2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

duygu_09 bebek bezi de kendine koyduğun pedde cok az değil mi canım ben bebeğe de kendimede 10 ar tane bez koydum hatta bebek için bi kac tanr daha ekleyebilrim

Benim kv gecen hickirmayi gorunce hayret etti noluyor dedi e hickiriyor dedim yok daha neler dedi.oglan da cok hickirirdi hamileyken.6 tane dogurdum hic olmadi diyor
evet demi hıçkırmaları o kadar çok belli oluyor ki geçen bnmki neredeyse bir dakika boyunca hıçkırdı. diyorum acaba birşey mi oldu? sevsinler onların hıçkırıklarını :)

Bn emzik koymdm ama herkes listye emzk de eklms. Dogar dogmz emzik mi vercz bebege ? Bi arkds biberon koy emzk hemn lazm olmz demsti

Canim bez hastanedeyken alacaksiniz sanirim 5 cok az.bir gun kaldik ama yanlis hatirlamiyorsam 10 12 bez gitmisti
Bende 10 tane bebek bezi 6 7 ped koydum çantaya ama ayrı bir poşete bebek bezi ve ped koyup bagajda bulundurcam ne olur ne olmaz diye

Bn emzik koymdm ama herkes listye emzk de eklms. Dogar dogmz emzik mi vercz bebege ? Bi arkds biberon koy emzk hemn lazm olmz demsti
canım bence bebekler annesinin göğsünü bile emmekte zorlanıyor yoruluyor normal emziği hiç tutmaz. ben emzik vermeyi düşünmüyorum açıkçası ama verseydim de götürmezdim hastaneye. zaten ilk günler o emip uyuyacakmış sadece çok sesi olmaz diyorlar. hatta biraz önce burdan bir arkadaş söyledi ilk zamanlar biberon bile vermeyin demiş ebeler eğer emmezse ağzına kaşıkla verin demişler. biz pipirikleniyoruz biraz. sanki annelerimiz bizi doğurmaya biberonla gitti. :)

cnm cok kotu olmus dilerim en kisa zamanda dr bulursun

Kızlar çekirge doğurmuş,ikra bebek gelmiş haberiniz olsun.detayları bilmiyorum...bir iki güne bize yazacaktır...
Cek icin girmistim cok sevindim allah anali babali buyutsun cekirgede mi whatsapta herkesler ordami ne :)

İyi akşamlar kızlar bizim bugün randevumuz vardı dr kan ve idrar istedi yine ve idrarda yine protein çıktı doktor gebelik zehirlenmesinden şüphelendi en korktuğumuz şey dedi gebelik zehirlenmesine.Sonra yeniden idrar testi ve 1 saat süren tansiyon testi sonunda çok şükür protein çıkmadı ve tansiyonum düştü doktor yatırmadı yoksa bu gece hastanede kalacaktık. Bebişimizi çok özlemiştim iyi çok şükür kilosu 2500 civarında artık haftada bir nts,3 günde bir bebişin kalp atışlarını takip edicez ve hergün tansiyon takibi bzide durumlar böyle sizler napıyorsunuz ?

Kurtarıcımız oldu diyen çok duydum, hemşirede ilk dönemler de önermiyoruz dedi ama perişan olmaktansa denemekte fayda var

Bana da lazım olmaz dediler ama nolur nolmaz diye ben de koydum canım yanımızda bulunsun nasılsa yük olmaz

hanımlar sizin de vaktiniz geliyor yavaş yavaş mutlu haberlerinizi okuyacağız demek inşallah güzel hikayeler kavuşmalar yazılır buralara

Ssvd diye bir şey var, belki siz de yapabilirsiniz?
kriz sen burayamı takılıyorsun bakayıum burası benim eski topiğim demek bebişim gitmese idi son haftalarda olacaktım

kızlar çikoaltasını almayan arkadaşlar varsa ocak annelerinden görmüştüm hacı şerif sitesinden bebek ürünleri alanından sipariş verebilirsiniz fiyatları çok uygun mayıs annelerine çok reklamını yaptım ama cidden bizi boşa kazıklıyorlar en azından uygunu varken öyle alman mantıklıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…