Ben burdaki gibi yaptımBiberon ve emzikleri kaynatiyor muyuz? Evet ise kac dakika?
Ayy çok güzel ne Kadara aldın ? Nerden aldın. Siteden mi? Yatak ve nevresim de aldın mi ? 70x120 demi ...htc1984 kizlar bende mavisini aldim begendim ben
Bende onun hasta kilodunu aldım.Slm kızlar hasta bezi aldım ben ama bi tuhaf canpedin hasta bezi.Kullanışlı değil gibi sanki.
Sizin önereceğiniz bi marka var mı?
Maaaşşaallahhhhhh.... İkra hoşgelmiş ... :)Kızlar çekirge doğurmuş,ikra bebek gelmiş haberiniz olsun.detayları bilmiyorum...bir iki güne bize yazacaktır...
Ben ıskak mendil,alt açma,süt pompası ve hastanede h.bakıcıya verilecek eşyaları,bebek çantama koydum.Eşyalar bir bavula sığmadi ya en iyisi Ayrı ayrı çanta yapmak
Eşyalar bir bavula sığmadi ya en iyisi Ayrı ayrı çanta yapmak
Canım çok şirin olmuş güle güle kullansın kuzun iyi günlerde inşallahsonunda yukleyebildm
Bende öyle yaptım ama benimkinin biri cam diğeri aventin pompasından çıkan ikisinide kaynattım üzerilerinde yazıyor zaten.canım nasıl aldın bilmiyorum ama bnmki cam. kaynattım sonra kuruladım. büyük kilitli poşetlere yada buzdolabı poşetine koydum. ordanda hastane çantasına. içine toz girmedikten sonra sorun olmaz sanırım.
Ben ıskak mendil,alt açma,süt pompası ve hastanede h.bakıcıya verilecek eşyaları,bebek çantama koydum.
bebek çantası almadim ama alacağım bebeginkileri ona ayirayim bari sagolun kızlarEsim annesinden büyük bi valiz getirdi ona koyucam ben. Sigmamisti evdekine.
Bebek çantasini almis miydin? Ona koy bebeginkileri.
Insallah oyle olur benim oglum hic dogunca uyuyan bir bebek olmadi ilk gecesini bile uyanik aglak gecirdi bir haftalikti 13 sa uyanik kalmisti.o yuzden bu da oyle olmaz insallahcanım bence bebekler annesinin göğsünü bile emmekte zorlanıyor yoruluyor normal emziği hiç tutmaz. ben emzik vermeyi düşünmüyorum açıkçası ama verseydim de götürmezdim hastaneye. zaten ilk günler o emip uyuyacakmış sadece çok sesi olmaz diyorlar. hatta biraz önce burdan bir arkadaş söyledi ilk zamanlar biberon bile vermeyin demiş ebeler eğer emmezse ağzına kaşıkla verin demişler. biz pipirikleniyoruz biraz. sanki annelerimiz bizi doğurmaya biberonla gitti. :)
Benimkiler cotton boxselam kizlar.. bebek nevresim takimini nerelerden aldiniz genelde?
Sağol canim yaBen burdaki gibi yaptım
http://m.uzmantv.com/yeni-aldigimiz-biberonu-ilk-nasil-temizlemeliyiz
Her zaman bu şekilde mi yapıyoruz? yoksa ilk kullanımda mi?Hayir kaynar suyun altini kapatip icine atiyoruz 5 dakika sonra cikariyoruz.
Ben sonraki kullanimlarda deterjanli yapmistim.durulayip sirkeli suya koyup tekrar duruluyordum.tabi simdiki aklim olsa sterilazator alirimHer zaman bu şekilde mi yapıyoruz? yoksa ilk kullanımda mi?
Hayir cok gerekli degil.alta battaniye serersinizYatak için alez şu an gerekli mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?