2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende his sislik olmadi aksine bacaklar zayif oldugundan mi ne bacaklarim oyle agriyorki bebis buyudukce agri artti. Magnezyum bile fayda etmiyor

canım fotoğrafta tamda belli olmadı ama direk giyme olduğu için diğer hasta bezlerine göre daha rahattır bence bid

Eklentiler

• DSC_0984.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 116
arkadaşlar 3-4 haftadır bende bir tuhaflık var. durup dururken içime sıkıntı basıyo nefes alamıyorum. nefesim kesiliyor. çok kötü hissediyorum. 2 hafta önce doktor kontrolüm vardı söylemedim. insana zaman zaman olur ya ben de öyle bir şeydir dedim. ama bu hafta daha da sıklaştı. neden olabilir böyle bir şey yaşayan var mı?

ellerim ayaklarım da çok şişti. sabah uyandığımda ayaklarımın üzerine basınca çok acıyo. parmaklarımı kımıldatamıyorum. gün içinde kullandıkça açılıyo biraz ama eklem yerleri hep acıyo (

tansiyonunu kontrol et bence, ondan kaynaklanıyor olabilir. ya da doğumun yaklaşmasıyla yükselen stresten de olabilir. başka şeylerle oyalanmaya çalış, belki iyi gelir canım.

Bende sen gibiyim yorgunum uykum var gece uyuyamam die yatmiyorun

tansiyonumu en son 2 hafta önce ölçtürdüm. normaldi. doğumla ilgili bir şey düşünmemeye çalışıyorum.zamanı gelince düşünürüm diyorum ama belki bilinçaltımda vardır bişey.
tansiyonunu kontrol et bence, ondan kaynaklanıyor olabilir. ya da doğumun yaklaşmasıyla yükselen stresten de olabilir. başka şeylerle oyalanmaya çalış, belki iyi gelir canım.

Selam kızlar
hepinize ayrı ayrı çok teşekkürler
gelişmeleri aktarmaya devam edecem ( :

Hastane çok sıkıcı
Neyseki gazım çıktı ve yarın öğlen taburcu olacağız
İkra hanım hala çok nadir emiyor inşallah alışır

ben o gece kapi süsü, balon filan atmıştım çantaya
esim ve ablamlar da çiçek getirdi
iki arada bir derede duruma göre oda süslerim fena değil
ikramlik süsleme yattı tabi zaten pek gerekte yokmus börek çörek bile yapmış ablam diğerleri de içecek getirdi
biz unutmuştuk ilk gün, sonra eşim lokum aldı

abidik gubidik konuşanlar da olmuyor değil
bebek agliyorsa açmış, emzirmek lazımmis, yok bebek niye bu kadar ufakmis filan
kendini bilmeyen tipleri bende verdim cevaplarını

ikra uyandı , kaçtım

Ya bırak ayrıntıları bize ikrayi anlat :)
Nasıl bir duydu anne olmak :)

Hadi gözün aydın evde daha rahat olursun, öyle laf söyleyenlere de aldırma boşver hemen güldür güldür kimin sütü gelmişte doyasıya emzirmiş, sağlığınız yerinde çok şükür önemli olan bu :)

Ayy bebeği uyanmış:))yerler o cimcimeyi:))

Sadece bebegini gor ve kulaklarini tika derim konusannnn cokkkkk olacaktirr gun dogdu. Millete konusmaya herkes sunu yao bunu yap diyecektir:)
İyi olmaniza cok sevindim, hayirlisi ile evinize gidince daha tahat edeceksin hastane ne yazikki sıkıcı

selam kızlar nasılsınız?valla ben çok yoruldum bugün,daha doğrusu fikir vermekten yoruldum,3 ay önce taşındık bu evimize,dubleks benim evim,eşim de çalıştığı için evin üst katlarının perdeleri takılmamıştı,(kepenk mevcut olduğu için uyuşuk davranmıştı kocam) onları takdırdım,ayakkabı raflarını çaktırdım merdiven altına,deterjanların hepsini merdiven altına koydurdum,mutfaka bankoya lamba takdırdım,posta kutusunu takdırdım,çerçevelerimi çaktırdım,çantama bebeğin bezini ilave ettik,valizimizi son kez kontrol ettik,bebeğin giysilerini son kez kontrol ettik eksik var mı diye,annecim sağolsun kaynanamı aramış çocukların zaten durumu yok,salı gününe temizlikçi ayarladım ortak verelim demiş,kaynanamda tamam demiş:) evi de temizletcem ohh mis,kızlar valla böyle konuşmayınca kaynanalar elini cebini atmıyor,bebeğime önce 2 çorap,2 alta giyilen içlik gibi şeyden,1 yelek alıp getirmiş çeyiz gibi yapmıştı,bende bu ne ya dedim eşime,o da herhalde konuşmuş,mobilyalı büyüyen yatağımızı onlara aldırdı 980 tlye,her şeyimizi annemgil almıştı,bebek arabasından her şeyine kadar,bir zahmet o kadar da olsun artık dimi ama:)

Gecms olsn cnm. Sakin olmya cals. Insllh daha ii olursn. Bnm de backlrm agriyo. Dogru duzgn yurumuyrm bile ama otururken , kalkrken , harekt ederkn backlrm acio hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…