kiloya takılma cnm önemli olan gelişimini tamamlamış olması.hem normal istiyorsan daha iyi çok kilolu olursa zor doğar.seninkide gününü beklerse 3000 i geçer zaten.Kizlar gunaydin iyi haftalar hepinize
Doktorumuzdan donduk 36+4 2750 gram suyumuz iyi hala normal dogum pozisyonundayiz kilomuz az mi bana mi oyle geldi siz ne diyosunuz
Bende öyle yataktayim ama bel ağrısından keyfim yok. Kalkıp evi toplayacagim oğlumu babaanne ye birakmistim birazdan gelir esas maraton o zaman başlarslm anneler ....
bir haftaya daha başladık.çalışan annelerimize kolay gelsin.havada yağmur tam uyuma havası hiç bir şey yapasım yok.
Ben minik hazır çiçeklerden almıştım bunlar hazır kalp şeklinde hazırlanmış satiliyordu görünce aldım hemen.Günaydınlarrrrr
Canım cok güzel olmuş ellerine sağlık. bu terliğin ve tacın üstündeki süslemeyi sen mi yapıyorsun
kiloya takılma cnm önemli olan gelişimini tamamlamış olması.hem normal istiyorsan daha iyi çok kilolu olursa zor doğar.seninkide gününü beklerse 3000 i geçer zaten.
Canım bi de bu ödemeler için bol su içip tuzluyu azaltmak gerekiyor. Tabi yorgunluğun çok ayakta kalmaninda etkisi vardır.İlkkez dün ayaklarımın şiştiğini gördüm.. iki gün biraz eşimle temizlik yaptık ondan mı oldu ki diyrum sabah kaltığımda inmişti şişi.. İnşallah ayakta fazla kalmaktan olmuştur.. bide ayağımın baş parmağının yanındaki parmağım acıyor.. dün bir temizlik sırasında bir yere mi vurdum acaba hiç bilmiyorum oynatırken acıyorumarım geçici bir durumdur..
Günaydınn cnm bence iyi değil mi kilosuKizlar gunaydin iyi haftalar hepinize
Doktorumuzdan donduk 36+4 2750 gram suyumuz iyi hala normal dogum pozisyonundayiz kilomuz az mi bana mi oyle geldi siz ne diyosunuz
Haydi hayırlısı kafanı meşgul edeceğine konusman daha iyi olmuş.Saol canım müdürümle konustum benim bilgim yok dedi böyle bir düşünceleri olsa bana bilgi verirlerdi dedi. Patronlarla konusup bana haber vericek.
sayın müdürümm fizik tedaviye başladı bana ayın 20 sine kadar gel diyoorr
kafayı yemişş benim bu hafta son nereye giderse gitsin..
birde işyeri kalabalık olduğu için daha iyiymiş evde oturursam canım sıkılacakmış ...
Tesekkur ediyorum o olculen aciklik baskaymis sanirim burda arkadaslardan biri yazmis. Carsamba tandevum var bakalim ne dicek doktorum cok konusmuyor hatta beni tersledi gibi hissettim acaba hamilelik psikolojisi mi.;(Canım doktorum risk almaz heralde ama en azından doğumun çok yakın olabilir ,benim bir tanıdığım 1 hafta öyle gezmiş.Yine de rahat edemeyeceksen başka bir doktora daha danış ,hakkında hayırlısı Allahım sana da bebeğinede sağlık versin inşallah.
Yorgunluktan sıkılmaya vakit mi olacak acaba bi de akıl vermeseler
Allahım insanlara bak ya. Canının sıkılıp sıkılmayacağına bile kendisi mi karar verecekmiş son haftalarına gelmişsin pes doğrususayın müdürümm fizik tedaviye başladı bana ayın 20 sine kadar gel diyoorr
birde işyeri kalabalık olduğu için daha iyiymiş evde oturursam canım sıkılacakmış ...
yasal olarak tutamaz ki zaten senisayın müdürümm fizik tedaviye başladı bana ayın 20 sine kadar gel diyoorr
Bilmem ki iki haftada 200 gram almisGünaydınn cnm bence iyi değil mi kilosuhemen hemen aynı haftalarımız seninle benim de öğleden sonra var kontrolüm. kilosu zaten az olduğunda doktorlar söylüyorlar
Maşallah ikinize deSelam bayanlar herkeslere günaydın....
Cumartesi günü kontorlümüz vardı... baş geliş pozisyonunu almış.. nstde sancı çıkmadı... 2350-46 cm olmuş paşa...herşey çok iyi ... bir hafta sonraya tekrar görüşcez :)
şu halde bile oturamıyorum ne anlayışsız yaa..Allahım insanlara bak ya. Canının sıkılıp sıkılmayacağına bile kendisi mi karar verecekmiş son haftalarına gelmişsin pes doğrusu
yasal olarak tutamaz ki zaten seniiş yeri ceza alır valla deli mi bunlar
Müdürün konuşursa belki düzeltme yaparlar.Bebeğinde iyiymiş Allah esirgesin.Benimde cumartesi kontrolüm vardı kızlar 1870 olmus kilosu karnımda bildiğiniz yatay şekilde yatıyordu. Düşünen adam pozisyonu almıştı.yüzünü göremedik ensesini gösterdi bize sağolsun minnoş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?