uykulu bi halde işe geldim cnm kendimi patates çuvalı gibi ağır hissediyorum bazengünaydın bebişlerimm napıyonuzzzz)
aşkolsun canım bizz neciyizzz..doğuran gidiyo valla biriyiym cnm ya ne yapalım sona yaklaştık iyice .arada sizin topiğe bakıyorum ama eskilerden kimse kalmamış .sen ne yaptın
çok sevindim canım bi sorun olmamasına , en azından açılman yokmuş sende dinlen bol bol yorma kendini hiçbişey için hatta mümkünse uzat ayaklarını yat bi kaç gün bebiş de biraz daha beklesin içerde :) geçmiş olsun canım
Canım geçmiş olsun yat dinlen biraz daha bekler inşallah bebeğin zamanını.Aynen oyle yapacagim dr da oyle dedi erken gelmeye cakisiyor onden gitmesininde payi var , bol bol su ic ve dinlen is guc yapma yorulma ayakta cok durma dedi ,
Kizlar son haftalarimiz sizlerde is guc yaomayin dinlenmeye bakin yormayin kendinizi bebeklerimiz zamaninda gelsin :s bu gisisle gercekten marti bekleyemeyecegiz gibi..
Hala ufak ufak sancilsrim devam ediyor dunki kadar olmasada
Dr artarsa hemen gel mutlaka dedi
Hepimizjn hakinda hayirlisi bakalim
Aynen oyle yapacagim dr da oyle dedi erken gelmeye cakisiyor onden gitmesininde payi var , bol bol su ic ve dinlen is guc yapma yorulma ayakta cok durma dedi ,
Kizlar son haftalarimiz sizlerde is guc yaomayin dinlenmeye bakin yormayin kendinizi bebeklerimiz zamaninda gelsin :s bu gisisle gercekten marti bekleyemeyecegiz gibi..
Hala ufak ufak sancilsrim devam ediyor dunki kadar olmasada
Dr artarsa hemen gel mutlaka dedi
Hepimizjn hakinda hayirlisi bakalim
gözünaydın canım... ee artık mutlak sona yaklaşıyoruz... hergün bi doğum haberi geliyo walla insan inanamıyor sanki daha çok varmış gibi hissediyorum ama bir yandan da takvimi kontrol edip duruyorum garip bi hisgünaydın herkese. dün bizim de kontrolümüz vardı, her şey çok iyiymiş şülür. doktor bu iki hafts kendine dikkat et yorma dedi. sonra bebek doğsa da kendini toparlamış olur dedi. doğuma bu kadar yaklaştığımızı doktor deyince anladım bi stres sardı.
Bende dun idrak ettim artik baya yaklastik diye yagünaydın herkese. dün bizim de kontrolümüz vardı, her şey çok iyiymiş şülür. doktor bu iki hafts kendine dikkat et yorma dedi. sonra bebek doğsa da kendini toparlamış olur dedi. doğuma bu kadar yaklaştığımızı doktor deyince anladım bi stres sardı.
Mrb arkadaşlar , dün alışverişe çıkmıştık. Biraz ayakta kalınca yoruldum .Dün gece vajinama bıçak saplaniyor gibi oldu adeta bebek çıkacak gibi zorladı 2 kez .sık sık tuvalete çıkmak zorunda kaldım. İnternetten araştırdım bebek doğum kanalına girdiğinde böyle olurmuş .tedirgin oldum inşallah zamanında doğar. Endişeleniyorum.cuma günü kontrolüm var bakalım Dr ne diyecek. Benim gibi bu haftalarda böyle şeyler yaşayan oldu mu merak ettim.herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum.
yok temizlikle ilgili bir sıkıntım yok kv temizdir güvenirim o konuda sadece bir şeyin sağlıklı mı değil mi farkını ayırt edemiyor. kendilerine de zarar farkında bile değiller. neyse ki bugün gittiler ev tekrar benim düzenimde çok şükür :) inanın şu halimle yemek yapmak zor geliyor hepimize öyledir ama bu şekilde yemekler yiyip vicdan azabı çekmektense kendim yorulup yaparım daha iyi :)tabiki dikkat etmek lazım ama arada yiyorum ben . ama evde yemeği başkası yapıyorsa sıkıntı oluyor gerçektende. kötü düşünme iyi düşün iyi olsun şifa niyetine ye . hani temizlik vs gibi problemlerden dolayı yiyemiyosan bişe diyemem ama cok fazla inceleme yani.
gözünaydın canım... ee artık mutlak sona yaklaşıyoruz... hergün bi doğum haberi geliyo walla insan inanamıyor sanki daha çok varmış gibi hissediyorum ama bir yandan da takvimi kontrol edip duruyorum garip bi his
Geçmiş olsun canım inşallah bebegin zamanında gelir. Bol bol dinlen hayirlisiyla normale dönürsin inşallahKizlar hepiniz sagolun, ama uzanma kisalma yurume oturma kalkma hic bise gecirmedi agri git gide artti ve karnim surekli surekli kasilmaya baslayinca gittik hastaneye , nst bagladilar sancim cikti ama duzenli olmadigi icin ve cok fazla olmadigindan, ve acilma yok diye yatis yapmadi serum taktirdi eve geldik,bol su icmelisin agriyi oda dindirir dedi.
Muayeneyi ne kadar istemediysrm sancin cikti bakmaliyim diye diye yapti sezeryan olucam ben ama dedim seni doguma almicam sakin ol dedi suan bunu bilmeliyiz acilma varsa eve ginderemem dedicok sukur acilma yoktu
benim de iki uc gecedir ayni şey oluyor kemiklerim kopacak gibi ağrıyor. Cuma kontrolum var benimde bakalim ne diyecek doktorlarimiz.Mrb arkadaşlar , dün alışverişe çıkmıştık. Biraz ayakta kalınca yoruldum .Dün gece vajinama bıçak saplaniyor gibi oldu adeta bebek çıkacak gibi zorladı 2 kez .sık sık tuvalete çıkmak zorunda kaldım. İnternetten araştırdım bebek doğum kanalına girdiğinde böyle olurmuş .tedirgin oldum inşallah zamanında doğar. Endişeleniyorum.cuma günü kontrolüm var bakalım Dr ne diyecek. Benim gibi bu haftalarda böyle şeyler yaşayan oldu mu merak ettim.herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?