2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben milli egitim deyim sorun çıkacağını pek zannetmiyorum şirketler farklı olabilir.ama bence doktorun raporu vermesi önemli sirket senin kaç günlük hamile olduğunu nerden bilecek ki

hımmm milli eğitimi bilemiyorum cnm belki farklıdır.bana çalıştığım şirket 32. haftanda rapor getirmen lazım dedi ben tam 32 de çalışabilir raporumu aldım.37 ye kadar..ama o kadar devam edemicem bu hafta yada onumuzdeki hafta bırakıcam artık..

Ay inşallah çekirge bizde o güzelliği hayırlı zamanında yaşarız inşallah.Sana da kızını da 41 kere maşallah.

Gunaydinnn
biz doktora gidiyoruzzz.kontrol ve nst var.sanci cikip dogurmaktan korkuyorumm))

raporlar konusundada saglik ocagina kaydiniz varsa devlet ordan takip edebilir diye dusunuyorum.cunku kayitta son adet tarihini fln soruyilar.cocuk dogunca gitmezsen pesine dusuyolar eve felan geliyilar:)

Çoktan başladı bende neredeyse 2 numara büyüdü benim.Parmaklarımda dolma gibi oldular
İlkkez dün ayaklarımın şiştiğini gördüm.. iki gün biraz eşimle temizlik yaptık ondan mı oldu ki diyrum sabah kaltığımda inmişti şişi.. İnşallah ayakta fazla kalmaktan olmuştur.. bide ayağımın baş parmağının yanındaki parmağım acıyor.. dün bir temizlik sırasında bir yere mi vurdum acaba hiç bilmiyorum oynatırken acıyor umarım geçici bir durumdur..

Günaydın kızlar haftanın ilk günü yağmurla geldi.
Uykusuzluk bende de var ama benim oğlum saolsun sabah namaza kalktigimda beni goremeyince uyandı daha da yatirmadi. Biraksa uyurum da nerde. ....
Son zamanlar daha sıkıcı geçiyor. Bir tarafım doğsun diğer tarafım dursun diyor. Sabah ağladım oğlum beni hiç bırakmıyor diğeride doğunca ben ne yapacağım diye.
Bu haftada tatil evde bile yoruluyorum. Daha 2 hafta daha çalışacağım. Evde temizlik yapamıyorum. Hemen yoruluyorum. Birde yorulup erken doğum yapmak istemiyorum. 37. Haftam dolsun başlayacağım temizliğe.
Birde kızlar özellikle gebelik şekeri çıkanlar bebek doğduğunda aç kalırsa şekeri düşüyor. Doğum yaparken mutlaka söyleyin. Aç çocuk uyumaz zaten 20 cc mama ancak veriliyor. Ben mama mı alıp gideceğim hastaneye gerçi hastanede veriyorlar ama yanımda bulunsun. Oğlum sarılık olduğunda çocuk doktoru önce iyice emzir sonra 30 cc mama ver dedi sütüm cogalincaya kadar. Böylece oğlum sarılık tedavisi görmek zorunda kalmadı

Kızlar günaydın birşey sormak istiyorum çalışabilir raporunuzu 32+0 damı aldınız yoksa ileriki günlerde mesela 32+6 da alsak da olur mu ?
Benim raporumda tam olarak 32+ şeklinde yazmıyor ama doktor kontrollerimdeki USG ye göre 32+1 gibi oldu ama raporumda 32. haftalık gebelik teşhis edilmiştir. 37. haftaya kadar çalışmasında sakınca yoktur şeklinde bir yazı aldım ...

Hayırlı uğurlu olsun Allah uzun ömürler versin Canım. Darısı bizim başımıza

Bu arada doktorsuz kaldığımı söylemiştim ya cuma günü aynı hastanenin başka kadın dogumcularindan randevu almak için dr seçtim. Fotolarina baktım baktım içime sinen birine randevu aldım oda en erken perşembe gününe. Herkes dolu anacigim . Eğer ilkim sezaryen olmasaydı sancim gelinceye kadar dr gitmeyecektim. Sonra ver elini zeynep kamil.

bu gece hiç uyuyamadım saat 3 flndı zombi gibiydim ve yatakta uyuyamıyorum yumuşak geliyo bel ağrısı nefes darlığı derken koltukta rahat edebildim, her geçen gün daha zor olmaya başladı sanki

bu gece hiç uyuyamadım saat 3 flndı zombi gibiydim ve yatakta uyuyamıyorum yumuşak geliyo bel ağrısı nefes darlığı derken koltukta rahat edebildim, her geçen gün daha zor olmaya başladı sanki
son 2 haftadır bende yatağımda yatamıyorum oturma odasına transfer oldum.. kanepe daha sert olduğu için daha rahat edebiliyorum ama uyumak ne mümkün.. uykumu alamadığım için şu an sağdan sağdan baş ağrım var gözümü açamıyorum

KOLTUKTA NASIL UYUYORSUNUZ? bende daha o aşamaya gelmedi uyku hallerim ama öyle olursam kolay atlatamam gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…