Adaş olacaklar allah in izniyle desene :) 2. Ye karar verebilsek super olacakta. Taha , deha, aras secenekler arasindaBizde erdem koyacağızBirde dede ismi var.
erdem yusuf olacak.
erdeme çogu isim uyuyor 2.olarak koyarsan hemde.
Emmeyede alisir annesi merak etme. Anan o konusanlar herzaman her kosulda varlar malesef. Psikolojinin etkilenmesine izinverme salka gitsin. Sende muhakkak sallamiyorsundur zatenSelam kızlar
hepinize ayrı ayrı çok teşekkürler
gelişmeleri aktarmaya devam edecem ( :
Hastane çok sıkıcı
Neyseki gazım çıktı ve yarın öğlen taburcu olacağız
İkra hanım hala çok nadir emiyor inşallah alışır
ben o gece kapi süsü, balon filan atmıştım çantaya
esim ve ablamlar da çiçek getirdi
iki arada bir derede duruma göre oda süslerim fena değil
ikramlik süsleme yattı tabi zaten pek gerekte yokmus börek çörek bile yapmış ablam diğerleri de içecek getirdi
biz unutmuştuk ilk gün, sonra eşim lokum aldı
abidik gubidik konuşanlar da olmuyor değil
bebek agliyorsa açmış, emzirmek lazımmis, yok bebek niye bu kadar ufakmis filan
kendini bilmeyen tipleri bende verdim cevaplarını
ikra uyandı , kaçtım
Bacak agrisida zor allah yardimcin olsun.Gecms olsn cnm. Sakin olmya cals. Insllh daha ii olursn. Bnm de backlrm agriyo. Dogru duzgn yurumuyrm bile ama otururken , kalkrken , harekt ederkn backlrm acio hep
Selam kızlar
hepinize ayrı ayrı çok teşekkürler
gelişmeleri aktarmaya devam edecem ( :
Hastane çok sıkıcı
Neyseki gazım çıktı ve yarın öğlen taburcu olacağız
İkra hanım hala çok nadir emiyor inşallah alışır
ben o gece kapi süsü, balon filan atmıştım çantaya
esim ve ablamlar da çiçek getirdi
iki arada bir derede duruma göre oda süslerim fena değil
ikramlik süsleme yattı tabi zaten pek gerekte yokmus börek çörek bile yapmış ablam diğerleri de içecek getirdi
biz unutmuştuk ilk gün, sonra eşim lokum aldı
abidik gubidik konuşanlar da olmuyor değil
bebek agliyorsa açmış, emzirmek lazımmis, yok bebek niye bu kadar ufakmis filan
kendini bilmeyen tipleri bende verdim cevaplarını
ikra uyandı , kaçtım
Benimdeee :)Benimde yarın kontrolüm var
Icini ferah tut. Stres yapmakızlarrr içimde bi sıkıntııııııııı .... yarın doktora gidecez onun stresi mi var bilemedimmmm
Evet çekirge yaa:)kime benziyo nasıl bişi,sen ne hissediyosun,kucağına alınca ne yaptın,karnının boşalması nasıl bi his,vs vs vs:))Ya bırak ayrıntıları bize ikrayi anlat :)
Nasıl bir duydu anne olmak :)
Zam vermiyor diye yasal olarak yapabileceğin bişey yok canım.Bu konuda özgürler.Bana da ilk yıl 6 ay çalıştım diye % 3,5 vermişlerdi.Ama saolsun Allah razı olsun bu yıl hem primimi hem zammımı yüksek vermişler.Beni buyuk bir sıkıntıdan kurtardılar.Hem müdürüme hem genel müdürüme tesşekkür ettim bisürü.O kadar sinir oldum ki anlatamam yasal olarak yapabileceğim birşey var mı acaba
kızlar benim karnım iyice aşağı inmiş ya sanki hiç göbeğim yok gibi geliyo sadece alt taraf şiş. top yutmuş gibi :) mide göğüs kısmı boş bi tuhafım yani
Cnm ben bakındım biraz nette işyerinde birçok insana zam yapıp bana yapmadıkları için Eşitlik ilkesine uymadığı gerekçesi ile tazminat istiyebiliyormussunZam vermiyor diye yasal olarak yapabileceğin bişey yok canım.Bu konuda özgürler.Bana da ilk yıl 6 ay çalıştım diye % 3,5 vermişlerdi.Ama saolsun Allah razı olsun bu yıl hem primimi hem zammımı yüksek vermişler.Beni buyuk bir sıkıntıdan kurtardılar.Hem müdürüme hem genel müdürüme tesşekkür ettim bisürü.
bebek aşağı ınmş doğm şeklini almş ondan 2 hafta içinde doğar dedi doktorumNiye öyle oldu ki acaba..
InsallahHafta başıı herkes kuzucuklarını görecek desenizehepimiz güzel haberlerle döneriz inşllh
Sana özel muamele olduğundan eminsen olabilir tabi.Ama herkes doğruda söylemiyor olabilirCnm ben bakındım biraz nette işyerinde birçok insana zam yapıp bana yapmadıkları için Eşitlik ilkesine uymadığı gerekçesi ile tazminat istiyebiliyormussun
Hayirlisi ile hayirli zamanda gelsin ins.bebek aşağı ınmş doğm şeklini almş ondan 2 hafta içinde doğar dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?