2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam bayanlar herkeslere günaydın....

Cumartesi günü kontorlümüz vardı... baş geliş pozisyonunu almış.. nstde sancı çıkmadı... 2350-46 cm olmuş paşa...herşey çok iyi ... bir hafta sonraya tekrar görüşcez :)

o pozisyonu yeni mi aldı Yeliz... 2 hafta önce gittiğimde benimki henüz dönmemişti.. doktor anlarsın döndüğünü dedi ama ben hala bişi anlamıyorum.. açıkçası merakta ediyorum ne zaman dönecek diye

Kızlar ya doğum çantasına neler koydunuz ? bu hafta sonu onu hazırlıcam eksik bişiler kalsın istemiyorum

günaydın .... Hayırlı Haftalar kzılar.. çok uykum var

Kızlar ya doğum çantasına neler koydunuz ? bu hafta sonu onu hazırlıcam eksik bişiler kalsın istemiyorum
Ben daha hazirlamadim. Ama anne için pijama takımı terlik iç çamaşırı orkid sabahlık yada hırka.
Bebek için
En az iki iç zıbın
Iki tek alt
Üstüne giydirmek için iki tulum yada dış zıbın şapka eldiven mendil battaniye bez mama çorap (kendin için de al )
Islak mendil kagit havlu kolonya kahve eğer epidural sezaryen olacaksan
Aklıma gelenler şimdilik bunlar

Benimki çok önce almıştı... bundan önceki kontrolde makat gelişe dönmüş dedi... bu kontroldede başgeliş dedi... benim sezeryan olacağı için ( mecburi ) çok önemli değil ama makat geliş posizyonunda çok canımı yakıyordu... şimdi rahatladım eve evet doktorun dediği gibi ben anladım posizyonunun değiştiğini ... o hareketlere anlamamak imkansızdı :)

Bende eksikleri tamamladım haftasonu ... gecelik sıkıntım vardı c&a dan aldım sonunda büyük kalıp S beden... paşayada çıkış için bir kaç kadife tulum vs aldım... sanırım eksiklerim bebek bezi ıslak mendili ped biberon emzik... onuda alıcam inşallah acelesi yok... acil bişey olduğunda herkesin alıp getirebileceği şeyler sonuçda

Canım, benim 20 haftada başı yukarda idi 27-28 haftamda başı rahim yoluna gelmiş dedi... ve ben o dönüşünü muayenede doktor söyleyince anladım ki bir iki gün önce kasıklarımda öyle bir baskı ve ani bir acı hissettim demek ki o sırada dönmüş demiştim..

Cok tesekkurler ineternette bilgi bulamamistim bugun bir kontrol daha oldu sancilarim bobrekten kaynakliymis su cokbicmeme ragmen geveleri hic tuvalete kalkmiyordum ellerimde cok sis uyaniyordum sag bobregim idrar biriktiriyormus bobregin ciddi durumda dedi hap verdi birde suda eriyen bisiler. Carsamba yeniden gorusucez umarim bobrek duzelir o zamana kadar. 33 hafta ve 8 kilodayim ama ellerimi gormelisiniz sabahlari cok buyukler. Aman bebek icin icim rahatladi yaa doktorun senin yaptigin aciklamayi yapsaydi stresede girmemis olurdum ;(tekrar tesekkurler

Tesekkur ederim cevap icin iyiki bu site var ya insan rahatliyor hicbiryerde bulamadigim bilgilere tek tek cevap yazmissiniz iyi varsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…