek icin girmistim cok sevindim allah anali babali buyutsun cekirgede mi whatsapta herkesler ordami ne :)Kızlar çekirge doğurmuş,ikra bebek gelmiş haberiniz olsun.detayları bilmiyorum...bir iki güne bize yazacaktır...
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar çekirge doğurmuş,ikra bebek gelmiş haberiniz olsun.detayları bilmiyorum...bir iki güne bize yazacaktır...
Selam unfrgvn ben Özdilek'ten aldımselam kizlar.. bebek nevresim takimini nerelerden aldiniz genelde?
Kurtarıcımız oldu diyen çok duydum, hemşirede ilk dönemler de önermiyoruz dedi ama perişan olmaktansa denemekte fayda varİzmir de Behçet uz çocuk hastanesinde emzikleri topliyorlardi biliyormusun. Hatta böyle fanus gibi biseyin içine koyuyorlardi zararli diyo.Ama ben ogluma kullandim valla çünkü cok iyi bir kurtarıcı. Bizim iki üç tane emzigimiz vardı hepsini kaynatiyordum.Cantsmizda duruyordu biri gittiğim bir yerde misafirlikte falan düşerse hemen temizini veriyordum.
Bana da lazım olmaz dediler ama nolur nolmaz diye ben de koydum canım yanımızda bulunsun nasılsa yük olmazBn emzik koymdm ama herkes listye emzk de eklms. Dogar dogmz emzik mi vercz bebege ? Bi arkds biberon koy emzk hemn lazm olmz demsti
kriz sen burayamı takılıyorsun bakayıum burası benim eski topiğim demek bebişim gitmese idi son haftalarda olacaktımSsvd diye bir şey var, belki siz de yapabilirsiniz?
Çok sevindim Rabbim uzun Ömür versin İkra Hanım'a anneli babalı inşallah,Kızlar çekirge doğurmuş,ikra bebek gelmiş haberiniz olsun.detayları bilmiyorum...bir iki güne bize yazacaktır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?