- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
ayyy çokk güzel bir duygu canım darısı biizm başımıza inş...Öhöm öhöm
İkra süper bişi, Allah 'in bize ikramı
İlk aşamada belden aşağımi hissetmedigimden bebeğin çıktığını anlamadim
İkra bi agladi şok oldum, bende göreceğim dedim
gosterdiler mosmor
bu durum normal mi sağlıklı mi dedim normal dediler
çok şükür ettim artık gerisi önemli değil gibi oysa ki ben daha dikiş aşamasındaydim ameliyat bitmemişti
kunyesini taktinız mi dedim
Serum bağlayıp durdular doyasiya saramiyordum şükür bugün çıkardılar damar yolunu rahatladım kucağıma aldım o da bunu mu bekliyormuş bilmem birazcık emmeye başladı şükür
darısı hepinizin başına inşallah
Öhöm öhöm
gosterdiler mosmor
çok şükür ettim artık gerisi önemli değil gibi oysa ki ben daha dikiş aşamasındaydim ameliyat bitmemişti
Serum bağlayıp durdular doyasiya saramiyordum şükür bugün çıkardılar damar yolunu rahatladım kucağıma aldım o da bunu mu bekliyormuş bilmem birazcık emmeye başladı şükür
günaydın kızlarrr napıyosunuzzz
Ayy cumartesi mı geldi İkra Çek :)Öhöm öhöm
gosterdiler mosmor
Canım ben ctesi 31+3 te aldım ama sonrasında verirler mi bilemedimKızlar günaydın birşey sormak istiyorum çalışabilir raporunuzu 32+0 damı aldınız yoksa ileriki günlerde mesela 32+6 da alsak da olur mu ?
Ben 32+5 te alicam dr ile konuştum ama.sende bir sor istersenKızlar günaydın birşey sormak istiyorum çalışabilir raporunuzu 32+0 damı aldınız yoksa ileriki günlerde mesela 32+6 da alsak da olur mu ?
benim 32+2 ydi sanırım aldığımda.Kızlar günaydın birşey sormak istiyorum çalışabilir raporunuzu 32+0 damı aldınız yoksa ileriki günlerde mesela 32+6 da alsak da olur mu ?
Ben 32+5 te alicam dr ile konuştum ama.sende bir sor istersen
Canım ben milli egitim deyim sorun çıkacağını pek zannetmiyorum şirketler farklı olabilir.ama bence doktorun raporu vermesi önemli sirket senin kaç günlük hamile olduğunu nerden bilecek ki32 haftalıkken alman lazım o rapor olmadan şirket seni çalıştıramaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?