2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet geçmiş olsun. Dr ne diyecek bakAlım. Yazarım

Biz bu konuyu konuşup hallettik kv sadece doğuma gelecek ama ilk zamanlarda benim annem kalacak yanımda, annem gittikten sonrada kv gelecek, 40 ı çıkana kadar yanımda olun sonrasında kimseyi istemiyorum dedim kabul ettiler :) etrafımdakilerden az çok biliyorum ve sçyledikler ne kadar iyi anlaşsalarda ilk dönemlerde sadece biri kalsın (ki özellikle kendi annenin tabi)

Canım sürekli acıkma modu bitiyor mu :) Ben hep mi böyle kalıcam diye merak içindeyim :)

Tum kalbimle soyluyorum helal olsun!! Ne guzel ama 10 yil sonra bi rahatsin ki ooohhh:) bende ikincide baglatmak istiyorum nasip olursa.. Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah:)
Çok sağol canım. Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah çocuk cıvıltısıyla dolu mutlu bir yuva.Ama yaşın küçükse hemen bağlatma tüplerini.Belki ilerde tekrar canın ister anne olmayı kim bilir Benim yaşım 32 aslında bana da diyorlar ama ben artık kimseyi dinlemeyeceğim bağlatacağım.Allahım bunlara uzun ömür versin inşallah.Yani biz ne yapsak da korunmayı başaramıyoruz O yüzden kökten çözüm bize şart oldu

Haklısın da bizde farklı sağlık durumları var sırf o yüzden normal doğum yapıp bi an once toparlanip eşime bebegime ve evime yetebilir duruma gelmek istiyorum 40 gün bile çok uzun geliyor bana yaşayıp giricem bakalım biz henüz hiç bişi konuşmadık spontane gelişecek hersey :)

Ayy ben yeterince aldım doğumdan sonra veririm inşallah
kac kılo aldın kı???verırsın canım.
ılkınde bende 18 kılo almıstım.hamur tatlı yemeyınce alınmıyormus demek kı...2 aydır dıkkat etmeye calısıyorum.700+300 alıyoruz 300 gr ben alıyorum.ama bu ay daha fazla aldım sankı

Ay yok ayiptir soylemesi 27 yasindayim ama buyuyemedim ruhum cocuk:)) diyorum artik oglusumla birlikte buyuruz:)) ben de ikinciye kadar o korunma yontemini dusunuyorum valla biz evlendik hic korunmadik hemen istedik bebis.. En az 2 yil ara vermek istiyorum ama bu defa hamile kal dogur 30 oldum mu zaten sonra Allah onlara uzun omur versin istemem bi daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…