2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim daha çantayla ilgili bir sürü eksiğim var inşallah bu haftasonu hepsini halledicem kafamda dura dura dert oldu en iyisi hazırlayayım da kafam rahat etsin

ben de 14 şubat cmt alıcam çalışamaz raporunu

pazar günü tam 37 bitiyo

pzt alsam olur mu acaba 2 gün kazansam

ben de 14 şubat cmt alıcam çalışamaz raporunu

pazar günü tam 37 bitiyo

pzt alsam olur mu acaba 2 gün kazansam
valla canım benimm rapora 10 şubat izin başlangıcı yazmışlar sgkdaa viizte sisteminden girip baktığımda şimdi ben onu gidip 10 şubatta kapattırmalıyım demi

gözünaydın canım... ee artık mutlak sona yaklaşıyoruz... hergün bi doğum haberi geliyo walla insan inanamıyor sanki daha çok varmış gibi hissediyorum ama bir yandan da takvimi kontrol edip duruyorum garip bi his

evet canım, hayırlısyla bizde doğururuz inşallah.

Bende dun idrak ettim artik baya yaklastik diye ya

evet aynen öyle canım.

ben doğum çantamı baya erken hazırlamışım yaa nerdeyse 1aydır hazır kenarda bekliyo, bi evimi temizletsem derin bi ohh çekip artık rahat rahat doğurabilirim dicem

senin doğum tarihi nezaman canım

Günaydın herkese
@idilboris kızına kavuştu. Bi süre kuvezde kalacakmis bebeği kendisi de iyiymiş. Dualarinizi bekliyoruz kızlar.
günaydın canım benim kaç haftalık yaptı canım dualarımız onunla inş.allahın izniyle bebişinide alır sağ slaim döner evine

Oh içim rahatladı dikkat et kendine.Birde bişey takiliyo benim aklima hani bircogumuz özel hastaneye gidiyoruzya ssk anlaşmalı bu gibi acil durumlarda orayami yoksa devletemi gidiliyor. Ozelde gece doktorumuz oluyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…