2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı sabahşlar canlar
Cekırge ne guzel anlatmışsın dogum yaptıgım zamanları tekrar yasadım, anlamadıgım bu senın kız ne haylaz cıktı benım bildıgım gaz ilk on gun baslar cocukda hele kız cocukda gaz olmaz derler, yandık valla o zaman:))
benım ogluşlarım ilk 20 gun mışıl mışıl uyumuştu acıkınca bıde altı kırlenınce kalkıyordu kızlar cadı mı ne:)

gunaydin cek , anlatman iyi oluyor gercekten , ama dunden beri sonda olayi ve hemsirelerin fln giydirmesi kafama takildi :s puf kadin olmak anne olmak ne zor bo okadar tatli iken ,
Arkadasimda hasta bezi alma sakin hastanrde onlar giydiriyor seni sonrada zataten gerek kalmiyor uzun gece pedlerinden kullaniyorsun dedi

günaydın herkese. dün geçmeyen ishal ve istifradan doktora gittim. kanımda enfeksiyon çıktı. doktor da antibiyotik verdi. kendi doktoruma sordum kullan dedi. ama yine de içim rahat değil. hamilelik boyunca ağrı kesici bile almamıştım. bişi olmaz inş...

Kisa sureli antibiyotik mi ? Adini hatirlamiyorum ama 3 gun kullanmistim bende 3gun kullan virak demisti dr ve hic zarari yok demisti , antibiyotigibi kullan derim cunku o enfeksoyonun vucutta kalmasi daha sıkıntili

ben bir ay içinde iki antibiyot,ik kullandım

enfeksiyondansa antibiyotik kullanmak kat katr iyi diyorlar

Kisa sureli antibiyotik mi ? Adini hatirlamiyorum ama 3 gun kullanmistim bende 3gun kullan virak demisti dr ve hic zarari yok demisti , antibiyotigibi kullan derim cunku o enfeksoyonun vucutta kalmasi daha sıkıntili

yok süre belirtmedi dün iç hastalıkları doktoru. ilacın ismi de infex. bugün kendi doktoruma gidicem. ona gösteririm artik tahlillerimle kaç gun kullanmam gerektiğini söyler.

ben bir ay içinde iki antibiyot,ik kullandım

enfeksiyondansa antibiyotik kullanmak kat katr iyi diyorlar

evet mecbura kalınca kullanmaktan başka çare kalmiyor.

günaydın kızlar bugün sol kasığıma ağrı girip duruyor sizde de oluyormu böyle gelip geçici bi anda ağrı?

crp ye mi baktırdın, kaç çıktı?

çekirgee bütün yazdıklarını okudum gözlerim doldu
malum hormonlardan inşallah bol bol sütün gelir
arada gir yaz böyle merak ediyoruz..

günaydın bayanlar..
dün akşamdan beri canım sıkkın telefonuma sanırım sabah işe gelirken yağmur suyu kaçtı
ekranım simsiyahh ):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…