- 2 Temmuz 2008
- 44
- 39
- 293
kucukte yuksek 16/11 cikti bol bol sarimsak yiyorumcanm küçük tansyonunmu yüksek cıktı. büyük yüksek cıkınca kontrol etmek kolaymış ama küçük biraz zor oluyomuş.
iyiyim canım bende çlışıyorummİyiyiz canım sen nasılsın ?
Ay yok ayiptir soylemesi 27 yasindayim ama buyuyemedim ruhum cocuk:)) diyorum artik oglusumla birlikte buyuruz:)) ben de ikinciye kadar o korunma yontemini dusunuyorum valla biz evlendik hic korunmadik hemen istedik bebis.. En az 2 yil ara vermek istiyorum ama bu defa hamile kal dogur 30 oldum mu zaten sonra Allah onlara uzun omur versin istemem bi daha..
Teşekkürler canım.Valla biz başaramadık.Günlük hap mı dersin iğne mi hepsini denedim.Hatta bu hamileliğimde hem haplakorunup hem kızımı emziriyordum.Yavrum 7 aylıktı bu bebeğe hamile kaldım.Kürtaja karar verdik eşimle tüm işlemleri yaptırdık tam alacaklarken ''hayır ben bebeğimi istiyorum, buna hakkım yok!'' dedim.Aldırsaydım ömür billah vicdanımın sesinden kurtulamazdım.Yavrum da Allah da beni affetsin,öyle bir şeye kalkıştığım için.Ama annelik güdülerim beni yanlıştan çevirdi.Pişman da değilim.Rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin inşallahAy maşallah sana ya bende tebrik ediyorum illaki çok zor olmuştur ama ne güzel bucurler Cümbür Cemaat bi ev olmusunuzdur doğum sonrası korunma beni de düşündürüyor inşallah hemen hamile kalmam tekrar
@demetriaa nerdesin sen ??
Kızlar herkese merhaba
izne çıktım ama evde olmak çok sıkıcı hicbisey yapmak canım istemiyor temizlik yapcam korkuyorum bişey olur diye.
dışarı çıksam gezemiyorum offff.
merhaba canım ohhh darısı biizm başımızaa allah nasip ederse bende 10 şubatta çıkıyorum izneeKızlar herkese merhaba
izne çıktım ama evde olmak çok sıkıcı hicbisey yapmak canım istemiyor temizlik yapcam korkuyorum bişey olur diye.
dışarı çıksam gezemiyorum offff.
Kaç yaşındasın canım? 28 den sonra bağlıyorlarmış bir sorun yoksa ama sağlık sorunlarından dolayı bağlanacaksa daha erken bağlanabiliyor.Ama bebeğin tekse bence bağlatman için erken.Bende baglatmak ıstedım doktorum ben yapamam yaşın cok genc dedı
32 0 da gittim geçen çarşamba 2.050 gr di. 2hafta önden gidiyorcanım seninle günlerimiz aynıymıs en son kontrolde bebiş kaç kiloydu acaba?
Hallet şu işi ya..burdayım canım telefonuma yağmur suyu kaçmış ekranım simsiyah olduu çok canım sıkkın
Böbrek rahatsızlığı belki hamilelik dolayısıyla olabilir.Tahlillerinde bir sıkıntı var mı bilmiyorum ama yoksa doğum sonrasını beklemeni niye önermedi doktorun.Çnkü bazı bebekler böbreğe baskı uyguladığı için sıkıntı olabiliyor.Benim de böbreğim çok ağrıdı diğer çocuğumda hatta taş varmış gibi batıyordu.Doktor bebek oraya baskı veriyor dedi ve doğumdan sonra hiç ağrım falan kalmadı.Sana da çok geçmiş olsun.Başaka başka doktorların da fikrini al tek doktora bağlı kalma canım.iyi gunler kizlar bugun kontrolumuz vardi oglumun gelisimi cok iyi masallah 2150 gr olmus bide bugun bobregimdeki buyume icin urologa gittik bobrdgim 31 mm olmus ve dr stent takman gerek dedi takmasam bobregime zarar verebilirmis takarsam erken dogum riski var kafam cok karisik
Rabbim şifalar versin..iyi gunler kizlar bugun kontrolumuz vardi oglumun gelisimi cok iyi masallah 2150 gr olmus bide bugun bobregimdeki buyume icin urologa gittik bobrdgim 31 mm olmus ve dr stent takman gerek dedi takmasam bobregime zarar verebilirmis takarsam erken dogum riski var kafam cok karisik
Valla bu gidisle oyle olacak gibi :) ama mart basi hisediyorum ben :)Maşallah canım bebişe.Mart annelerinden martta doğum yapan olmayacak gibi :)
Hallet şu işi ya..
gözüm seni ariyo..
İadeli taahhütlü postalayabilirsinKızlar bişi sorcam ben çalışamaz belgesi alınca onu da gelip iş yerine vermem mi gerekiyor yoksa telefon ile bildirim yapsam olur mu
en azından yarımcıların var merak etme halloluryarın annemler temizliğe gelicekler kızkardeşimle birlikte..
kara kara düşünüyorum nasıl biticek o işler diyee
koltuklar silinicek
banyo mutfak 1 günde yetişir mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?