- 2 Temmuz 2008
- 44
- 39
- 293
Bende heniz yokkizlar sizinde ayak bileklerinizde sislikler basladimi acaba
Baslamaz mi aksamlari yasli teyzelerin ayaklari gibi oluyo bileklerim kayboluyorkizlar sizinde ayak bileklerinizde sislikler basladimi acaba
Hadi yaa bosver takma. Fotgrf at bz de gorelmevde boya işleriyle uğraşan eşim ama oturdğm yerden yorulan ben eski enerjim geri gelsin istiyorum
moralimde biraz bozuk duvar boyası istedğm gibi olmadı keşke hiç başlamasaydk bile dedim
Hadi yaa bosver takma. Fotgrf at bz de gorelmevde boya işleriyle uğraşan eşim ama oturdğm yerden yorulan ben eski enerjim geri gelsin istiyorum
moralimde biraz bozuk duvar boyası istedğm gibi olmadı keşke hiç başlamasaydk bile dedim
Oh ellerne saglik canim benim hc sorma benim oglanda hc durmyo kuzum bnd otrym ole napym cnimiyiyiz sen nasilsin .. bi pasta yaptim esime yoruldum yawwbenim yaramaz oglumda durmuyo surekli kaburgalarimin icinde saolsun :)
Bna da oyle gelio bu ayin ortlri bile olablr hattaIcimden bir ses bu ayın sonunda doguracaksin diyor.
Bnde de yok. Dr kontrl etti en son gittgmde sislk odem yok dedikizlar sizinde ayak bileklerinizde sislikler basladimi acaba
bende oturuyorum laptobun basina gecmisim bos bos dolaniyorum oyleOh ellerne saglik canim benim hc sorma benim oglanda hc durmyo kuzum bnd otrym ole napym cnim
Canim hem gecmis olsun hem hayirli ugurlu olsun bebisin :)Evet benimki de ondan
ama bana uyan bedeni kalmamıştı hastanede
eşim eczanede bulmuş
Evde yalnizim canim sıkılıyorKizlar naslsnz
Evet benimki de ondan
ama bana uyan bedeni kalmamıştı hastanede
eşim eczanede bulmuş
Benim birazcık sanırım ayak bileklerimde dün çorabımı çıkardım iz yapmış fazla ayakta kalmaktan da oluyor galiba ... Ama bugün çok yok !kizlar sizinde ayak bileklerinizde sislikler basladimi acaba
ohh misler gibi temizlendin. Darısı başımaa inş.Merhaba kızlar
bugün eşim ve kV de oğlumun odasının duvarını sildiler camlar silindi perdesi yikandi bende kah oturdum kah kalktım odası tertemiz oldu pasamin ama sanki onların yerine ben yaptım temizliği çok yoruldum yerleştirmeye bile kV izin vermedi hepsini o yaptı Allah razı olsun haftaiçi de oturma odasını yaparız dedi gitti.. uyumak istiyorum sanki ama uyursam da gece uyuyamam napcammm bilemedim
bende hamilelikten öncede vardı zaten hamilelikte arttı baya akşam işten geliyorum baya bi şişBenim birazcık sanırım ayak bileklerimde dün çorabımı çıkardım iz yapmış fazla ayakta kalmaktan da oluyor galiba ... Ama bugün çok yok !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?