2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy çok güzel ne Kadara aldın ? Nerden aldın. Siteden mi? Yatak ve nevresim de aldın mi ? 70x120 demi ...
Canim yatak ve nevresimi annem halletti biz yun yatak yaptirdik ince. Besigide magazada begendim 330 tl heryerde ama n11 de cekimiz vardi 270 e aldik ordan mavisi cok tatli bebis erkekse tavsiye ederim mutlaka :)))

Listen çok güzel bende göğüs kremi lansinoh var ama mustela da önerilen marka

Benim listem de pişik kremi de var desitin aldım ama sudocream sebamed ve mustela markaları da öneriliYor

Göğüs kalkanı phılıps avent alcam ne olur ne olmaz diye çanta ya koyacağım

Bu arada hurma gülsuyu zemzem suyu bunlar ne için gerekli

Kurtarıcımız oldu diyen çok duydum, hemşirede ilk dönemler de önermiyoruz dedi ama perişan olmaktansa denemekte fayda var
Benim ablam yeni doğan hemşire emziğe karşı değiller hatta çocuğun çenesinin gelişme sine yardımcı diyor ben oğluma kullandım kurtarıcı idi kızım alırsa ona da aldım

Canim yatak ve nevresimi annem halletti biz yun yatak yaptirdik ince. Besigide magazada begendim 330 tl heryerde ama n11 de cekimiz vardi 270 e aldik ordan mavisi cok tatli bebis erkekse tavsiye ederim mutlaka :)))
Kızım olacak benim kırmızı düşünüyorum benimde annemler alacak :) onlar şehir dışında hafta sonu gelecekler inşallah onlar gelene kadar netten sipariş verim diyorum burdaki mağazalarda yok çünkü .. Kraft 505 var oda 389 deniliyor .. Cibinlik ile tente Arasında kalmıştım .. Cibinlik kullananlar çıkarıyormuş hep ondan calipso yakın geldi almak için

Kızlar çekirge doğurmuş,ikra bebek gelmiş haberiniz olsun.detayları bilmiyorum...bir iki güne bize yazacaktır...
Çok sevindimm gelsede anlatsa biran önce
selam kizlar.. bebek nevresim takimini nerelerden aldiniz genelde?
Benm kv dikti bi takımda diktirdi annemde uyku seti almış ablamda bitane maviş nevresim takımı almış ben hiç almadım
canım ihml etme kontrpllerini sağlıkla doğsun bebişlerimiz hepimizin

bende sitesine baktım baya beğendim

Her zaman bu şekilde mi yapıyoruz? yoksa ilk kullanımda mi?
Canım ben biberonu haftada bir falan kaynatiyordum emzigi daha sık kaynatiyordum zaten daha öncede yazmistim ben yedek emzik bulunduruyordum temiz olarak mutlaka. Ama ben kaynayan suya atıp kaynatiyordum 5 dk.kadar altını kapatmadan.

Ben ocak annelerinden gördüm çoğu ordan almıştı tavsiye ettiler hemde uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…