2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Emmeyede alisir annesi merak etme. Anan o konusanlar herzaman her kosulda varlar malesef. Psikolojinin etkilenmesine izinverme salka gitsin. Sende muhakkak sallamiyorsundur zaten

Süper ya,,,
Allahın izniyle kızın en kısa sürede emer inşallah,kansızlık problemin noldu?bir aksilik çıkarmadı inşallah,kızın nasıl,eminim güzeldir ama,kendini nasıl hissediyorsun,ilk kucağına aldığında nasıl hissettin?ağladın mı?:)

O kadar sinir oldum ki anlatamam yasal olarak yapabileceğim birşey var mı acaba
Zam vermiyor diye yasal olarak yapabileceğin bişey yok canım.Bu konuda özgürler.Bana da ilk yıl 6 ay çalıştım diye % 3,5 vermişlerdi.Ama saolsun Allah razı olsun bu yıl hem primimi hem zammımı yüksek vermişler.Beni buyuk bir sıkıntıdan kurtardılar.Hem müdürüme hem genel müdürüme tesşekkür ettim bisürü.

kızlar benim karnım iyice aşağı inmiş ya sanki hiç göbeğim yok gibi geliyo sadece alt taraf şiş. top yutmuş gibi :) mide göğüs kısmı boş bi tuhafım yani

Cnm ben bakındım biraz nette işyerinde birçok insana zam yapıp bana yapmadıkları için Eşitlik ilkesine uymadığı gerekçesi ile tazminat istiyebiliyormussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…