- 17 Kasım 2013
- 232
- 298
- 358
Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın valla zor cnmşu halde bile oturamıyorum ne anlayışsız yaa..
bende öyle cnm esnemekten ağzım yırtılıcak artıkson 2 haftadır bende yatağımda yatamıyorum oturma odasına transfer oldum.. kanepe daha sert olduğu için daha rahat edebiliyorum ama uyumak ne mümkün.. uykumu alamadığım için şu an sağdan sağdan baş ağrım var gözümü açamıyorum
İnşallah canım son haftalar olunca insanı her kontrolde daha bi heyecan basıyor. Erken doğumları da duydukça benim psikoloji hepten gitti
Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın valla zor cnm
cok akıllılar valla cokkaçak çalıştırıcak :))
benm koltuğumun minderleri kaldırınca tek kişilik yatak ebatında geniş oluyo ve sert biraz yatağa göre anca ozaman rahat nefes alabiliyorum cnm, normalde rahat edemicem bi sertlik ama hamileyken orası bana en iyi uyuma yeri gelio :)KOLTUKTA NASIL UYUYORSUNUZ? bende daha o aşamaya gelmedi uyku hallerim ama öyle olursam kolay atlatamam gibi geliyor
amin canım saol desteğin için :-*Müdürün konuşursa belki düzeltme yaparlar.Bebeğinde iyiymiş Allah esirgesin.
Benim de bu hafta son inşallah cuma günü ayrılıyorum. Ama çatı konusunda hala tırsıyorum çünkü saolsun doktorum hiç konusunu dahi açmıyor sadece yardımcısına sordum genellikle 38 gibi yapar doğumu başlatabiliyor bazen dedikesinlikle ben cumartesi günü gidicem hem çatı hem rapor için..
nst ye giricem doğumu konuşucam
birde benim yarın 37.haftam tırsıyorum..
İnşallahh çok ayakta kalmaktan olmuştur.. görünce moralim bozuldu ayaklarımı ya... parmağımla bastırıyorum içine gömülüyor geri geliyor .. neyse ki sabahtan inmiş biraz ama ayak parmağım acıyorCanım bi de bu ödemeler için bol su içip tuzluyu azaltmak gerekiyor. Tabi yorgunluğun çok ayakta kalmaninda etkisi vardır.
Hayirli olsun cnm nedit bu densiz insanlardan yeni annelerin cektigi. 2 arkadasim dogum yapti bebekler tosun gibi ama gozleri doymadi 4 kilo uzeri bebek olmali sanirim tatmin olmalari icin milletin aa bide kizlara sut baskisi yapanlar var 30 gunluk bebekler sutu cok yok diye biri annesi yetersiz cikti dedi yanimda. Kafaya takmamaya caliscaz ama benim basimda olmamasina ragmen ben sinir oldum. Lausaya soylenmicek laflarla karailasicaz bence hep.Selam kızlar
hepinize ayrı ayrı çok teşekkürler
gelişmeleri aktarmaya devam edecem ( :
Hastane çok sıkıcı
Neyseki gazım çıktı ve yarın öğlen taburcu olacağız
İkra hanım hala çok nadir emiyor inşallah alışır
ben o gece kapi süsü, balon filan atmıştım çantaya
esim ve ablamlar da çiçek getirdi
iki arada bir derede duruma göre oda süslerim fena değil
ikramlik süsleme yattı tabi zaten pek gerekte yokmus börek çörek bile yapmış ablam diğerleri de içecek getirdi
biz unutmuştuk ilk gün, sonra eşim lokum aldı
abidik gubidik konuşanlar da olmuyor değil
bebek agliyorsa açmış, emzirmek lazımmis, yok bebek niye bu kadar ufakmis filan
kendini bilmeyen tipleri bende verdim cevaplarını
ikra uyandı , kaçtım
yasal işlerini hallet yeter ki sonra çık... valla kimseye yaranamazsın canım..sayın müdürümm fizik tedaviye başladı bana ayın 20 sine kadar gel diyoorr
kafayı yemişş benim bu hafta son nereye giderse gitsin..
birde işyeri kalabalık olduğu için daha iyiymiş evde oturursam canım sıkılacakmış ...
kesinlikle ben cumartesi günü gidicem hem çatı hem rapor için..
nst ye giricem doğumu konuşucam
birde benim yarın 37.haftam tırsıyorum..
2 tane sabahlıklı pijama,3 tane kullan at kilot,2 tane babaanne kilodu,orkid gece,hasta bezi,1 emzirme atleti ve sütyeni,1 şal,1 yelek,1 patik,çorap,terlik,1 paket peçete,1 adet havlu kumaş,terlik,göğüs pedi,deodorant sanırım bu kadar.Benimde eşyalar dışarda sonradan çantaya yerleştiricem.Bide kuru meyvelerden özellikle kayısı ve dut olacak komposto yapıcam 1,5 lt lik şişeye yanıma alıcam.Kızlar ya doğum çantasına neler koydunuz ? bu hafta sonu onu hazırlıcam eksik bişiler kalsın istemiyorum
Bana kauçuk doğal madde olduğu için daha sağlıklı geliyor chicco aldımKızlar emzik ve biberonda ne aldığınız silikon uçmu kauçuk uçmu ? Ben Avent silikon düşünüyorum da
7 şubatı bekliyorum canımmyasal işlerini hallet yeter ki sonra çık... valla kimseye yaranamazsın canım..
Bende çatıdan tırsıyorum 37. haftadamı çatı oluyorsun canım
milli egitimdeysen sana bişi sorabilir miyim herkes farklı cevap veriyor kafam karıstı ben calışabilir rap gecen hafta verdim semestra denk geliyor 2.donem 3 hafta daha calısıcam fakat semestra denk gelen haftaları aktarabiliyor muyum?Canım ben milli egitim deyim sorun çıkacağını pek zannetmiyorum şirketler farklı olabilir.ama bence doktorun raporu vermesi önemli sirket senin kaç günlük hamile olduğunu nerden bilecek ki
geçmiş olsun. inşallah ilaçlarla kısa sürede düzelirsinCok tesekkurler ineternette bilgi bulamamistim bugun bir kontrol daha oldu sancilarim bobrekten kaynakliymis su cokbicmeme ragmen geveleri hic tuvalete kalkmiyordum ellerimde cok sis uyaniyordum sag bobregim idrar biriktiriyormus bobregin ciddi durumda dedi hap verdi birde suda eriyen bisiler. Carsamba yeniden gorusucez umarim bobrek duzelir o zamana kadar. 33 hafta ve 8 kilodayim ama ellerimi gormelisiniz sabahlari cok buyukler. Aman bebek icin icim rahatladi yaa doktorun senin yaptigin aciklamayi yapsaydi stresede girmemis olurdum ;(tekrar tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?