2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydıınnn

İlk topuk kanını çıkarken hastanede alıyorlar
7 gün sonra da sağlık ocağına verebilirsiniz dediler
Ben doğum yaptığımı aile hekimine bildirmedim şimdi aklıma geldi
Sabah bildirelim inşallah
ikra kaç günlük oldu şimdi Çek
ebe bana 72 saatten sonra bize de gelin topuk kanı için dedi ve hastanenin verdiği tüm evrakları istedi.
kayıt etmek için sanırım.

bakalım bizler neler yaşayacağız :)
benim eşim de balık burcu,pek duygusaldır.
ağlar mı bakalım :)

kandaki enfeksiyon için ben de kullandım.
ama tamamını bitirme istersen.ya da doktoruna sor.

yazdığım bazi mesajlarda "düzenle" seçeneği olmuyo niye acaba
ilk dakikalarda oluyor,sonra kalkıyor.
mesaj içeriği sonraki zamanlarda kaldırılmasın diye olsa gerek.

Medikallerde satıyorlar canım
sezeryan doğum için mi lazım o korse?

geçmiş olsun.

herkese gunaydın
malum hamilelik sürecinin sonuna geldikce yenidogan bakımıyla ilgili telaşlar sarıyor beni
bide her kafadan bi ses cıkmaya cok müsait 2 aile yapısı arasında kalmaktan korkuyorum o yüzden extra araştırıp okuyup ogrenip kararlı davranmak istiyorum
bu ara bebek bezleri konusuna taktım
hamileliğimin ilk başlarında heves olsun diye kaliteli bi bebek bezi elime alıp içindekileri incelemeye başlamıştım sonra öğrendikçe şok oldum petrol içerikli maddeden tutun da bi cok kimyasal varmış hazır bebek bezlerinde. sanki bebek poposuna değil de fabrika bacasına konacak mübarek
sonra yıknaabilir bebek bezlerini araştırmaya başladım, hala kararsızım
kv eminonunden bursa kumaş pazarından alman bezleri adında bi kumaş almış 30 sene once almanyadayken 3 cocgunun altına da onlardan kullanırmış şimdi diyor sen yapamazsan ben yaparım, yıkarım hepsini yeterki hazır bez kullanmayalım
sizler ne dusunuyorsunuz? hazır bez uygulaması dısında farklı bir sey yapan yada yapacak olan var mı?

Selam kızlar artık işe zoraki gidip geliyorum ne yazık ki bazı durumların netleşmesini bekliyorum. Gerci netleşince ne olursa olsun izne cıkıcam ama ben burda yokken daha kolay üstüne yatarlar

yani yapabilirseniz helal olsun da ben asla düşünemem kumaş bez...

bebeğin kıyafetlerini nasıl ütülüycez her yıkamada diye düşünürken öbürü çokkk zor....

annem eskiden çocuk büyütmek ne zordu" yu anlatmak için hep o bez yıkanan zamanlardan bahseder

Canım ben hazır bez kullanacam 2 cocuk annesıyım ucuncu gelıyor, bende dıkkatlı ve herseyın dogalını kullanmaya calışırım, sırf cocuklar içecek dıye hıc yapmadıgım tarhana yaptım mesela, ama daha beze kadar gelmedım ona bakarsan kıyafetler oyuncaklar battanıyeler hepsınde var kımyasallardan, cok da takmıyorum yapacak bışey yok

Selam kızlar artık işe zoraki gidip geliyorum ne yazık ki bazı durumların netleşmesini bekliyorum. Gerci netleşince ne olursa olsun izne cıkıcam ama ben burda yokken daha kolay üstüne yatarlar

ben artık resmen sürüne sürüne geliyorum
32.haftadan sonra gerçekten de zormuşş

Yav bu nst işine aklım ermedı, oncekı hamılelıgımde 33 den ıtıbaren sancım sureklı 100 cıkardı kı dogum başlıyormuş, 38 de dogurdum ondada gelmeye nıyetı yoktu cocukların, doktor her hafta sen ıyısın cocuklar ıyı haftaya gel derd

Çok merak ediyorum bebeğimi ya
kime benziyor,saçı var mı
koklamak istiyorum oyy İkra ile avuncaz artık

aynen canım ya bende çok merak ediyorum , benzemesini istemediğim bende ve babasında uzuvlar var benzemez inşallah , resimlerine bakıp benzetmeye çalışıyoruz , bide dr amcamız kepçe die dalga geçiyo bizimle , kulaklarımız acık öyleymiş bu babamızın özelliği ve çekmesin die çok dua etmiştim

Günaydın kızlar
Martı beklemeyip doğum yapan Mart annelerimize hayırlı olsun,geçmiş olsun,bebeklerinizi güle güle büyütün inşallah(ben de şubat annesi olacağım inşallah) Ben de 3 tane sezeryan olmuş birisi olarak 4. ameliyat beni epey ürkütüyor.Ama ''beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır'' ÖPÜYORUM HEPİNİZİ

ben artık resmen sürüne sürüne geliyorum
32.haftadan sonra gerçekten de zormuşş

32de çıksam da patlardım evde sanki yaa
ya da haftanın 2 günü eminönüne gişder orda doğururdum:)

ama mesela bu hafta çıkmış olsaymışım güzel olurmuş sanki:)

bu cuma çıksam o da güzel olucak bakalım perşembe konuşcam müdürle yap bi güzellik diye

Günaydın güzel anneler, dün randevumuz vardı kızım 2900 kilo boyu da tahminen 50cm dedi doktorumuz nst ye girdim ikinci kez geçen hafta ufakta olsa sancılar çıkmıştı bu hafta çok şükür çıkmadı, 38. hafta da çatı muayenesi olcam, belim çok ağrıdığı için fizik tedaviye yönlerdirdi doktor, ordaki arkadaş da 3 gün boyunca gelmen gerek dedi fakat çalıştığım için bi kaç hareket gösterdi en azında rahatlarsın diye ve kim gördüyse aman normal doğum yapın biraz belki zorlanırsınız ama toparlanmanız daha çabuk olur deyip beni iyice gaza getirdiler

Aynen katılıyorum

herkes bir normal doğum neferi zaten...

kuaföründen tezgahtarına herkes aaa mutlaka normal yap en sağlıklısı o die ısrar edio

Günaydın annişler biz de dün kontrolümüze gittik çok şükür herşey yolundaydı ayın 10 una yeniden randövu verdi doktorum. Doğum tarihim 1 mart görünüyor ama biz halaaa doğumun konusunu dahi açmıyoruz normal mi değil mi anlamadım

biz de hiç konuşmadık
ben de net olmadığım için işime geliyo konusunu açmıyorum

sezaryana meğilliyim doktor anlayıp da direk sez demesin diye saklıyorum fikirlerimi:)

cart diye konuşamadan karar veremeden doğurmasak iidir:)

bi da vajinal kültür yapılsa normal yapcaksak

enfeksiyon falan varsa bebeğe bulaşmasın

bu cmt söyliym en iisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…