2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende öyle cnm esnemekten ağzım yırtılıcak artık

İnşallah canım son haftalar olunca insanı her kontrolde daha bi heyecan basıyor. Erken doğumları da duydukça benim psikoloji hepten gitti

kesinlikle ben cumartesi günü gidicem hem çatı hem rapor için..
nst ye giricem doğumu konuşucam
birde benim yarın 37.haftam tırsıyorum..

KOLTUKTA NASIL UYUYORSUNUZ? bende daha o aşamaya gelmedi uyku hallerim ama öyle olursam kolay atlatamam gibi geliyor
benm koltuğumun minderleri kaldırınca tek kişilik yatak ebatında geniş oluyo ve sert biraz yatağa göre anca ozaman rahat nefes alabiliyorum cnm, normalde rahat edemicem bi sertlik ama hamileyken orası bana en iyi uyuma yeri gelio :)

kesinlikle ben cumartesi günü gidicem hem çatı hem rapor için..
nst ye giricem doğumu konuşucam
birde benim yarın 37.haftam tırsıyorum..
Benim de bu hafta son inşallah cuma günü ayrılıyorum. Ama çatı konusunda hala tırsıyorum çünkü saolsun doktorum hiç konusunu dahi açmıyor sadece yardımcısına sordum genellikle 38 gibi yapar doğumu başlatabiliyor bazen dedi

Canım bi de bu ödemeler için bol su içip tuzluyu azaltmak gerekiyor. Tabi yorgunluğun çok ayakta kalmaninda etkisi vardır.
İnşallahh çok ayakta kalmaktan olmuştur.. görünce moralim bozuldu ayaklarımı ya... parmağımla bastırıyorum içine gömülüyor geri geliyor .. neyse ki sabahtan inmiş biraz ama ayak parmağım acıyor

Hayirli olsun cnm nedit bu densiz insanlardan yeni annelerin cektigi. 2 arkadasim dogum yapti bebekler tosun gibi ama gozleri doymadi 4 kilo uzeri bebek olmali sanirim tatmin olmalari icin milletin aa bide kizlara sut baskisi yapanlar var 30 gunluk bebekler sutu cok yok diye biri annesi yetersiz cikti dedi yanimda. Kafaya takmamaya caliscaz ama benim basimda olmamasina ragmen ben sinir oldum. Lausaya soylenmicek laflarla karailasicaz bence hep.

yasal işlerini hallet yeter ki sonra çık... valla kimseye yaranamazsın canım..

Kızlar ya doğum çantasına neler koydunuz ? bu hafta sonu onu hazırlıcam eksik bişiler kalsın istemiyorum
2 tane sabahlıklı pijama,3 tane kullan at kilot,2 tane babaanne kilodu,orkid gece,hasta bezi,1 emzirme atleti ve sütyeni,1 şal,1 yelek,1 patik,çorap,terlik,1 paket peçete,1 adet havlu kumaş,terlik,göğüs pedi,deodorant sanırım bu kadar.Benimde eşyalar dışarda sonradan çantaya yerleştiricem.Bide kuru meyvelerden özellikle kayısı ve dut olacak komposto yapıcam 1,5 lt lik şişeye yanıma alıcam.

Oğlum için 1 takım onlu hastane çıkışı,1 tane alt üst takım,2 adet bez bohçaya sarıcam öncelikle.Karışmasın diye.Bunların yedeklerini de koyucam.Biberonu,emziği,kalın battaniyesi olacak.Araba koltuğunu götürücez.Yüzüne örtmek için sarı tülbent.Ağız bezi,Süt pompası da koyucam.

Canım ben milli egitim deyim sorun çıkacağını pek zannetmiyorum şirketler farklı olabilir.ama bence doktorun raporu vermesi önemli sirket senin kaç günlük hamile olduğunu nerden bilecek ki
milli egitimdeysen sana bişi sorabilir miyim herkes farklı cevap veriyor kafam karıstı ben calışabilir rap gecen hafta verdim semestra denk geliyor 2.donem 3 hafta daha calısıcam fakat semestra denk gelen haftaları aktarabiliyor muyum?

geçmiş olsun. inşallah ilaçlarla kısa sürede düzelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…