Aynen cok zorms hem de bi namz kilmk bile iskence. Otursam aciyo , ayakta olsam oturup kalkrken agriyo napcgmi sasrdm vallaBacak agrisida zor allah yardimcin olsun.
Bnmki cumrtsi ama cok merak ediyrm. Kac kilo oldki. 3 hafta olck dr a gitmyliBenimdeee :)
Hazrlkli git istersen bundn sonra ne olur olmzİnsallah kizlar valla 2 hafta oldu gitmeyeli hem merak ediyorum kac kilo oldu diye hemde vajinal miayene filan yapar mi ki diye tedirginim
Az kaldi hayirlisiyla. Sabir biraz dahaAynen cok zorms hem de bi namz kilmk bile iskence. Otursam aciyo , ayakta olsam oturup kalkrken agriyo napcgmi sasrdm valla
Emin gibiyim canım bakalım artık Hayırlısı inşallah iznimi de erkenden başlatcam bklemiycm SüreyiSana özel muamele olduğundan eminsen olabilir tabi.Ama herkes doğruda söylemiyor olabilir
Hadi yaa. Bebis gelio mu yoksa :)bebek aşağı ınmş doğm şeklini almş ondan 2 hafta içinde doğar dedi doktorum
bebek aşağı ınmş doğm şeklini almş ondan 2 hafta içinde doğar dedi doktorum
Bnmki cumrtsi ama cok merak ediyrm. Kac kilo oldki. 3 hafta olck dr a gitmyli
Hazirlikliyim bakalim nolcak merak icindeyim ay hop diye doguma filan almasa bari :)))Hazrlkli git istersen bundn sonra ne olur olmz
Ne güzel işte bebişini göreceksin niye sıkılıyorsunkızlarrr içimde bi sıkıntııııııııı .... yarın doktora gidecez onun stresi mi var bilemedimmmm
Normal dogum düşünüyorsan çatı muayenesi yapabilir yada söyler bir dahaki gelişine yapalım diyeİnsallah kizlar valla 2 hafta oldu gitmeyeli hem merak ediyorum kac kilo oldu diye hemde vajinal miayene filan yapar mi ki diye tedirginim
Bakalim ya yapalim derse yaptiririm heralde bi hafta daha o sterle gecmez :)))Normal dogum düşünüyorsan çatı muayenesi yapabilir yada söyler bir dahaki gelişine yapalım diye
Bilmiyorum ki abla ya aslinda iyiydim bugun bi bunalim halindeyim allaha sukur agri sizi sikayetim yok sanirim doktor a gitcem diye panik olmusum :)Ne güzel işte bebişini göreceksin niye sıkılıyorsun
canım fotoğrafta tamda belli olmadı ama direk giyme olduğu için diğer hasta bezlerine göre daha rahattır bence bid
kızlar benim karnım iyice aşağı inmiş ya sanki hiç göbeğim yok gibi geliyo sadece alt taraf şiş. top yutmuş gibi :) mide göğüs kısmı boş bi tuhafım yani
Kaçış yokki en azından yapılmış bitmiş olur.ne acılara dayanılıyorki zaten saniyelik olay geçip gidiyorBakalim ya yapalim derse yaptiririm heralde bi hafta daha o sterle gecmez :)))
Birazda hamiş likten bunaldık.ben öyleyim en azından herşey zor geliyor uyumak yemek iş yapmak ayakkabı bile giymek.dogunca belki daha çok yükümüz olcak ama en azından babayada görev verebilecegizBilmiyorum ki abla ya aslinda iyiydim bugun bi bunalim halindeyim allaha sukur agri sizi sikayetim yok sanirim doktor a gitcem diye panik olmusum :)
aynen benimde midem cok rahat seninkide indi demekkiçok teşekkür ederim canım benim için foto bile çekmişsinbende dependin giyilebilir olanlarından alayım o zaman marketteki büyük boydu çok büyük olur diye tereddüt ettim inş. kocaman bişy çıkmaz içinden bide bilmediğimden soracağım bunun üzerine iç çamaşırı giycez dimi hani buda giyiliyo ya
sanki benim de göğüs altı boşaldı hafif indi gibi çok değil ama, önceden tam göğüsün altından başlıyodu nefes almakta zorlanıyodum özellikle yemek yedikten sonra şimdi daha rahatım sanki
canım bu büyük boyu ben kiloluyuM çünkü eğer normlse kilon ortaboy al ben üstüne çamaşır giyerim diye düşündümçok teşekkür ederim canım benim için foto bile çekmişsinbende dependin giyilebilir olanlarından alayım o zaman marketteki büyük boydu çok büyük olur diye tereddüt ettim inş. kocaman bişy çıkmaz içinden bide bilmediğimden soracağım bunun üzerine iç çamaşırı giycez dimi hani buda giyiliyo ya
sanki benim de göğüs altı boşaldı hafif indi gibi çok değil ama, önceden tam göğüsün altından başlıyodu nefes almakta zorlanıyodum özellikle yemek yedikten sonra şimdi daha rahatım sanki
Afferin kiz cekirge ver cevaplarini:) ben de daha simdiden bileniyorum kaynanama dogumdan sonra gelcek kalcak hic icime atmicam vallaSelam kızlar
hepinize ayrı ayrı çok teşekkürler
gelişmeleri aktarmaya devam edecem ( :
Hastane çok sıkıcı
Neyseki gazım çıktı ve yarın öğlen taburcu olacağız
İkra hanım hala çok nadir emiyor inşallah alışır
ben o gece kapi süsü, balon filan atmıştım çantaya
esim ve ablamlar da çiçek getirdi
iki arada bir derede duruma göre oda süslerim fena değil
ikramlik süsleme yattı tabi zaten pek gerekte yokmus börek çörek bile yapmış ablam diğerleri de içecek getirdi
biz unutmuştuk ilk gün, sonra eşim lokum aldı
abidik gubidik konuşanlar da olmuyor değil
bebek agliyorsa açmış, emzirmek lazımmis, yok bebek niye bu kadar ufakmis filan
kendini bilmeyen tipleri bende verdim cevaplarını
ikra uyandı , kaçtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?