2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bizde de 1 sa sonra mama alin dediler gogsum bombostu ve sut 4 gun sonra gelmeye basladi o arada hep mama verdik ve sarılık da oldu buna ragmen.hic mamayi birakamadik benim hic sutum yoktu

Gozun aydin canim emer o sen telas yapma daha cenesi de gucsuzdur azar azar emicek Ikra hanim.

Canim cok sevindim senin adina ikracikta anne kokusunu alinca emmeye baslamis ne guzel, Rabbim uzun ve saglikli omurler versin. Insallah butun isteyenlere bu duyguyu yasamak nasip olur, insallah bizlerde yavrularimizi kucagimiza saglikla alabiliriz. Ikra nin mis kokusunu bizim icinde kokla

kızlar benim karnım iyice aşağı inmiş ya sanki hiç göbeğim yok gibi geliyo sadece alt taraf şiş. top yutmuş gibi :) mide göğüs kısmı boş bi tuhafım yani
bebek aşağı ınmş doğm şeklini almş ondan 2 hafta içinde doğar dedi doktorum
Canım benim de aynı ve kontrolüm 11 Şubat'ta.
2 hafta olayı benim için de geçerli midir ki?

Günaydııın hamişleeerrr ve bebişleriiiiiiiiiiii.c.tesi gece uyuymayInca mide rahatsızlığından dün gece erkenden sizmisim bugün sabaha karşı açtım gözleri daha da uyku yok.Böyle abuk subuk olunca sinir oluyorum tum gün sersemliyorum. Mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum hepimize mideler rahat bebişler mutlu....

Bende son hazirladiklarimi paylasayim sizlerle.Uyku tutmayan gecelerde bunlarla ugrasmak keyiFli oluyor

Eklentiler

• 20150131_233909.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 131
  • IMG-20150201-WA0000.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 120
  • IMG-20150201-WA0002.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG-20150201-WA0004.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 111
  • IMG-20150201-WA0006.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 108
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…