Normal tarihim 24 Mart. Ama sanırım bebeğin boyutlarındam öyle gözüküyor. Tabi bilemeyiz de ben normal istiyorum çünkü. Ama çantayi hazır tutmakta fayda varnst Perşembe. Senin ne zaman kontrol. Denk gelsek ya
Noldu ki ben anlamadım
Aynen bende cok kilodan ziyada cani icinde olsun diye bi tabir varya oyle dusunuyorum. Cigerleri gelissin kendi solunumunu yapabilsin allah in izniyle buyudukce kilo alir o. 2 dozda ciger ignesini vuruldum bakalim gelusecek ins.İkra, 38.haftada 2980 doğdu
Senin gelişimi haftasına göre iyi, takvimine de uyuyo
2-3 hafta içinde daha çok kilo alır, son haftalar daha çabuk gelişiyo
Cumayı beklerse 3250 doğar demişti bana doktor
Beklemedi 1 hafta önce oldu o yüzden 2980 ama şükür sağlığı yerinde
Gramdan ziyade gelişimlerini tamamlamış olsunlar inşallah
Ala ala farklı istekte bulunuyor bu ebeler de :)
Neyse kızım bir gelsin de bakarız artik
Napiyor ikra,cibis yaptı mi ne zaman yapicaksiniz ya da :)
Anladım canım demekki gerekli birde heryil bişeyler değişiyor belki 9 sene once yokmustur.O dedigin titremeyi bende yasadim sanki karnimin içi kocaman bagirsaklarim içinde dans ediyor gibiydi çok tuhaf bir duygu.9 ay karnimiz bebislerimiz le dolu olup birden bosalinca buna hemen alisamiyoruz sanirim.Ben ayağa kalkarken çok zorlanmistim.kademeli olarak dogrulmustum ama sonra nerdeyse hiç yatmadim koltukta oturdum çünkü yataktan kalkmak çok daha zoroluyordu.Sık sık gezindim.Birde eve gelirken arabada çok zorkanmistim esim azıcık bir tumsekten gecse nolur yavaş diyordum yazık napcani şaşırmıştim Ama ben bir gun yatıp ikinci gun cikmistim ozaman oyleydi simdi ikigun yatiliyormusBana burda korse alın diyen olmuştu da bende bilmem ömrümde takmadım sıkıcı bişey gibi geliyo ama dikişle hele hiç takılmaz diyodum da
Hasta bakıcı aaa korse olmadan kalkamazsın ki korse yok mu deid, ne korsesi dedim dikişlerin için dedi ilk kez ayağa kalkmayı deneyeceksin direk karşıya bak başın döner yere bakarsan dedi ama korse olmazsa çok zor filan
Bilmiyodum nerden bulabiliriz dedim bizde var ama ücretli getiriyim mi dedi getirin dedim getirdi de kalmamış 2 adet vardı onlar bana olmadı
Sonra da hala kalkıcan mı dedi bana, e hani korsesiz olmuyodu dedim. Ama korse yok dedi. Burda yoksa dışardan bulamaz mıyız eşim gidip baksın dedim
Eşim hastane civarı diye çabuk buldu geldi bende öyle kalktım
Ama zaten karın birden boşaldığından titrediğini hissediyordum, korse iyi geldi
Sandığım korselerden değil galiba, cırtlı diye istediğin şekilde ayalrıyosun. abiye içine giyilip kalıp gibi yapanlardan değil
Onlar niye sende o zaman sana zararlari daha cok.Kesinlike sana katılıyorum olmaz demeyeceksin takipte olacaksın. Ama başta eşim olmak üzere bazen çevremden abartıldığımı düşünenler olabiliyor çok pimpiriklisin diyebiliyorlar. Hele şu an kayınvalidemler var bizde yemekleri o yapıyor o kadar sıkıntıdayım ki sağlıklı yaşam hakkında ufacık bir bilgileri yok. Bana tuzsuz yapıyorlar onu 1500 kere söyleyerek öğrettim ama bügün domates soslu patlıcan kızartma ve mantı yapmış hepsi de bana sıkıntı yaratabilecek yemekler mecburen mantıdan yedim ama acayip vicdan azabı çekiyorum. Patlıcanın mevsimi değil ben normalde eve sokmam kışın kendi gitmiş özellikle almış marketten. Şimdi de önümde herkes kayınvalidem kayınpederim eşim görüncem bayıla bayıla tuzlu çekirdek yiyorlar ben de bakıyorum öyle...
