2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim
bugün daha iyiyiz şükür wc ye filan kalkarken çok zorlandiyorum ama İkra hanım emmiyor
emmediği zaman mama veriyosunuz dimi canım benim bebişte zayıf ya emmezse diye tecrübeli anneden fikir alayım :) biberonlamı alıyor canım emmediğinde mamayı bi kaç güne kadar güçlendikçe emer oda canım merak etme hiç ilk günler bebişlerin çoğu öyle oluyor

canım cırtcırtlı korse nasıl oluyor netten link atarmısın bende bakayım ben aldım da normal korse aldım cırtcırtlı değil külotlu olanlardan almıştım
aynen benimde midem cok rahat seninkide indi demekki

sanırım indi 38. hafta bitimine gün verdi dr. inş. bekler bizim cimcime

canım bu büyük boyu ben kiloluyuM çünkü eğer normlse kilon ortaboy al ben üstüne çamaşır giyerim diye düşündüm

tamam canım çok sağol orta alayım ben o zaman dahaiyi olur

Gözünaydın :) Allah analı babalı, sağlıklı ve mutlu günlerde büyümesi dileğiyle

Öhöm öhöm
İkra süper bişi, Allah 'in bize ikramı
İlk aşamada belden aşağımi hissetmedigimden bebeğin çıktığını anlamadim
İkra bi agladi şok oldum, bende göreceğim dedim
gosterdiler mosmor
bu durum normal mi sağlıklı mi dedim normal dediler
çok şükür ettim artık gerisi önemli değil gibi oysa ki ben daha dikiş aşamasındaydim ameliyat bitmemişti
kunyesini taktinız mi dedim

Serum bağlayıp durdular doyasiya saramiyordum şükür bugün çıkardılar damar yolunu rahatladım kucağıma aldım o da bunu mu bekliyormuş bilmem birazcık emmeye başladı şükür

darısı hepinizin başına inşallah

Susma sustukca sıra sana gelecek Mervosnur

yakamoz , hayır henüz mama vermedik içerdeki yedikleri 3 gün yetiyormuş. Birkaç damla bile olsa emzirin bezi kirleniyorsa mamaya gerek yok önermiyoruz dediler. Bizim daha 2 gün inşallah gerek olmaz mamaya

Acil çıkış
görüşürüz

Yaa :) Rabbim bize de göstersin o günleri :)
Op bizim yerimize :)

gözümde canlandı bi an bebeğin doğması filan :) çok güzel anlar ya ne güzel maşallah İkraya da :)

çok sevindim buna bende mama vermek zorunda kalmaktan korkuyordum hep emdikçe sıklaşıyor bebişlerin emmeleri bi kaç güne kadar düzeni oturmuş olur hiç merak etme , maşallah sağ salim aldın kızını kucağına darısı bize artık İkracık sağlıkla büyüsün bizde şafaktan geri sayıyoruz az kaldı meleklere kavuşmamıza bakalım bizim cimcimeler neler çektirecekler bize

Insallah gerek kalmaz canim. Hayirlisiyla insallah bizlerde kavusuruz yavrularimiza. Kime benziyor ikra ,

Kızlar ıyı akşamlar
Ozellikle erken ve uc kılonun altında dogan bebeklerde sarılık daha cok oluyormuş, arkadaşım bebek hemşiresı kendı oglu ıkı kılo 200 gr dogdu sutu gelmedı cocukta ememedı hemen, dırek mamayı verdım dıyor tosun gıbı uyudu sarılık fılan olmadı dıyor bende dırek mama verecem sanırım

Insallah gerek kalmaz canim. Hayirlisiyla insallah bizlerde kavusuruz yavrularimiza. Kime benziyor ikra ,
İkimizde sarışınız ama kizimizin saclari koyu, kız halaya çeker derler görümce de esmer ama ikra açık tenli gibi birçok yeni doğan bebeğe oranla

masallah yaaa Allah analı babalı buyutsun cnm darısı bıze inşallahh

Kizimda ilk gun benimde sutum gelmedi. Hemsireler kesinlikle mama vermeyeceksin emzireceksin dediler. Cocuk acliktan aglayip durdu. Ertesi gun eve ciktigimizda atesi cikti kizimin. Acildeki doktor bize cok kizdi mama vermedigimiz icin. Cocugun damagi kurumus dedi ve vucudundaki su azalinca tuz orani yukselmis iyiki beyin kanamasi gecirmemis dedi. O yuzden bu defa sutum gelene kadar mama vereceğim

Son düzenleme:
Canım yazdıklarını okuyunca insan duygulanıyor Allah yavruna ve sana sağlık versin hemende sütün gelir inşallah bol bol :) Sıra bizede gelsin sağlıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…