Kalmamış günün hadi hayırlısı ile çık izne dinlen biraz7 şubatı bekliyorum canımm
ama artık zorlanıyorum çok fazla.
valla canm bilmiyorumki bünyeye göre değişir belki. ama gebe eğitimindeki ebede bebek doğum şeklini alıp aşağı inmişse en fazla 2 haftada doğar dedi. ama bu erken doğum değil rahat ol normal devam et dedi.Canım benim de aynı ve kontrolüm 11 Şubat'ta.
2 hafta olayı benim için de geçerli midir ki?
Ben aldim top top olanlardan iki paket. Cisli olunca evde kaynatilmis suyla kullanmaya dusunuyorum. Kakadan sonra yikamayi dusunuyorum.http://www.e-bebek.com/baby-me-bebek-temizlik-pamugu_BAE-20017 bebeğin altını silmek için hazır
pamuk alan oldu mu kızlar
Çok güzel olmuş ellerine sağlıkBende son hazirladiklarimi paylasayim sizlerle.Uyku tutmayan gecelerde bunlarla ugrasmak keyiFli oluyor
Yok illaki 32+ o da almak gerekli değil 32. Haftada alsan olur ben öyle aldımKızlar günaydın birşey sormak istiyorum çalışabilir raporunuzu 32+0 damı aldınız yoksa ileriki günlerde mesela 32+6 da alsak da olur mu ?
2 tane sabahlıklı pijama,3 tane kullan at kilot,2 tane babaanne kilodu,orkid gece,hasta bezi,1 emzirme atleti ve sütyeni,1 şal,1 yelek,1 patik,çorap,terlik,1 paket peçete,1 adet havlu kumaş,terlik,göğüs pedi,deodorant sanırım bu kadar.Benimde eşyalar dışarda sonradan çantaya yerleştiricem.Bide kuru meyvelerden özellikle kayısı ve dut olacak komposto yapıcam 1,5 lt lik şişeye yanıma alıcam.
Oğlum için 1 takım onlu hastane çıkışı,1 tane alt üst takım,2 adet bez bohçaya sarıcam öncelikle.Karışmasın diye.Bunların yedeklerini de koyucam.Biberonu,emziği,kalın battaniyesi olacak.Araba koltuğunu götürücez.Yüzüne örtmek için sarı tülbent.Ağız bezi,Süt pompası da koyucam.
Çok tatlı güle güle kullansın bebiş
Hersey iyiydi canim nst miz suyumuz pozisyonumuz haftaya bidaha gitcez bakalimBenimde yarın kontrolum var ama konuyu ben açıcam çatlarım yoksa :))) Bu arada nasıl geçti kontrolun canım bebişin nasıl nst ye falan girdin mi
Bn de cumrtsu gitcm. Rapor icn. Cati muayensi yapar mi hc bi fikrm yok. Cok merak ediyrm kuzumu. 3 hafta olck gormylikesinlikle ben cumartesi günü gidicem hem çatı hem rapor için..
nst ye giricem doğumu konuşucam
birde benim yarın 37.haftam tırsıyorum..
Bna mudur aktaramycgmi soyledi. Bu konuda degsk uygulmlr var sanrm. Aktaran da var aktaramayn damilli egitimdeysen sana bişi sorabilir miyim herkes farklı cevap veriyor kafam karıstı ben calışabilir rap gecen hafta verdim semestra denk geliyor 2.donem 3 hafta daha calısıcam fakat semestra denk gelen haftaları aktarabiliyor muyum?
Bn de icine rengarenk nevresm takmlri sererm diye park yatagi siyah aldmhttp://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/kraft-calipso-oyun-parki-70x120-cm-kirmizi-143774671 KIZLAR BİR BUNU http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/aran-clasy-tek-kisilik-ranforce-nevresim-takimi-146158334 BİR DE BUNU SİPARİŞ ETTİM. KIRMIZI PEMBE BİRAZ ALAKASIZ OLACAK AMA ÇOK BEĞENDİM NEVRESİM TAKIMINI...
Bnmki de hc acmdi bu zamna kadr. Cumrtsi ne dicek baklmKizlar ben bugun muayene oldum cati filan yapmadi korkarak gelmistim hic acmiyo o konuyu doktorum
yemekteydik geldik biz.Forumda kimse yok(( kızlar nerdesinizzz
2 gündür burada yani trakyada fırtına vardı,nehirler doldu taştı.slm anneler ....
bir haftaya daha başladık.çalışan annelerimize kolay gelsin.havada yağmur tam uyuma havası hiç bir şey yapasım yok.
Canım herkes başka bişey söylüyor her milli eğitim farklı uygulama yapıyor ben de bu hafta vericem raporumu okul müdürü aktarirsin dedimilli egitimdeysen sana bişi sorabilir miyim herkes farklı cevap veriyor kafam karıstı ben calışabilir rap gecen hafta verdim semestra denk geliyor 2.donem 3 hafta daha calısıcam fakat semestra denk gelen haftaları aktarabiliyor muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?