Canim senin kontrolun ne zaman sukran hanimaAllahim neler okuyorum cekirge dogurmus hayirli ugurlu olsun saglikla buyusun bebisi. Biz butun gun evde kizimla kucak kucagayiz su son ayi da atlatsak hayirlisiyla.
EBen 37 gidicem belki ozaman birşey söyler.
ben en son 13 ocakta gıtmıstım dönmemiş Demişti nst yede gırmedım hiç acaba ne Zaman gırerım ve gün ne zamana verırBen 37 gidicem belki ozaman birşey söyler.
Aynen bizde de 1 sa sonra mama alin dediler gogsum bombostu ve sut 4 gun sonra gelmeye basladi o arada hep mama verdik ve sarılık da oldu buna ragmen.hic mamayi birakamadik benim hic sutum yoktuKizimda ilk gun benimde sutum gelmedi. Hemsireler kesinlikle mama vermeyeceksin emzireceksin dediler. Cocuk acliktan aglayip durdu. Ertesi gun eve ciktigimizda atesi cikti kizimin. Acildeki doktor bize cok kizdi mama vermedigimiz icin. Cocugun damagi kurumus dedi ve vucudundaki su azalinca tuz orani yukselmis iyiki beyin kanamasi gecirmemis dedi. O yuzden bu defa sutum gelene kadar mama vereceğim
Ilk dogumda sonuna kadar beklenebiliyor dönebilir diye.ikincide benim dr 38+4 ile 39+0 arasi aliyorE
ben en son 13 ocakta gıtmıstım dönmemiş Demişti nst yede gırmedım hiç acaba ne Zaman gırerım ve gün ne zamana verır
Canim senin kontrolun ne zaman sukran hanima
Öhöm öhöm
İkra süper bişi, Allah 'in bize ikramı
İlk aşamada belden aşağımi hissetmedigimden bebeğin çıktığını anlamadim
İkra bi agladi şok oldum, bende göreceğim dedim
gosterdiler mosmor
bu durum normal mi sağlıklı mi dedim normal dediler
çok şükür ettim artık gerisi önemli değil gibi oysa ki ben daha dikiş aşamasındaydim ameliyat bitmemişti
kunyesini taktinız mi dedim
Serum bağlayıp durdular doyasiya saramiyordum şükür bugün çıkardılar damar yolunu rahatladım kucağıma aldım o da bunu mu bekliyormuş bilmem birazcık emmeye başladı şükür
darısı hepinizin başına inşallah
Öhöm öhöm
İkra süper bişi, Allah 'in bize ikramı
İlk aşamada belden aşağımi hissetmedigimden bebeğin çıktığını anlamadim
İkra bi agladi şok oldum, bende göreceğim dedim
gosterdiler mosmor
bu durum normal mi sağlıklı mi dedim normal dediler
çok şükür ettim artık gerisi önemli değil gibi oysa ki ben daha dikiş aşamasındaydim ameliyat bitmemişti
kunyesini taktinız mi dedim
Serum bağlayıp durdular doyasiya saramiyordum şükür bugün çıkardılar damar yolunu rahatladım kucağıma aldım o da bunu mu bekliyormuş bilmem birazcık emmeye başladı şükür
darısı hepinizin başına inşallah
kızlar benim karnım iyice aşağı inmiş ya sanki hiç göbeğim yok gibi geliyo sadece alt taraf şiş. top yutmuş gibi :) mide göğüs kısmı boş bi tuhafım yani
Canım benim de aynı ve kontrolüm 11 Şubat'ta.bebek aşağı ınmş doğm şeklini almş ondan 2 hafta içinde doğar dedi doktorum
Ayva ye cnm iyi geliyormuş!Mide yanmasından ölüyorum ya ne yaptıysam fayda etmiyor .
Çoktan başladı bende neredeyse 2 numara büyüdü benim.Parmaklarımda dolma gibi oldularkizlar sizinde ayak bileklerinizde sislikler basladimi acaba
Ayva ye cnm iyi geliyormuş!
Benimde 1 saat oldu uyanali ve 3 te fln uyudum en son saate baktigimda 3 tu 6 da uyandimGünaydınlar. Bebişim uyutmadı kıpır kıpır maşallah.herkes uyuyor ben 1saat oldu uyandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?