2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Alacak listemizde vardı ama erteledik bi süre bizim odamız da olacak, ayırdığım zaman inşallah alıcaz ama :)

Alacak listemizde vardı ama erteledik bi süre bizim odamız da olacak, ayırdığım zaman inşallah alıcaz ama :)
Bende alıcam ama şimdilik erteledim zaten 1 ayı atlatınca annemlere gidicem kısmetse eve dönünce alırım artık , sonuçta senin odanda da olsa gündüz odasında uyuduğunda gerekli olur diye düşünüyorum.

bugun kontrole gittim bebisim 1.880 gr olmus..sisliklerim arttigi icin doktora sordum gebelik zehirlenmesi riski tasiyormusum tansiyonumda yuksek cikti moralim baya bozuldu..bu tansiyon nasil duscek bilmiyorum

Ben ugrasamam acikcasi. Kv yaparım diyorsa dusun derim ama surekli de senin yanında olamaz ki.
aslında ben hic bir seyimi kimsenin yapmasını istemiyorum hatta simdiden annem ve kv aynı anda bizde kalırsa ikisini nasıl idare ederim diye dusunuyorum
ikisi de cok yapıcı pozitifler ama cok farklı kültürler en azından okula baslayıncaya kadar 4 5 ay denemeye calışcağım umarım başarırım

İnşallah basarirsin ben de ikisinin aynı anda kalması taraftarı değilim. Bakalım. En güzeli kadının kendi annesinin yanında olmasi. Kimsenin yanında annenin yanında olduğun gibi olamazsın ki

günaydın kızlar nasılsınız ben sol tarafıma hiç yatamıyorum kaburgam ağrıyor sürekli sağ taraf inşallah bisorun olmuyodur
Bende sola yatmaktan bu gece sol kolum tamamen uyuştu bi tuhaf oldum zaten 2.5 ta kalkmama sebep oldu o uyuşukluk sabaha kadar da uyuyamadım... ruh gibiyim şu an...

Canım senin yazman herkesi çok rahatlatıyor bence tecrübelerini paylaştığın için teşekkür ederiz bebişle zor oluyordur , bakalım biz ne yapıcaz Ama sen yazdıkça haftalar hemen geçsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…