2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kizlar umarim herkes iyidir cekirge gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun insallah ... umarim sutunde gelir kizinda emer insallah hic sikma canini hersey sirayla insallah...
bugun 1 subat ve benim kocamin dogum gunu simdi o disari cikti bende guzel bi pasta yapiyorum OGLUSUMLA .. durumumuz iyi cok sukur ama artik bebegim agirlastigi icin karnimin alti agriyo kasiklarim ama az kaldi biticek insallah ...

evde boya işleriyle uğraşan eşim ama oturdğm yerden yorulan ben eski enerjim geri gelsin istiyorum

moralimde biraz bozuk duvar boyası istedğm gibi olmadı keşke hiç başlamasaydk bile dedim

Bildigim kadari ile eger en bastan beri onde gidiyorsa iki hafta dog yarihini etkiliuor ornegin, Cekirge:)

Mesela benim bazi kontrollerde 15 gun onde cikiyor bazrn 11 bazen 8 gun sonra yine 15 gun onden gitme oluyor dr etkilemez dedi tarihi
Anladm çnm ck sagl

Cekirgee sütün gelir 2 güne ama önce sarı sıvı şeklinde gelir çok faydalı bir damlasini dahi zayi etme ver ikra hanıma. Ben oğlumu yarım saat emziriyordum süt olmasa bile pes etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…