Selam bayanlar herkeslere günaydın....
Cumartesi günü kontorlümüz vardı... baş geliş pozisyonunu almış.. nstde sancı çıkmadı... 2350-46 cm olmuş paşa...herşey çok iyi ... bir hafta sonraya tekrar görüşcez :)
Ben daha hazirlamadim. Ama anne için pijama takımı terlik iç çamaşırı orkid sabahlık yada hırka.Kızlar ya doğum çantasına neler koydunuz ? bu hafta sonu onu hazırlıcam eksik bişiler kalsın istemiyorum
valla bende daha hazırlamadım.Kızlar ya doğum çantasına neler koydunuz ? bu hafta sonu onu hazırlıcam eksik bişiler kalsın istemiyorum
doğumlar olunca insan telaşlanıyor... e yarın da 35.haftama giriyorum nolur nolmazvalla bende daha hazırlamadım.
Bi sürüde eksiğim var :S artık hazırlamak lazım yavaştan yavaştan
o pozisyonu yeni mi aldı Yeliz... 2 hafta önce gittiğimde benimki henüz dönmemişti.. doktor anlarsın döndüğünü dedi ama ben hala bişi anlamıyorum.. açıkçası merakta ediyorum ne zaman dönecek diye
aynen öyle belkide son 2 3 haftamız :Sdoğumlar olunca insan telaşlanıyor... e yarın da 35.haftama giriyorum nolur nolmaz
Kızlar ya doğum çantasına neler koydunuz ? bu hafta sonu onu hazırlıcam eksik bişiler kalsın istemiyorum
Merhaba tatlim, bayagi endiselenmissin. O 3 cm olan rahim yolu/agizidir (cerviks). O ultrasonda cizgi olarak gorunur, kisalmaya baslayinca acilmaya baslamis demek oluyor. Ben iki kontroldur olcturuyorum, en son 3,5 cmdi. Esim yanimda degil kisaldigini duydugum anda cagircam diye kendim istiyorum bakmasina. Senin sandigin acikliga ultrason aletiyle degil, el muayenesiyle bakarlar. Merak etme, bebisin henuz gelmez
Canım, benim 20 haftada başı yukarda idi 27-28 haftamda başı rahim yoluna gelmiş dedi... ve ben o dönüşünü muayenede doktor söyleyince anladım ki bir iki gün önce kasıklarımda öyle bir baskı ve ani bir acı hissettim demek ki o sırada dönmüş demiştim..o pozisyonu yeni mi aldı Yeliz... 2 hafta önce gittiğimde benimki henüz dönmemişti.. doktor anlarsın döndüğünü dedi ama ben hala bişi anlamıyorum.. açıkçası merakta ediyorum ne zaman dönecek diye
Merhaba tatlim, bayagi endiselenmissin. O 3 cm olan rahim yolu/agizidir (cerviks). O ultrasonda cizgi olarak gorunur, kisalmaya baslayinca acilmaya baslamis demek oluyor. Ben iki kontroldur olcturuyorum, en son 3,5 cmdi. Esim yanimda degil kisaldigini duydugum anda cagircam diye kendim istiyorum bakmasina. Senin sandigin acikliga ultrason aletiyle degil, el muayenesiyle bakarlar. Merak etme, bebisin henuz gelmez
slm anneler ....
bir haftaya daha başladık.çalışan annelerimize kolay gelsin.havada yağmur tam uyuma havası hiç bir şey yapasım yok.
Tesekkur ederim cevap icin iyiki bu site var ya insan rahatliyor hicbiryerde bulamadigim bilgilere tek tek cevap yazmissiniz iyi varsinizBazı kişilerde açıklık olabiliyor fakat bebek hemen doğmuyor. Mikrop kapmasın diye temizliğine dikkat et,kendine dikkat et ağır iş yapma ve dinlen. Bi arkadaşımın 32 de 2.5 cm açıklık vardı 4 hafta durdu bebek çok şükür fakat hep yattı . Kasılman olursa ve suyun gelirse gecikmeden druna git derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?