2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım fotoğrafta tamda belli olmadı ama direk giyme olduğu için diğer hasta bezlerine göre daha rahattır bence bid

çok teşekkür ederim canım benim için foto bile çekmişsin bende dependin giyilebilir olanlarından alayım o zaman marketteki büyük boydu çok büyük olur diye tereddüt ettim inş. kocaman bişy çıkmaz içinden bide bilmediğimden soracağım bunun üzerine iç çamaşırı giycez dimi hani buda giyiliyo ya

kızlar benim karnım iyice aşağı inmiş ya sanki hiç göbeğim yok gibi geliyo sadece alt taraf şiş. top yutmuş gibi :) mide göğüs kısmı boş bi tuhafım yani

sanki benim de göğüs altı boşaldı hafif indi gibi çok değil ama, önceden tam göğüsün altından başlıyodu nefes almakta zorlanıyodum özellikle yemek yedikten sonra şimdi daha rahatım sanki

Bilmiyorum ki abla ya aslinda iyiydim bugun bi bunalim halindeyim allaha sukur agri sizi sikayetim yok sanirim doktor a gitcem diye panik olmusum :)
Birazda hamiş likten bunaldık.ben öyleyim en azından herşey zor geliyor uyumak yemek iş yapmak ayakkabı bile giymek.dogunca belki daha çok yükümüz olcak ama en azından babayada görev verebilecegiz

aynen benimde midem cok rahat seninkide indi demekki

canım bu büyük boyu ben kiloluyuM çünkü eğer normlse kilon ortaboy al ben üstüne çamaşır giyerim diye düşündüm

Afferin kiz cekirge ver cevaplarini:) ben de daha simdiden bileniyorum kaynanama dogumdan sonra gelcek kalcak hic icime atmicam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…