2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar gunaydin iyi haftalar hepinize
Doktorumuzdan donduk 36+4 2750 gram suyumuz iyi hala normal dogum pozisyonundayiz kilomuz az mi bana mi oyle geldi siz ne diyosunuz
kiloya takılma cnm önemli olan gelişimini tamamlamış olması.hem normal istiyorsan daha iyi çok kilolu olursa zor doğar.seninkide gününü beklerse 3000 i geçer zaten.

slm anneler ....
bir haftaya daha başladık.çalışan annelerimize kolay gelsin.havada yağmur tam uyuma havası hiç bir şey yapasım yok.
Bende öyle yataktayim ama bel ağrısından keyfim yok. Kalkıp evi toplayacagim oğlumu babaanne ye birakmistim birazdan gelir esas maraton o zaman başlar

Günaydınlarrrrr

Canım cok güzel olmuş ellerine sağlık. bu terliğin ve tacın üstündeki süslemeyi sen mi yapıyorsun
Ben minik hazır çiçeklerden almıştım bunlar hazır kalp şeklinde hazırlanmış satiliyordu görünce aldım hemen.

kiloya takılma cnm önemli olan gelişimini tamamlamış olması.hem normal istiyorsan daha iyi çok kilolu olursa zor doğar.seninkide gününü beklerse 3000 i geçer zaten.

Evet normal olsun istiyorum fatma ablacim o zmaan takilacak bi durum yok sagolasin cevap icin

Canım bi de bu ödemeler için bol su içip tuzluyu azaltmak gerekiyor. Tabi yorgunluğun çok ayakta kalmaninda etkisi vardır.

Kızlar emzik ve biberonda ne aldığınız silikon uçmu kauçuk uçmu ? Ben Avent silikon düşünüyorum da

Kizlar gunaydin iyi haftalar hepinize
Doktorumuzdan donduk 36+4 2750 gram suyumuz iyi hala normal dogum pozisyonundayiz kilomuz az mi bana mi oyle geldi siz ne diyosunuz
Günaydınn cnm bence iyi değil mi kilosu hemen hemen aynı haftalarımız seninle benim de öğleden sonra var kontrolüm. kilosu zaten az olduğunda doktorlar söylüyorlar

sayın müdürümm fizik tedaviye başladı bana ayın 20 sine kadar gel diyoorr
kafayı yemişş benim bu hafta son nereye giderse gitsin..
birde işyeri kalabalık olduğu için daha iyiymiş evde oturursam canım sıkılacakmış ...

Saol canım müdürümle konustum benim bilgim yok dedi böyle bir düşünceleri olsa bana bilgi verirlerdi dedi. Patronlarla konusup bana haber vericek.
Haydi hayırlısı kafanı meşgul edeceğine konusman daha iyi olmuş.

Yorgunluktan sıkılmaya vakit mi olacak acaba bi de akıl vermeseler

Tesekkur ediyorum o olculen aciklik baskaymis sanirim burda arkadaslardan biri yazmis. Carsamba tandevum var bakalim ne dicek doktorum cok konusmuyor hatta beni tersledi gibi hissettim acaba hamilelik psikolojisi mi.;(

Allahım insanlara bak ya. Canının sıkılıp sıkılmayacağına bile kendisi mi karar verecekmiş son haftalarına gelmişsin pes doğrusu

yasal olarak tutamaz ki zaten seni iş yeri ceza alır valla deli mi bunlar

Günaydınn cnm bence iyi değil mi kilosu hemen hemen aynı haftalarımız seninle benim de öğleden sonra var kontrolüm. kilosu zaten az olduğunda doktorlar söylüyorlar
Bilmem ki iki haftada 200 gram almis o yuzden az gibi gelmisti saglikli olsunda gerisi onemli degil sende iyi haberlerle gel insallah arkadasim

Maşallah ikinize de

Müdürün konuşursa belki düzeltme yaparlar.Bebeğinde iyiymiş Allah esirgesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…