Canım ben milli egitim deyim sorun çıkacağını pek zannetmiyorum şirketler farklı olabilir.ama bence doktorun raporu vermesi önemli sirket senin kaç günlük hamile olduğunu nerden bilecek ki
Ay inşallah çekirge bizde o güzelliği hayırlı zamanında yaşarız inşallah.Sana da kızını da 41 kere maşallah.Öhöm öhöm
İkra süper bişi, Allah 'in bize ikramı
İlk aşamada belden aşağımi hissetmedigimden bebeğin çıktığını anlamadim
İkra bi agladi şok oldum, bende göreceğim dedim
gosterdiler mosmor
bu durum normal mi sağlıklı mi dedim normal dediler
çok şükür ettim artık gerisi önemli değil gibi oysa ki ben daha dikiş aşamasındaydim ameliyat bitmemişti
kunyesini taktinız mi dedim
Serum bağlayıp durdular doyasiya saramiyordum şükür bugün çıkardılar damar yolunu rahatladım kucağıma aldım o da bunu mu bekliyormuş bilmem birazcık emmeye başladı şükür
darısı hepinizin başına inşallah
Hakkında hayırlısı olsun canımKızlar bende zam haksızlığından dolayı bugun müdürümle konusucam iyileşme yapılmazsa ki yapılsadabu cuma izne ayrılıcam. beni işten çıkarma gibi bi lüksleri yok ne de olsa
Canım cok güzel olmuş ellerine sağlık. bu terliğin ve tacın üstündeki süslemeyi sen mi yapıyorsunBende son hazirladiklarimi paylasayim sizlerle.Uyku tutmayan gecelerde bunlarla ugrasmak keyiFli oluyor
İlkkez dün ayaklarımın şiştiğini gördüm.. iki gün biraz eşimle temizlik yaptık ondan mı oldu ki diyrum sabah kaltığımda inmişti şişi.. İnşallah ayakta fazla kalmaktan olmuştur.. bide ayağımın baş parmağının yanındaki parmağım acıyor.. dün bir temizlik sırasında bir yere mi vurdum acaba hiç bilmiyorum oynatırken acıyorÇoktan başladı bende neredeyse 2 numara büyüdü benim.Parmaklarımda dolma gibi oldular
Benim raporumda tam olarak 32+ şeklinde yazmıyor ama doktor kontrollerimdeki USG ye göre 32+1 gibi oldu ama raporumda 32. haftalık gebelik teşhis edilmiştir. 37. haftaya kadar çalışmasında sakınca yoktur şeklinde bir yazı aldım ...Kızlar günaydın birşey sormak istiyorum çalışabilir raporunuzu 32+0 damı aldınız yoksa ileriki günlerde mesela 32+6 da alsak da olur mu ?
Öhöm öhöm
İkra süper bişi, Allah 'in bize ikramı
İlk aşamada belden aşağımi hissetmedigimden bebeğin çıktığını anlamadim
İkra bi agladi şok oldum, bende göreceğim dedim
gosterdiler mosmor
bu durum normal mi sağlıklı mi dedim normal dediler
çok şükür ettim artık gerisi önemli değil gibi oysa ki ben daha dikiş aşamasındaydim ameliyat bitmemişti
kunyesini taktinız mi dedim
Serum bağlayıp durdular doyasiya saramiyordum şükür bugün çıkardılar damar yolunu rahatladım kucağıma aldım o da bunu mu bekliyormuş bilmem birazcık emmeye başladı şükür
darısı hepinizin başına inşallah
son 2 haftadır bende yatağımda yatamıyorum oturma odasına transfer oldum.. kanepe daha sert olduğu için daha rahat edebiliyorum ama uyumak ne mümkün.. uykumu alamadığım için şu an sağdan sağdan baş ağrım var gözümü açamıyorumbu gece hiç uyuyamadım saat 3 flndı zombi gibiydim ve yatakta uyuyamıyorum yumuşak geliyo bel ağrısı nefes darlığı derken koltukta rahat edebildim, her geçen gün daha zor olmaya başladı sanki
32+0'da tamKızlar günaydın birşey sormak istiyorum çalışabilir raporunuzu 32+0 damı aldınız yoksa ileriki günlerde mesela 32+6 da alsak da olur mu ?
Saol canım müdürümle konustum benim bilgim yok dedi böyle bir düşünceleri olsa bana bilgi verirlerdi dedi. Patronlarla konusup bana haber vericek.Hakkında hayırlısı olsun canım
bu gece hiç uyuyamadım saat 3 flndı zombi gibiydim ve yatakta uyuyamıyorum yumuşak geliyo bel ağrısı nefes darlığı derken koltukta rahat edebildim, her geçen gün daha zor olmaya başladı sanki
Bi de pijamalar hepten bol oluyor doğumdan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?