2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Haftaya cumartesi benim kontrolum :saynen bi denk gelemedik ya

Aynen bende cok kilodan ziyada cani icinde olsun diye bi tabir varya oyle dusunuyorum. Cigerleri gelissin kendi solunumunu yapabilsin allah in izniyle buyudukce kilo alir o. 2 dozda ciger ignesini vuruldum bakalim gelusecek ins.

Ala ala farklı istekte bulunuyor bu ebeler de :)
Neyse kızım bir gelsin de bakarız artik
Napiyor ikra,cibis yaptı mi ne zaman yapicaksiniz ya da :)

Göbek bağı düşmeden banyo yapmayın dediler
Annemler eskiden hemen yaparmışta doktor yapmayın deyince yaptırmadık

İyi akşamlar kızlar napıyorsunuz ? Benim misafirlerim vardı şimdi kalktılar ama şunu anladım enerjimiz bitmiş ben misafir severim normalde böyle zor oluyor gerçekten

Anladım canım demekki gerekli birde heryil bişeyler değişiyor belki 9 sene once yokmustur.O dedigin titremeyi bende yasadim sanki karnimin içi kocaman bagirsaklarim içinde dans ediyor gibiydi çok tuhaf bir duygu.9 ay karnimiz bebislerimiz le dolu olup birden bosalinca buna hemen alisamiyoruz sanirim.Ben ayağa kalkarken çok zorlanmistim.kademeli olarak dogrulmustum ama sonra nerdeyse hiç yatmadim koltukta oturdum çünkü yataktan kalkmak çok daha zoroluyordu.Sık sık gezindim.Birde eve gelirken arabada çok zorkanmistim esim azıcık bir tumsekten gecse nolur yavaş diyordum yazık napcani şaşırmıştim Ama ben bir gun yatıp ikinci gun cikmistim ozaman oyleydi simdi ikigun yatiliyormus

Onlar niye sende o zaman sana zararlari daha cok.

Boşver çek önemsiz bi mesele..

Bence de konu her neyse fazla önemli değildir
Bebişler ve siz herşeyden daha önemlisiniz
Boşverin
Aynen bende cok kilodan ziyada cani icinde olsun diye bi tabir varya oyle dusunuyorum. Cigerleri gelissin kendi solunumunu yapabilsin allah in izniyle buyudukce kilo alir o. 2 dozda ciger ignesini vuruldum bakalim gelusecek ins.

Erken farkedilmesi iyi en azından
Bneim kanım yerlerdeydi ya korkuyodum iğneler şifa olmuş şükür, ameliyattan birgün önce veridğim tahlilleri sonradan görme fırsatım oldu 12 küsür olmuşum bende kansızlık hep vardı ilk kez 12 yi gördüm yani
İğne hızlı bi şekilde şifa oluyo Allah'ın izniyele bebeğine de olacaktır

Gobe deligimin sag kosesinde ince bi sekide agri var sanki bebegin tirnagi varmists yirtiomus gibi bu var mi sizde kizlar yada ne agrisidir bu nasi yanio anlatamam

Ben de balikesirliyim biliyon dimi :)

Geçmiş olsun canim

Ala ala farklı istekte bulunuyor bu ebeler de :)
Neyse kızım bir gelsin de bakarız artik
Napiyor ikra,cibis yaptı mi ne zaman yapicaksiniz ya da :)
Aa bilmydm. Hemserim orda mi oturysnz peki ? Bz esmle ikimz de balksrlyz ama urfada yasyrz. Seneye tayin istcz ins :)

O yüzden umrumda değil..
insanlar suan canlariyla uğraşıyor..
burda bos şeylerle ugrasamicam..

Sen kızına kavustun çok sevindik..
darısı suan darda olan arkadaşlarin ve bizim basimiza..

Anldm cnm bosver sorun degl. Ama bilmydm yani neyse yaa kim ne istysa onu yapsin

Sorma bizim kendi aracımız yok taksici de genç bişeydi veriyodu gazı yavaş olur msunuz deidm ameliyatlıyım
Korse biraz tutuyo titremeyi ve dikişleri

Sirtim agriyo utanmassm aglicam yeminle bu sirt agrisi nedir ya vala aglicam ya cok mu mizmizlandim ama cidden yatakta saga sola donerken bile butun kemiklrim catir catir dio off sU son aylar hayirlisiyla bi gecseydi

Amma abarttınız he ne whatsappmış.ne çok biliyonuz herşeyi.
Yok güvenli değil yok şarj dayanmaz yok çok yazıyolar..beğenmeyen girmedi işte ne istiyosunuz arkadaşım yaaa.
Msj attım beni almadılar gibi cünleleri herkes ortaya yazınca kimseden ses çıkmad.almak istemiyoruzu ortaya yazınca mı suç oldu.
Şuan idilboris hastanede sancı çekiyo.konuyu kapatın ve arkadaşımıza dua edin lütfen ki forum amacından çıkmasın...

Insallah bende oyle dusunuyorum. Muhakjak faydasi olaxaktir. Allah a duaciyiz.

Cek iyiki bi cogumuzdan once yapmissin dogumu . Sagoalsin bircok bilgi verdin ya. Herkes boyle anlatamaz. Mesela ben bukadar detayli anlatamam.

1 saattir garip agrilar girip duruyor kasigima karnima , bobreklerime dogru fln bi orda bu burda gibi sancilar , buraya takilip hem kafami dagitayim dedim ama git gide artiyor agrilar anlamadim bu ne agrisi boylr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…