canım fotoğrafta tamda belli olmadı ama direk giyme olduğu için diğer hasta bezlerine göre daha rahattır bence bidçoooook güzel olmuş ya çok beğendim ellerine sağlık uğraştığına fazlasıyla değmiş çok beğendim ben gerçekten
bende bi tane aldım ama hiç beğenmedim çok büyük ya kocaman bişy çıktı belbantsız kullanamam sanki onu koysam her taraftan belli olcak gibi
güle güle kullansın küçük prens maşallah çok güzel olmuş odanız
bende aklıma gelenleri içine attım ama tam olarak hazır değil hala yapacak işlerimde bitmedi inş. bizim cimcimede acele etmez
benim ilki kızdı buda kız ikisinde de oldu o çizgi
canım dependin külot şeklinde giyilebilir olanlardanmı aldın ben markette ondan gördümde kullanışlı olurmu giyilenler bilemediğim için almadım yoksa ped gibi konulanlardanmı ona göre alayım hangisiyse iyi olan
bende hacı şeriften aldım bugün geldi paketi bile çok güzel ben çok beğendimisminide yazmışlar bebeğin
hoşgeldi ikra bebek sağlıkla büyüsün inş., sabırsızlanıyodun görmek için çok bekletmedi seni erkenden geldi kuzucukikinizinde sağlığı iyidir inş. sezeryan ağrın filan olmadı dimi rahat geçmiştir inşallah doğum sonrası nasıl kime benziyor bebiş evlat kokusu başkadır şimdi, görünce ne hissetin merak ederim ben girince yaz olurmu detayları :) ikinizide öpüyoruz bian önce toparlanır ikracığın resminide eklersin inş. bizde görürüz cimcimeyi
Bnm bacaklr da ayni. Cok agriyo yaa. hic sismedi ama hemn hemn bi aydr hep agriyoBende his sislik olmadi aksine bacaklar zayif oldugundan mi ne bacaklarim oyle agriyorki bebis buyudukce agri artti. Magnezyum bile fayda etmiyor
arkadaşlar 3-4 haftadır bende bir tuhaflık var. durup dururken içime sıkıntı basıyo nefes alamıyorum. nefesim kesiliyor. çok kötü hissediyorum. 2 hafta önce doktor kontrolüm vardı söylemedim. insana zaman zaman olur ya ben de öyle bir şeydir dedim. ama bu hafta daha da sıklaştı. neden olabilir böyle bir şey yaşayan var mı?
ellerim ayaklarım da çok şişti. sabah uyandığımda ayaklarımın üzerine basınca çok acıyo. parmaklarımı kımıldatamıyorum. gün içinde kullandıkça açılıyo biraz ama eklem yerleri hep acıyo(
Bende sen gibiyim yorgunum uykum var gece uyuyamam die yatmiyorunMerhaba kızlar
bugün eşim ve kV de oğlumun odasının duvarını sildiler camlar silindi perdesi yikandi bende kah oturdum kah kalktım odası tertemiz oldu pasamin ama sanki onların yerine ben yaptım temizliği çok yoruldum yerleştirmeye bile kV izin vermedi hepsini o yaptı Allah razı olsun haftaiçi de oturma odasını yaparız dedi gitti.. uyumak istiyorum sanki ama uyursam da gece uyuyamam napcammm bilemedim
Başladı bende özellikle akşam sabaha inmiş oluyo, hatta geçen gün baktım Bayaa şiş eşime diyorum ki bunlar benim ayaklarım değil biri değiştirmiş bunları :))kizlar sizinde ayak bileklerinizde sislikler basladimi acaba
Malesef 3 4 gündür belirgin şekilde şişti ayaklarım giyecek ayakkabıyı zor buluyorumkizlar sizinde ayak bileklerinizde sislikler basladimi acaba
tansiyonunu kontrol et bence, ondan kaynaklanıyor olabilir. ya da doğumun yaklaşmasıyla yükselen stresten de olabilir. başka şeylerle oyalanmaya çalış, belki iyi gelir canım.
Bizde erdem koyacağızOgluma ikinci isim ariyorum. Erdem e uygun kisa isum istiyorum. Taha Erdem mi olsa bilemiuom
Taha ismini bende çok beğeniyorum :) güzel kısa hemdeOgluma ikinci isim ariyorum. Erdem e uygun kisa isum istiyorum. Taha Erdem mi olsa bilemiuom
ins bi sikinti olmaz fazla sisince insan baska seylerden supheleniyorBenim birazcık sanırım ayak bileklerimde dün çorabımı çıkardım iz yapmış fazla ayakta kalmaktan da oluyor galiba ... Ama bugün çok yok !
Selam kızlar
hepinize ayrı ayrı çok teşekkürler
gelişmeleri aktarmaya devam edecem ( :
Hastane çok sıkıcı
Neyseki gazım çıktı ve yarın öğlen taburcu olacağız
İkra hanım hala çok nadir emiyor inşallah alışır
ben o gece kapi süsü, balon filan atmıştım çantaya
esim ve ablamlar da çiçek getirdi
iki arada bir derede duruma göre oda süslerim fena değil
ikramlik süsleme yattı tabi zaten pek gerekte yokmus börek çörek bile yapmış ablam diğerleri de içecek getirdi
biz unutmuştuk ilk gün, sonra eşim lokum aldı
abidik gubidik konuşanlar da olmuyor değil
bebek agliyorsa açmış, emzirmek lazımmis, yok bebek niye bu kadar ufakmis filan
kendini bilmeyen tipleri bende verdim cevaplarını
ikra uyandı , kaçtım
Hadi gözün aydın evde daha rahat olursun, öyle laf söyleyenlere de aldırma boşver hemen güldür güldür kimin sütü gelmişte doyasıya emzirmiş, sağlığınız yerinde çok şükür önemli olan bu :)Selam kızlar
Hastane çok sıkıcı
ikramlik süsleme yattı tabi zaten pek gerekte yokmus börek çörek bile yapmış ablam diğerleri de içecek getirdi
ikra uyandı , kaçtım
Ayy bebeği uyanmış:))yerler o cimcimeyi:))Selam kızlar
Hastane çok sıkıcı
ikra uyandı , kaçtım
Selam kızlar
Hastane çok sıkıcı
ikra uyandı , kaçtım
Erdem yusuf da cok guzel bi isim. Uymus hemBizde erdem koyacağızBirde dede ismi var.
erdem yusuf olacak.
erdeme çogu isim uyuyor 2.olarak koyarsan hemde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?