Boşver çek önemsiz bi mesele..
Aynen bende cok kilodan ziyada cani icinde olsun diye bi tabir varya oyle dusunuyorum. Cigerleri gelissin kendi solunumunu yapabilsin allah in izniyle buyudukce kilo alir o. 2 dozda ciger ignesini vuruldum bakalim gelusecek ins.
Aa bilmydm. HemserimBen de balikesirliyim biliyon dimi :)
Geçmiş olsun canim
Ala ala farklı istekte bulunuyor bu ebeler de :)
Neyse kızım bir gelsin de bakarız artik
Napiyor ikra,cibis yaptı mi ne zaman yapicaksiniz ya da :)
Bence de konu her neyse fazla önemli değildir
Bebişler ve siz herşeyden daha önemlisiniz
Boşverin
Erken farkedilmesi iyi en azından
Bneim kanım yerlerdeydi ya korkuyodum iğneler şifa olmuş şükür, ameliyattan birgün önce veridğim tahlilleri sonradan görme fırsatım oldu 12 küsür olmuşum bende kansızlık hep vardı ilk kez 12 yi gördüm yani
İğne hızlı bi şekilde şifa oluyo Allah'ın izniyele bebeğine de olacaktır
Anldm cnm bosver sorun degl. Ama bilmydm yani neyse yaa kim ne istysa onu yapsinCanım arkadaşlar öyle bir karar almışlar birileri gruba katılıp sonra beğenmedik falan demişler galiba ben hiç öyle bir msj la karsilasmadim burda yani ben gruba katıldım hoşuma gitmedi falan gibi birşey okumadim ama ben bazen sayfalari atlaya atlaya okuyorum görmemiş olabilirim. Ama bir arkadaş da söylemiş böyle bir karar alindiysa bile katilmak isteyenlere msj atip bu karar bildirilebilirdi.Biz onlarin arasinda ne tür konuşmalar geçtiğini bilmediğimiz için sanki yeteri kadar kişi alındı biz artık kimseyi kabul etmiyoruz gibi algılandi biraz yani ben öyle anladım.
Anladım canım demekki gerekli birde heryil bişeyler değişiyor belki 9 sene once yokmustur.O dedigin titremeyi bende yasadim sanki karnimin içi kocaman bagirsaklarim içinde dans ediyor gibiydi çok tuhaf bir duygu.9 ay karnimiz bebislerimiz le dolu olup birden bosalinca buna hemen alisamiyoruz sanirim.Ben ayağa kalkarken çok zorlanmistim.kademeli olarak dogrulmustum ama sonra nerdeyse hiç yatmadim koltukta oturdum çünkü yataktan kalkmak çok daha zoroluyordu.Sık sık gezindim.Birde eve gelirken arabada çok zorkanmistim esim azıcık bir tumsekten gecse nolur yavaş diyordum yazık napcani şaşırmıştim Ama ben bir gun yatıp ikinci gun cikmistim ozaman oyleydi simdi ikigun yatiliyormus
Öyle canim ben bazen fikrimi söylemeden duramiyorum malesef.Ama bunuda elimden geldiğince kimseyi kırmadan yapmaya çalışıyorum. Umarım öyle olmuştur kimseyi kirmamisimdir.Anldm cnm bosver sorun degl. Ama bilmydm yani neyse yaa kim ne istysa onu yapsin
Insallah bende oyle dusunuyorum. Muhakjak faydasi olaxaktir. Allah a duaciyiz.Bence de konu her neyse fazla önemli değildir
Bebişler ve siz herşeyden daha önemlisiniz
Boşverin
Erken farkedilmesi iyi en azından
Bneim kanım yerlerdeydi ya korkuyodum iğneler şifa olmuş şükür, ameliyattan birgün önce veridğim tahlilleri sonradan görme fırsatım oldu 12 küsür olmuşum bende kansızlık hep vardı ilk kez 12 yi gördüm yani
İğne hızlı bi şekilde şifa oluyo Allah'ın izniyele bebeğine de olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?