1 tl tanesi. 1.5 tu. 1 tl yapmıştı sanirimBen Yazıyı okumadan yazmışım :)) notluğu nerden aldın ne Kadar'a aldın?
Ilk zamanlar icin zor olabilir. Cirtli daha kolay olur herhaldeBn korse aldm ama cirtli degl. Bel icin alttn cekip giyiliyo kilotsz olanlrdn. Kullansli olmz mi acaba
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim
bugün daha iyiyiz şükür wc ye filan kalkarken çok zorlandiyorum ama İkra hanım emmiyor
Tane fiyatı ne?Not tutacağı havuzlu handan Canım.
Ayy cevap vermişsin ben yine sormuş bulundum :)1 tl tanesi. 1.5 tu. 1 tl yapmıştı sanirim
normal canim bende dun temizklik yaptim evde bendede oldu birazda sancim oldu ama simdi iyiyim biraz ayaktaa durdum yine simdi biraz kasilma oluyo ... ama dinlenince geciyokzlar bugun evı supurdum ve banyo yaptım karnmın alt kısmında bıraz kasılma oldu normalmı
Artık biraz yorulunca hemen ağrıyo bence normaldir ama takip et kendini yinedekzlar bugun evı supurdum ve banyo yaptım karnmın alt kısmında bıraz kasılma oldu normalmı
inş. normaldır yarın kontrolum var bu aralar sık olmaya basladı bıraz, dr a sorucamArtık biraz yorulunca hemen ağrıyo bence normaldir ama takip et kendini yinede
InsllhSen riskli donemi atmatmissin korkma artik bebegin herseyi kendi yapabilir
Anladm çnm ck saglBildigim kadari ile eger en bastan beri onde gidiyorsa iki hafta dog yarihini etkiliuor ornegin, Cekirge:)
Mesela benim bazi kontrollerde 15 gun onde cikiyor bazrn 11 bazen 8 gun sonra yine 15 gun onden gitme oluyor dr etkilemez dedi tarihi
iyiyiz sen nasilsin .. bi pasta yaptim esime yoruldum yawwKizlar naslsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?