- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
ikra kaç günlük oldu şimdi Çekİlk topuk kanını çıkarken hastanede alıyorlar
7 gün sonra da sağlık ocağına verebilirsiniz dediler
Ben doğum yaptığımı aile hekimine bildirmedimşimdi aklıma geldi
Sabah bildirelim inşallah
bakalım bizler neler yaşayacağız :)Doğumhaneye girmek biraz acıklı ama olayı drama dökmiyim şimdi
Eşim ağzını bile açamadı dolu doluydu gözleri ben tebessümle by by yaptım
O biraz hassas bende dik duriyim bari daha fazla içlenmesin dedim
Ama beklediğimden çabuk döndüm, eşimden bebek için zıbın vs. istenmiş onu ararken tam ağlayamamış Allah'tan sonra ben geldim şaşırdı
kandaki enfeksiyon için ben de kullandım.günaydın herkese. dün geçmeyen ishal ve istifradan doktora gittim. kanımda enfeksiyon çıktı. doktor da antibiyotik verdi. kendi doktoruma sordum kullan dedi. ama yine de içim rahat değil. hamilelik boyunca ağrı kesici bile almamıştım. bişi olmaz inş...
ilk dakikalarda oluyor,sonra kalkıyor.yazdığım bazi mesajlarda "düzenle" seçeneği olmuyo niye acaba
sezeryan doğum için mi lazım o korse?Medikallerde satıyorlar canım
geçmiş olsun.Kızlar günaydın,doğurdum demeyi çok isterdim,ama henüz doğurmadım,gaz Sancısı ve enfeksiyonum varmış bol miktarda,serum yedim bütün gece birde duphalac diye bir şurup vardı ondan içirdiler,gaz woman gibi oldum,,Allah'ıma şükür şimdi iyiyiz,evimize gidiyoruz
hayrlı haberlerle gel canımGünaydın kızlarr.. Kontrol için yola çıkıyoruz dua edin herşey yolunda çıksın.
Allah yardimcin olsun canim insallah biraz daha bekler ama bu topicin bebisleri biraz aceleci cikti galiba.Insallah canim cok sıkıldım. 1 saat once nst ye girdim yine sanci cikti. Dua edin
herkese gunaydın
malum hamilelik sürecinin sonuna geldikce yenidogan bakımıyla ilgili telaşlar sarıyor beni
bide her kafadan bi ses cıkmaya cok müsait 2 aile yapısı arasında kalmaktan korkuyorum o yüzden extra araştırıp okuyup ogrenip kararlı davranmak istiyorum
bu ara bebek bezleri konusuna taktım
hamileliğimin ilk başlarında heves olsun diye kaliteli bi bebek bezi elime alıp içindekileri incelemeye başlamıştım sonra öğrendikçe şok oldum petrol içerikli maddeden tutun da bi cok kimyasal varmış hazır bebek bezlerinde. sanki bebek poposuna değil de fabrika bacasına konacak mübarek
sonra yıknaabilir bebek bezlerini araştırmaya başladım, hala kararsızım
kv eminonunden bursa kumaş pazarından alman bezleri adında bi kumaş almış 30 sene once almanyadayken 3 cocgunun altına da onlardan kullanırmış şimdi diyor sen yapamazsan ben yaparım, yıkarım hepsini yeterki hazır bez kullanmayalım
sizler ne dusunuyorsunuz? hazır bez uygulaması dısında farklı bir sey yapan yada yapacak olan var mı?
Selam kızlar artık işe zoraki gidip geliyorum ne yazık ki bazı durumların netleşmesini bekliyorum. Gerci netleşince ne olursa olsun izne cıkıcam ama ben burda yokken daha kolay üstüne yatarlar
Çok merak ediyorum bebeğimi ya
kime benziyor,saçı var mı
koklamak istiyorum oyy İkra ile avuncaz artık
ben artık resmen sürüne sürüne geliyorum
32.haftadan sonra gerçekten de zormuşş
Aynen katılıyorumGünaydın kızlar
Martı beklemeyip doğum yapan Mart annelerimize hayırlı olsun,geçmiş olsun,bebeklerinizi güle güle büyütün inşallah(ben de şubat annesi olacağım inşallah) Ben de 3 tane sezeryan olmuş birisi olarak 4. ameliyat beni epey ürkütüyor.Ama ''beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır'' ÖPÜYORUM HEPİNİZİ
Günaydın güzel anneler, dün randevumuz vardı kızım 2900 kilo boyu da tahminen 50cm dedi doktorumuznst ye girdim ikinci kez geçen hafta ufakta olsa sancılar çıkmıştı bu hafta çok şükür çıkmadı, 38. hafta da çatı muayenesi olcam, belim çok ağrıdığı için fizik tedaviye yönlerdirdi doktor, ordaki arkadaş da 3 gün boyunca gelmen gerek dedi fakat çalıştığım için bi kaç hareket gösterdi en azında rahatlarsın diye ve kim gördüyse aman normal doğum yapın biraz belki zorlanırsınız ama toparlanmanız daha çabuk olur deyip beni iyice gaza getirdiler
Günaydın annişler biz de dün kontrolümüze gittik çok şükür herşey yolundaydı ayın 10 una yeniden randövu verdi doktorum. Doğum tarihim 1 mart görünüyor ama biz halaaa doğumun konusunu dahi açmıyoruz normal mi değil mi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?