2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy çokk güzel bir duygu canım darısı biizm başımıza inş...

çekirgeee doğum haberini aldık whatsap ekibi olarak :))
ama senin yazmanı bekledikk ALLAH analı babalı büyütsünn çok şükür sağ salim kavuştun ikra ya
darısı bizlerin başına..

kızlarr günaydın hayırlı haftalar..
kollarımda halsizlik ve boğaz ağrısı ile uyandım bu sabah
yataktan işkence çekerek uyandım resmen 7 şubat bir an önce gelsinnn

Kızlar günaydın birşey sormak istiyorum çalışabilir raporunuzu 32+0 damı aldınız yoksa ileriki günlerde mesela 32+6 da alsak da olur mu ?

Kızlar bende zam haksızlığından dolayı bugun müdürümle konusucam iyileşme yapılmazsa ki yapılsada bu cuma izne ayrılıcam. beni işten çıkarma gibi bi lüksleri yok ne de olsa

Ayy cumartesi mı geldi İkra Çek :)
Gözünüz aydın sağ salim aldın kucağına çok şükür
darısı bizlere inşallah

gunaydın:))

Cekirgee gözün aydın cnm darısı başımıza inşallah:)uykudan ölerek işe gelmeye devam..az kaldı inşallah bi izne çıkaydık bizde bi rahat etseydik diyorum başka bişey demiyorum.bu arada what grubuyla ilgilenen arkadaşlara mail attım numaramı ama sanırım almıyorsunuz çunku ne bir cevap verildi nede eklenildim..neden anlayamadım.sağlık olsun.

32 haftalıkken alman lazım o rapor olmadan şirket seni çalıştıramaz..
Canım ben milli egitim deyim sorun çıkacağını pek zannetmiyorum şirketler farklı olabilir.ama bence doktorun raporu vermesi önemli sirket senin kaç günlük hamile olduğunu nerden bilecek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…