Evet geçmiş olsun. Dr ne diyecek bakAlım. Yazarımben nedense hic tedirgin olmamıstım ya hala da rahatım dıger degerlere gore daha basit bisi sanırım bakteri
dr um bana fazla akıntıyla ilgisi var demişti
neyse dr sorunca daha saglıklı bilgi verecektir
gecmiş olsun ikimize de :)
Biz bu konuyu konuşup hallettik kv sadece doğuma gelecek ama ilk zamanlarda benim annem kalacak yanımda, annem gittikten sonrada kv gelecek, 40 ı çıkana kadar yanımda olun sonrasında kimseyi istemiyorum dedim kabul ettiler :) etrafımdakilerden az çok biliyorum ve sçyledikler ne kadar iyi anlaşsalarda ilk dönemlerde sadece biri kalsın (ki özellikle kendi annenin tabi)aslında ben hic bir seyimi kimsenin yapmasını istemiyorum hatta simdiden annem ve kv aynı anda bizde kalırsa ikisini nasıl idare ederim diye dusunuyorum
ikisi de cok yapıcı pozitifler ama cok farklı kültürler en azından okula baslayıncaya kadar 4 5 ay denemeye calışcağım umarım başarırım
Canım sürekli acıkma modu bitiyor mu :) Ben hep mi böyle kalıcam diye merak içindeyim :)Haşlama yiyemiyorum da hoşaf, çorba, humana süt artırıcı çay vs hep içiyorum yeter ki sütüm olsun İkra'ya şifa olsun yoksa tarzım değil bunlar
Sorma, çok değişik bişey bana hala rüya gibi geliyo ne kadar şükretsek az
ilac bi fayda vermez dediSanirim ilaç veriyorlar
Bu kilitli posetleri diyorsun degil mi? Kucuk. Ambalaj satan yerlerin hepsinde var. Boy boytamamdır şimdi oldu netten de bakınca oturdu biraz :)
birde şey dicem kutuya koyacağım için bu çerezlik poşetler varya ona koymak istiyorum nerden
bulabilirim acaba..
Buradailac bi fayda vermez dediidrar sonucunu bekliyorum artik
Bence sadece lokum koy. Akide sekeri güzel değil. Lokum daha makbule geçer :)3 er tane lokum mu koysam
yoksa 1 lokum biraz akide şekeri mi koysam
aynen katılıyorum sana....offf skldım bitsede gitsek
dogumdan sonra emzırırken de acıkıp coook su ıctıgımı hatırlıyorum.ınsanın ıcı yanıyor bol bol su ıcıyosunCanım sürekli acıkma modu bitiyor mu :) Ben hep mi böyle kalıcam diye merak içindeyim :)
Geçmiş olsun canım erken başlamış sancıların bebiş beklesin daha sağlıkla.Serum taktilar suan 3. U bitmek uzere sancilari kesici igne yaptilar. Birde 4 saatte bir nst ye bagliyorlar. Allah a sukur sancim cikmiyo suan. Yarin cikarir herhalde
Su içelim canm o sıkıntı değil ama ben tatlılardan ve hamurdan uzak durmayı düşünüyorum zaten onlar süt yapmıyormuş.dogumdan sonra emzırırken de acıkıp coook su ıctıgımı hatırlıyorum.ınsanın ıcı yanıyor bol bol su ıcıyosun
ıradeye baglı canım...dogumdan sonra da kılo alanlar var..Su içelim canm o sıkıntı değil ama ben tatlılardan ve hamurdan uzak durmayı düşünüyorum zaten onlar süt yapmıyormuş.
Çok sağol canım. Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah çocuk cıvıltısıyla dolu mutlu bir yuva.Ama yaşın küçükse hemen bağlatma tüplerini.Belki ilerde tekrar canın ister anne olmayı kim bilirTum kalbimle soyluyorum helal olsun!! Ne guzel ama 10 yil sonra bi rahatsin ki ooohhh:) bende ikincide baglatmak istiyorum nasip olursa.. Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah:)
İyiyiz canım sen nasılsın ?günaydınn canlarr nasılsınızzzz
gunaydin nasilsin oldun sen iyiyimisin ?Günaydın mart anneler
Ayy ben yeterince aldım doğumdan sonra veririm inşallahıradeye baglı canım...dogumdan sonra da kılo alanlar var..
Haklısın da bizde farklı sağlık durumları var sırf o yüzden normal doğum yapıp bi an once toparlanip eşime bebegime ve evime yetebilir duruma gelmek istiyorum 40 gün bile çok uzun geliyor bana yaşayıp giricem bakalım biz henüz hiç bişi konuşmadık spontane gelişecek hersey :)Biz bu konuyu konuşup hallettik kv sadece doğuma gelecek ama ilk zamanlarda benim annem kalacak yanımda, annem gittikten sonrada kv gelecek, 40 ı çıkana kadar yanımda olun sonrasında kimseyi istemiyorum dedim kabul ettiler :) etrafımdakilerden az çok biliyorum ve sçyledikler ne kadar iyi anlaşsalarda ilk dönemlerde sadece biri kalsın (ki özellikle kendi annenin tabi)
kac kılo aldın kı???verırsın canım.Ayy ben yeterince aldım doğumdan sonra veririm inşallah
Ay yok ayiptir soylemesi 27 yasindayim ama buyuyemedim ruhum cocuk:)) diyorum artik oglusumla birlikte buyuruz:)) ben de ikinciye kadar o korunma yontemini dusunuyorum valla biz evlendik hic korunmadik hemen istedik bebis.. En az 2 yil ara vermek istiyorum ama bu defa hamile kal dogur 30 oldum mu zaten sonra Allah onlara uzun omur versin istemem bi daha..Çok sağol canım. Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah çocuk cıvıltısıyla dolu mutlu bir yuva.Ama yaşın küçükse hemen bağlatma tüplerini.Belki ilerde tekrar canın ister anne olmayı kim bilirBenim yaşım 32 aslında bana da diyorlar ama ben artık kimseyi dinlemeyeceğim bağlatacağım.Allahım bunlara uzun ömür versin inşallah.Yani biz ne yapsak da korunmayı başaramıyoruz O yüzden kökten çözüm bize şart oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?