- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
emmediği zaman mama veriyosunuz dimi canım benim bebişte zayıf ya emmezse diye tecrübeli anneden fikir alayım :) biberonlamı alıyor canım emmediğinde mamayı bi kaç güne kadar güçlendikçe emer oda canım merak etme hiç ilk günler bebişlerin çoğu öyle oluyorHepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim
bugün daha iyiyiz şükür wc ye filan kalkarken çok zorlandiyorum ama İkra hanım emmiyor
canım cırtcırtlı korse nasıl oluyor netten link atarmısın bende bakayım ben aldım da normal korse aldım cırtcırtlı değil külotlu olanlardan almıştımilk doğumumda hastane kendi takmıştı bunda ben kendim aldım Dr.a sormadım henüz cırtcırtlı olmasına dikkat edin göbek toparladıkça sıkılaştırıyorsun yoksa diğerleri bir süre sonra bol gelir.
Dr.unuza sorun birde hastane takıyorsa hiç uğraşmanıza gerek kalmaz
aynen benimde midem cok rahat seninkide indi demekki
canım bu büyük boyu ben kiloluyuM çünkü eğer normlse kilon ortaboy al ben üstüne çamaşır giyerim diye düşündüm
Selam ahali, dün akşam ki tahminlerim doğru çıktı
sancilarimi takip edip sabahı zor ettim
çünkü doktoruma ameliyat olmak istedim
sabah mesai saatleri başlamadan oradaydik eşimle
doktor da erken geldi çok şükür
yaşadıklarımı anlattim yatış yapın doğum başlamış çünkü dedi
yatış yaptık herşeyin çıkarıp ameliyathane önlüğü giydim kocaman ameliyathane masasina diğer yataktan atlayarak geçtim
Eşim agladi ağlayacakken doğumhaneye girdim
herşey çok hızlıydı
genel beklerken spinal oldum, denileni yaptım oturur vaziyette sakince ellerimi dizime koydum iğne için
karnimi boyadılar
kestiler
hafif bir baskı uyguladilar
ikra doğdu , mor gibiydi ama normalmis
kac dikiş atıyosunuz, ikraya künye takıldı mi vs. Onları da bıktırdım meşhur sorularımla :)
Ve beni aynı usul çıkardılar bir sedyeden bir sedyeye odama vardım
25 dakikada olmuştu hepsi
Eşim daha hastane cikislarini verip ailelerimize telefon açmışken biz gelmistik çok şükür
telefondan zor yazılıyor
şimdilik bu kadar
hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum Allahtan
Öhöm öhöm
İkra süper bişi, Allah 'in bize ikramı
İlk aşamada belden aşağımi hissetmedigimden bebeğin çıktığını anlamadim
İkra bi agladi şok oldum, bende göreceğim dedim
gosterdiler mosmor
bu durum normal mi sağlıklı mi dedim normal dediler
çok şükür ettim artık gerisi önemli değil gibi oysa ki ben daha dikiş aşamasındaydim ameliyat bitmemişti
kunyesini taktinız mi dedim
Serum bağlayıp durdular doyasiya saramiyordum şükür bugün çıkardılar damar yolunu rahatladım kucağıma aldım o da bunu mu bekliyormuş bilmem birazcık emmeye başladı şükür
darısı hepinizin başına inşallah
Öhöm öhöm
gosterdiler mosmor
çok şükür ettim artık gerisi önemli değil gibi oysa ki ben daha dikiş aşamasındaydim ameliyat bitmemişti
Serum bağlayıp durdular doyasiya saramiyordum şükür bugün çıkardılar damar yolunu rahatladım kucağıma aldım o da bunu mu bekliyormuş bilmem birazcık emmeye başladı şükür
Susma sustukca sıra sana gelecek Mervosnur
yakamoz , hayır henüz mama vermedik içerdeki yedikleri 3 gün yetiyormuş. Birkaç damla bile olsa emzirin bezi kirleniyorsa mamaya gerek yok önermiyoruz dediler. Bizim daha 2 gün inşallah gerek olmaz mamaya
Acil çıkış
görüşürüz
Insallah gerek kalmaz canim. Hayirlisiyla insallah bizlerde kavusuruz yavrularimiza. Kime benziyor ikra ,Susma sustukca sıra sana gelecek Mervosnur
yakamoz , hayır henüz mama vermedik içerdeki yedikleri 3 gün yetiyormuş. Birkaç damla bile olsa emzirin bezi kirleniyorsa mamaya gerek yok önermiyoruz dediler. Bizim daha 2 gün inşallah gerek olmaz mamaya
Acil çıkış
görüşürüz
İkimizde sarışınız ama kizimizin saclari koyu, kız halaya çeker derler görümce de esmer ama ikra açık tenli gibi birçok yeni doğan bebeğe oranlaInsallah gerek kalmaz canim. Hayirlisiyla insallah bizlerde kavusuruz yavrularimiza. Kime benziyor ikra ,
Öhöm öhöm
gosterdiler mosmor
Kızlar ıyı akşamlar
Ozellikle erken ve uc kılonun altında dogan bebeklerde sarılık daha cok oluyormuş, arkadaşım bebek hemşiresı kendı oglu ıkı kılo 200 gr dogdu sutu gelmedı cocukta ememedı hemen, dırek mamayı verdım dıyor tosun gıbı uyudu sarılık fılan olmadı dıyor bende dırek mama verecem sanırım
Canım yazdıklarını okuyunca insan duygulanıyor Allah yavruna ve sana sağlık versin hemende sütün gelir inşallah bol bol :) Sıra bizede gelsin sağlıkla inşallahÖhöm öhöm
gosterdiler mosmor
Ben 37 gidicem belki ozaman birşey söyler.Bebek donmezse sezeryan Gününü kaç haftalıklar verıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?