2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen oyle yapacagim dr da oyle dedi erken gelmeye cakisiyor onden gitmesininde payi var , bol bol su ic ve dinlen is guc yapma yorulma ayakta cok durma dedi ,

Kizlar son haftalarimiz sizlerde is guc yaomayin dinlenmeye bakin yormayin kendinizi bebeklerimiz zamaninda gelsin :s bu gisisle gercekten marti bekleyemeyecegiz gibi..
Hala ufak ufak sancilsrim devam ediyor dunki kadar olmasada
Dr artarsa hemen gel mutlaka dedi
Hepimizjn hakinda hayirlisi bakalim

Mrb arkadaşlar , dün alışverişe çıkmıştık. Biraz ayakta kalınca yoruldum .Dün gece vajinama bıçak saplaniyor gibi oldu adeta bebek çıkacak gibi zorladı 2 kez .sık sık tuvalete çıkmak zorunda kaldım. İnternetten araştırdım bebek doğum kanalına girdiğinde böyle olurmuş .tedirgin oldum inşallah zamanında doğar. Endişeleniyorum.cuma günü kontrolüm var bakalım Dr ne diyecek. Benim gibi bu haftalarda böyle şeyler yaşayan oldu mu merak ettim.herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum.

Canım geçmiş olsun yat dinlen biraz daha bekler inşallah bebeğin zamanını.

canım cok geçmiş olsun dinlen iyice

günaydın herkese. dün bizim de kontrolümüz vardı, her şey çok iyiymiş şülür. doktor bu iki hafts kendine dikkat et yorma dedi. sonra bebek doğsa da kendini toparlamış olur dedi. doğuma bu kadar yaklaştığımızı doktor deyince anladım bi stres sardı.

gözünaydın canım... ee artık mutlak sona yaklaşıyoruz... hergün bi doğum haberi geliyo walla insan inanamıyor sanki daha çok varmış gibi hissediyorum ama bir yandan da takvimi kontrol edip duruyorum garip bi his

Bende dun idrak ettim artik baya yaklastik diye ya

benimki başını ortalamamış sağ tarafa dayamış
benim de sağ kasıkta ağrı vardı bi de yürürken topallıypodum başını dayadığı için baskı yapıo yerleştirmemiş daha dedi

şu an daha rahatım 4 günde ne değişiklikler oldu içerde bilmiyorum bakalım:)

4-5 saat yürüdüğüm bigün bebek hareketleri azalmöıştı o zaman da yorulunca rahim kasılıo bebek aşağı inio ondan hareket azalıo demişti ertesi gün düzeldi

yok temizlikle ilgili bir sıkıntım yok kv temizdir güvenirim o konuda sadece bir şeyin sağlıklı mı değil mi farkını ayırt edemiyor. kendilerine de zarar farkında bile değiller. neyse ki bugün gittiler ev tekrar benim düzenimde çok şükür :) inanın şu halimle yemek yapmak zor geliyor hepimize öyledir ama bu şekilde yemekler yiyip vicdan azabı çekmektense kendim yorulup yaparım daha iyi :)

gözünaydın canım... ee artık mutlak sona yaklaşıyoruz... hergün bi doğum haberi geliyo walla insan inanamıyor sanki daha çok varmış gibi hissediyorum ama bir yandan da takvimi kontrol edip duruyorum garip bi his

ben de pek algılayamıyorum herhalde ki üstünkörü hazırladın doğum çantasını da büyük bavula geçiricem daha onu yıkamadım...

hastane süsleri aldım nasıl süsleneceğini kardeşime falan söylemem toparlamam gerekiyor duruyor onlar öle...

bi oturtamadım işleri

şimdi takvime baktım da erken gelmese bile sez olursam 3 hafta var doğuma

Geçmiş olsun canım inşallah bebegin zamanında gelir. Bol bol dinlen hayirlisiyla normale dönürsin inşallah
benim de iki uc gecedir ayni şey oluyor kemiklerim kopacak gibi ağrıyor. Cuma kontrolum var benimde bakalim ne diyecek doktorlarimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…