2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar emzik ve biberonda ne aldığınız silikon uçmu kauçuk uçmu ? Ben Avent silikon düşünüyorum da
biz de hafta sonu avent emzik aldık ama ucu slikon mu kauçuk mu hiç bilmiyorum. yanlarda çift haca çıkış delikleri var rahat emsin diye. biberon avent ve dr.brown cam aldık. ama onların da ucunu bilmiyorum

Ayni durumdayim karneler cuma verildi ben persembe gunu daha 32 haftaya girmeden calisabilir raporu aldim 2.donem eger 1 gun dahi gitmezsem 2 haftalik tatili dogum izni olarak goruyor milli egitim ama 2. Donem calisirsan sorun yok dogum izni olarak goremez ben 1 hafta valisip daha sonrasinda okula gitmicem mudurde pek istemiyor ders programi surekli degissin sordu ne zaman gidersin diye ona gore ogretmen istedi. Normalde 2. Donem hic calismamami istedi ama bu durumu anlatinca sordu milli egitime dedigim gibitmis.

Nst ye girdim. Sancilarim cikti. Durumumda sıkıntılı okdugu icin riske girmeyip yatis verdi dr. Ciger ignesi ve sancilari krsici biseyler yapacakkar sanirim

ınsallah oyledir ben bizim memura sordum o da bilmiyor mem e soracaktı ama face grubunda biri yazmış oyle olmaz yonetmelik var diye ben de senin yazdıgın gibi dusunuyorum sonucta 32. haftanın semestra denk gelmesi benim sorunum degıl okul olsaydı zaten calısacaktık ınsallah bi prb olmaz tesekkurler cevap için

aktarıyoruz

Benimde 32 . Haftam 19 ocakta doldu çalışabilir raporunu verdim o gün. 2. Dönemden 2 hafta daha çalışmam gerekecek. Sonuçta tatilin olması bizim isteğimiz doğrultusunda değil Allah izin verirse 5 hafta mı doğum sonrasına aktaracagim böylelikle 10 hazirana kadar evdeyim rapor bile almama gerek kalmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…